Crisp air, pretty leaves, sweaters & boots

Crisp air, pretty leaves, sweaters & boots

Vanaf het moment dat ik thuis ben komen te zitten ben ik heel wat kilo aangekomen. Ik hoor nu mensen denken “ach, dat zal echt wel meevallen”. Als het op gewicht aankomt ben ik nooit zo onzeker geweest, het zijn tenslotte maar cijfertjes die niet veel zeggen. Toch ben ik in korte tijd zo een tien kilo aangekomen, waar ik behoorlijk mee zit. Dit zie ik niet alleen op de weegschaal, maar merk ik ook zeker aan mijn kleding. Gelukkig is mijn favoriete seizoen weer aangebroken en is het helemaal oké om mezelf te verbergen in truien. In deze outfit en met weer wat make-up op, voelde ik me eindelijk een beetje mezelf.

herfst outfit ideefalling leaves

”Anyone who thinks fallen leaves are dead,
has never watched them dancing on a windy day”

Ondanks het feit dat het persoonlijk allemaal langzaam aan beter met me gaat, merk ik toch dat mijn uiterlijk me bezig houd. Mijn broeken moeten allemaal een maatje groter en zelfs mijn ondergoed zit niet meer hoe het hoort. Weken lang deed ik vrij weinig aan mijn uiterlijk en wist ik bijna niet eens meer hoe mascara werkte. Ik vond mezelf niet de moeite waard en waarom zou ik dan überhaupt mezelf opmaken? Misschien valt het op mijn nieuwe outfit foto’s niet zo op, maar de tien kilo zie ik duidelijk en ik zit er meer mee dan dat mensen denken. Ondanks dit alles probeer ik me er niet al te veel door laten weerhouden. Het gaat nu eindelijk stukje bij beetje beter met me en daar geniet ik enorm van. Ik kan weer genieten van de kleine dingen, zoals de veranderingen die je buiten ziet. De prachtige kleuren die er buiten ontstaan en een heerlijke wandeling in de -nu nog- aangenamen kou.

trui combineren met laarzenOutfit inspiration fall 2017

Crisp air, pretty leaves, sweaters & boots

Zoals ik al eerder vertelde, is herfst denk ik wel mijn favoriete seizoen. Ik mag weer non-stop truien dragen en dat is iets wat ik altijd erg mis in de zomer. Mij stijl is het best te omschrijven met het woordje trui. De trui die ik in deze outfit aan heb, heb ik al ruim drie jaar en ben er nog steeds gek op. Ik ga met mijn truien om alsof het mijn kindjes zijn en misschien daarom blijven zelfs de goedkoopste truien bij mij jaren lang goed. Deze trui heb ik ooit bij de New Yorker gekocht voor nog geen vijftien euro en is denk ik mijn grootste favoriet. Sinds een week of twee heb ik ook weer iets herontdekt wat ik jaren geleden altijd droeg; laarzen. Een aantal jaar geleden droeg ik echt niks anders, maar voor ik het wist was ik er op uitgekeken. Tot dat ik de smaak weer te pakken kreeg en door had hoe leuk laarzen eigenlijk zijn. Misschien wel nog belangrijker, hoe makkelijk dit te combineren is!

laarzenwinkel.com reviewlaarzenwinkel.com ervaring en review

”Notice how the trees do not cling to their leaves.
Fall is about releasing the old to make way for the new”

De reden dat ik een tijd geen laarzen heb gekocht, is omdat het mij nogal dwars zat dat bijna geen één laars mij paste. Mocht het je nog niet opgevallen zijn aan de bovenstaande foto’s… mijn benen zijn niet de dunste. Sterker nog, mijn benen zijn altijd al mijn grootste onzekerheid geweest. Een tijdje geleden werd ik benaderd door laarzenwinkel.com of ik een paar laarzen wilde uitzoeken. Er werd mij verteld dat deze webshop gespecialiseerd is in brede schachten al zou ik daar volgens hem geen gebruik van hoeven te maken. Heel lief bedoeld natuurlijk, maar ik wist eigenlijk dat dit wél nodig zou zijn. De schacht is makkelijk op te meten met het tabel die er op de site te vinden is. De maten variëren van S tot en met XXXL en zelf heb ik voor de XL gekozen. Laarzen die zo een beetje in mijn been geprint worden vind ik heel vervelend, maar met de XL schacht is dit gelukkig niet het geval. Zelf werd ik echt verliefd op de dameslaars Cardiff, die een onwijs leuk detail op de achterkant heeft. De laarzen zitten heerlijk en zijn als je het mij vraagt ontzettend makkelijk te combineren.

outfit voor de herfstoutfit foto in bos

”Everyone must take time to sit and watch the leaves turn”

Als ik heel eerlijk ben, moest ik echt wel even slikken toen ik doorhad dat ik maat XL nodig had voor laarzen. Ik ben het ook wel een beetje zat dat ik nog steeds aan het aankomen ben, maar aan de andere kant mag ik niet zeuren. Het is niet niks om al bijna een jaar lang thuis te zitten en uit de running te zijn. De medicatie speelt natuurlijk ook een rol en is ook een factor in het aankomen. Desondanks merk ik eindelijk verschil en ook daar mag ik wel eens bij stil staan. Het feit dat ik op deze prachtige zondag, samen met mijn moeder deze leuke foto’s hebt gemaakt vind ik heerlijk. Voor het eerst sinds lange tijd dat ik kon zeggen dat ik er goed uit zag. De foto’s vind ik oprecht prachtig, al vind ik dit heel moeilijk om te zeggen over mezelf. Het was een mooie dag, waar ik echt van heb genoten. Op dit moment wil ik me niet te druk bezig houden met de kilo’s, maar leren te genieten van de dingen die wél leuk zijn.

how to be yourself

Oh wat ben ik blij dat de bladeren langzaam veranderen van kleur. We zijn een klein uurtje bezig geweest met deze foto’s en het was zó mooi om te zien hoe het licht constant veranderde. De ene boom die nog volop groen is, aan de andere hangen al flink wat gele blaadjes en nog een andere boom is al zo goed als kaal. Ontzettend mooi om te zien en ook erg leuk voor weer nieuwe outfit foto’s! Dit is de periode dat ik graag naar buiten ga en een wandeling maak in het bos. Heb jij al een wandeling gemaakt in de natuur met deze mooie kleuren?

Liefs,
Rebecca

33 Reacties

 1. 23 oktober 2017 / 07:00

  Meis, je ziet er super mooi uit!! Herstellen is nu even belangrijker dan wat kilootjes, als je straks goed in je vel zit komt je gewicht vanzelf weer goed! Medicatie en thuiszitten is idd niet niks!!
  Ik vind de foto’s en jou PRACHTIG!!

 2. 23 oktober 2017 / 07:26

  Je ziet er prachtig uit meid!! Ontzettende mooie foto’s hoor ??

 3. 23 oktober 2017 / 07:34

  Wat zie je er ontzettend mooi uit! Deze outfit en laarzen staan je super! En wat die kilo’s betreft, ik kan me voorstellen dat je daarmee worstelt, maar weet dat je er nog steeds prachtig uitziet! En het is ook niet niks wat je meemaakt. Zoals je zelf al zegt, herstellen en beter in je vel zitten is nu even het allerbelangrijkste! <3

 4. 23 oktober 2017 / 07:41

  Wat een mooie outfitlocatie en prachtige foto’s geworden! En ik zou me niet al te druk maken over die maat, size is just a number! Je ziet er prachtig uit.

 5. 23 oktober 2017 / 07:53

  Hoe kun je niet van de herfst houden met deze foto’s ♡. Ik snap wel dat je er onzeker van wordt als je aankomt. Toch zie je er nog fantastisch uit! Ik hoop dat jij binnenkort de onzekerheid een flinke trap naar de maan kunt geven. Sterkte?

 6. 23 oktober 2017 / 10:07

  Ontzettend mooie foto’s zijn dit! Je moet het bovendien ook maar kunnen, zo voor de lens gaan staan. Wanneer ik dat doe ziet dat er altijd heel gek uit omdat ik niet weet hoe ik moet gaan staan. Bij jou ziet het er heel natuurlijk uit! Echt mooi! En jij ziet er gewoon ook super uit!

 7. 23 oktober 2017 / 10:16

  Lieverd, je ziet er schitterend uit, ongeacht of je nu wat kilo’s meer zou wegen of niet (ergens herken ik het wel, want ik ben in een jaar tijd ook wel wat aangekomen – ook al vinden de meesten het onzin dat ik dit zeg – maar ik merk het wel aan m’n zelfvezekerdheid). Wat een prachtige foto’s ook, LOVE THEM!!

 8. 23 oktober 2017 / 10:34

  De foto’s zijn ook prachtig en of je het nou zelf zegt of een ander, het mag gezegd worden. Ondanks de onzekerheid die je hier uitspreekt is er op de foto’s weinig van te zien. Dus petje af voor jou en degene die de camera vasthoudt. Je bent een plaatje om te zien.

 9. 23 oktober 2017 / 12:01

  Het is niet gek dat je aankomt na/tijdens zo’n periode. Ik kan me heel goed voorstellen dat je ermee zit, maar gelukkig weet je ook waar het aan ligt! Je ziet er in ieder geval prachtig uit en wat hierboven ook wordt gezegd: je straalt en van onzekerheid is niets te zien. Heel erg mooi!

 10. 23 oktober 2017 / 12:10

  Ik kan mij goed voorstellen dat je baalt dat je bent aangekomen, dit heb ik zelf ook. Maar dame wat zie je er prachtig uit! Ik ben dol op jouw outfits en je bent een inspiratiebron voor mij. Hoofd omhoog en genieten van de leuke dingen! xx Laura

 11. 23 oktober 2017 / 12:11

  Je ziet er fabulous uit, of je nu wat kilootjes bent aangekomen of niet. Je herstel komt natuurlijk op de eerste plaats. Daarna kan je, als je dat nodig vindt, naar je gewicht kijken. In ieder geval fijn om te lezen dat je, ondanks je onzekerheid, de foto’s prachtig vindt – want dat zijn ze ook. Je straalt!

 12. Daisy
  23 oktober 2017 / 12:42

  Ooooh my lord wat ben je mooi! Heel vervelend natuurlijk dat je zo bent aangekomen maar weet alsjeblieft dat je nog steeds prachtig bent. Je straalt op deze foto’s en ik denk dat vele het daar mee eens zijn. Heel leuk de trui en laarzen bij elkaar gecombineerd en de riem. Ben blij te lezen dat het langzaam wat beter met je gaat. Het is je zo gegund <3 je bent volgens mij een pracht en lief mens!

 13. 23 oktober 2017 / 13:16

  Ik snap wel dat het niet leuk is om aan te komen maar ik vind jou zo echt heel erg mooi. Lekker vrouwelijk! Ik wil zelf wat aankomen maar bij mij lukt het niet. Naja met veel gedoe ben ik na 2 jaar 4 kilo aangekomen. Ik zou wel wat vrouwelijker eruit willen zien eigenlijk. jij bent prachtig

 14. 23 oktober 2017 / 14:01

  Inderdaad; je ziet er prachtig uit! Met of zonder die 10 kilo, ik vind dat je er goed uit ziet hoor. En die laarzen? Tsja dat is ook herkenbaar haha. In de tijd dat ik ook nog 10 kg lichter was, pasten veel laarzen mij niet. Ik moet ook altijd een wat wijdere schacht hebben 🙂

 15. 23 oktober 2017 / 14:04

  Mooie laarzen en wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Je ziet er geweldig uit!

 16. 23 oktober 2017 / 17:53

  Wat een prachtige foto’s, herfst is zo’n mooi seizoen inderdaad.
  Je bent prachtig, precies zoals je bent. Die kilo’s erbij zijn niet leuk, maar hou van jezelf. Gun jezelf mooie spullen, een make upje en geniet van elke dag. Ik kan het aanraden, liefs

 17. 23 oktober 2017 / 17:57

  Je ziet er super goed uit! Toen ik thuis kwam te zitten had ik inderdaad hetzelfde probleem, maar als je je straks beter voelt gaan die kilos er ook weer vanaf! Het zijn prachtige fotos geworden! X

 18. 23 oktober 2017 / 18:11

  Wat een mooie foto’s!
  Ik heb helaas nog geen wandeling (met camera) gemaakt, maar daar gaat binnenkort verandering in komen! Tenzij het gaat regenen, want het is tenslotte Nederland en het weer kan zomaar ineens omslaan. Nee herfst (en winter) is niks voor mij, al zit ik heel erg met mijn eigen gewicht te struggelen, toch kies ik liever voor de zomer!

 19. 23 oktober 2017 / 19:14

  Hey! Wat ontzettend fijn om te lezen en te zien dat het beetje bij beetje steeds weer wat beter met je gaat! (Stiekem lees ik altijd mee en kijk ik met plezier je video’s) Het is absoluut niet niks om weer omhoog te krabbelen! Dat is aller eerst al super knap en daar mag je trots op zijn! Wat betreft de kilo’s snap ik je maar al te goed… het is zeker niet leuk om zelf dat verschil ‘te zien’.. iedereen kan zeggen wat ie wil, maar het gaat om hoe jij je er bij voelt. Ik kan alleen maar zeggen dat je er prachtig uit ziet!! Je bent t waard 🙂

  Dikke kus!

 20. 23 oktober 2017 / 19:17

  Rebecca, wat zie je er mooi uit, en wat een mooie foto’s heeft je moeder weer gemaakt, kan ook niet anders met jou als model. Hoop dat het snel weer beter met je gaat.

 21. 24 oktober 2017 / 09:30

  Wat een prachtige foto’s en supermooie outfit! Je druk maken om een maatje meer of minder, is helemaal niet nodig. Je zegt het zelf: je zit al een hele tijd thuis en de medicatie speelt ook een rol. Het belangrijkste is dat jij je weer beter gaat voelen en het zijn de kleine dingen waar je het al aan merkt. Die extra kilootjes (die jij ziet, maar ik niet) kunnen er altijd weer af als je je beter voelt. Je bent hoe dan ook een prachtmens <3

 22. 24 oktober 2017 / 10:27

  Je bent prachtig, maar dat heb ik al vaker gezegd. Ik ben zelf jaren geleden ook heel wat kilo aangekomen door medicijnen en als je er klaar voor bent om die kilo’s kwijt te raken, ben je er klaar voor. Niet eerder. Ja, het grootste cliche van de wereld, maar zo was het bij mij in ieder geval wel. Mooie foto’s, mooie tekst. Zoals altijd eigenlijk.

 23. 24 oktober 2017 / 12:02

  Wat een super leuke foto’s zijn er gemaakt zeg! En natuurlijk ook een leuke outfit! 😉

 24. 24 oktober 2017 / 20:27

  10 kilo meer of minder je bent nog steeds PRACHTIG! ?

 25. 24 oktober 2017 / 20:59

  Een paar kilootjes meer? Je blijft prachtig Rebec. Erg mooie locatie zo om foto’s te maken, die lichtinval.. LOVE IT!

 26. 24 oktober 2017 / 21:51

  Wauw wat een prachtige foto’s zeg! heel mooi! <3 love your body

 27. Linda
  24 oktober 2017 / 22:22

  Nou Rebecca ik vind je er fantastisch uitzien en dat zeg ik niet alleen omdat je mijn nichje bent maar omdat ik dat meen ! Prachtige foto,s en looooove the laarzen !!!

 28. 24 oktober 2017 / 23:02

  Wat fijn dat je dit samen met je moeder kan doen, en wat dapper dat jij je verhaal deelt! Toen ik thuis kwam te zitten ben ik ook aangekomen, dus ik snap heel erg goed hoe onzeker het je maakt. En hoe oneerlijk het is omdat je er simpelweg niets aan kan doen. Heel erg fijn dat je verandering begint te merken, en dat je oprecht kan genieten van zo’n wandeling. En dat is belangrijk, genieten van de kleine dingen. De rest komt vanzelf wel weer 😉

 29. 29 oktober 2017 / 15:32

  Schitterende foto’s, zo vind ik het dan wel weer mooi, die herfst 😀 Stoere outfit ook.

 30. 3 november 2017 / 14:47

  Zo gaaf! Bijzonder dat je jezelf zo ‘bloot geeft’ en je onzekerheid over je lichaam toegeeft! Je staat er inderdaad gewoon heel mooi op. Ook goed om te lezen dat het steeds ietsje beter met je gaat,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid