DM shoplog met een heleboel bad spullen

DM shoplog met een heleboel bad spullen

DM shoplogs zijn van die dingen waarvan ik nooit weet of ik het nou leuk vind of niet. Zelf heb ik het idee dat het voor de meeste niet leuk is om naar te kijken, aangezien het bij de meeste van ons niet makkelijk te koop is. Als de DM voor jou om de hoek is, is het natuurlijk wel leuk om te zien. Omdat ik sterk mijn twijfels had vroeg ik het op youtube in een poll, maar de stemmen logen er niet om. Het leek ruim 92% van de stemmen alsnog een leuk idee. Bij deze dus mijn aankopen die ik deed bij de DM!

In een eerder artikel kon je al lezen wat ik precies ging doen in Duitsland. De shoplog van de overige producten is een tijdje geleden al online gekomen, maar deze miste nog. Het leek me toch iets teveel om allemaal in één artikel te stoppen. Gelukkig vonden de meeste het wel een leuk idee om een aparte video te zien van mijn DM shoplog. Deze video ging niet zoals gepland. Er ging zo ontzettend veel mis. Mijn tas scheurde kapot, items vlogen uit mijn hand en ohja, mijn vriend wilde ook graag even aandacht.

DM shoplog met een heleboel bad spullen

Aan de hand van deze video vroeg ik me af of het een leuk idee is om binnenkort een DM winactie te organiseren. Ik ben 18 november jarig en daarom lijkt een winactie mij wel gepast. Vorig jaar gaf ik ook wat leuke spulletjes weg van deze drogist, maar ben bang dat het misschien een beetje in herhaling gaat vallen. Ik ben benieuwd wat jij daar van vind. Als je nog niet geabonneerd bent op mijn kanaal, kun je dat hier doen als je dat wilt. Bedankt voor het kijken! Wanneer ben jij voor het laatst bij DM geweest?

Liefs,
Rebecca

9 Reacties

 1. 20 oktober 2017 / 09:52

  Goed geshopt hoor! Die wattenstaafjes zijn speciaal voor make-up inderdaad, zo handig! Met dat puntje kun je overigens heel makkelijk een eyeliner corrigeren als je er een goede eyemake-upremover (is dit wel een woord?) op doet. Xx

 2. 20 oktober 2017 / 09:54

  Hele leuke video! Lekkere items heb je geshopt. Van die neusstrips werken vaak ook niet bij mij.. Ik vind ‘Praag’ van NYX je wel heel mooi staan trouwens! Een dm winactie lijkt me heel leuk, aangezien ik er nog nooit geweest ben!

 3. Daisy
  20 oktober 2017 / 12:10

  Hallo word jij nou met de dag mooier. Ik vind de DM eigenlijk helemaal niet leuk maar heb de hele video gekeken. You are very pretty!

 4. 20 oktober 2017 / 22:05

  Wat fijne producten heb je gekocht bij de Dm… Ik zelf ben der nog nooit heen geweest maar heb der al super goeie comantaar gehoord dat we in december ook eens heen gaan nu we toch dan op vakantie zijn der dicht bij…

 5. Sabrina
  20 oktober 2017 / 22:51

  ? DM! Ik ben er laatst nog geweest, heerlijk! Praag staat je heel mooi hoor!

 6. 20 oktober 2017 / 23:49

  Dat lipproduct van Nyx is echt mooi, staat je ook echt goed! En die wattenstaafjes zijn echt heel erg fijn!

 7. 24 oktober 2017 / 00:11

  Leuke aankopen!! Zo jammer dat ik niet vlakbij Duitsland woon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video