GKhair pro line | Hair taming system

GKhair pro line | Hair taming system

Een gek feitje aan mij is dat ik het liefst een lijn voor mijn haar gebruik die bij elkaar past. Voorheen gebruikte ik voor elk product wat anders, maar sinds een paar jaar wil ik alles altijd van één lijn. Ik weet niet wat het is, maar sinds ik dat doe is mijn haar veel gezonder en voelt het altijd zacht aan. Nu is het zo dat ik niet graag afwijk van mijn favoriete duo van Biosilk, maar toch vind ik een nieuw merk testen ook erg leuk. Voor mij was GK hair nog helemaal nieuw en ik denk voor vele van jullie ook. Ik heb het uitgetest en deel bij deze mijn ervaring.

GK hair pro line | Hair taming system

Over GKhair

GKhair maakt een belofte naar je haar toe. De producten van GKhair beloven namelijk aan alles te voldoen wat je haar nodig heeft. Er bestaan dan ook meerdere lijnen waar je uit kunt kiezen om zo het beste product voor je haar te vinden. Het merk is constant aan het onderzoeken om hun producten nóg beter te krijgen en zo innovatieve nieuwe producten op de markt te brengen. ”Wat je haar ook nodig heeft, GKhair heeft er er vast iets voor”.

Omdat het voor mij nog een nieuw merk was, mailde ik terug dat mijn haar een klein beetje aan de droge kant is en mijn haar wel wat extra liefde kan gebruiken. Ook gaf ik aan dat mijn haar bij de aanzet wat vettig kan worden na een aantal dagen. Omdat ik de producten niet kende, leek mij dit het beste zodat ze bij GKhair wat voor mij konden uitzoeken.

GKhair pro line

GKhair pro line | Hair taming system

Omdat ik op dit moment gekleurd haar heb, kreeg ik een lijn toegestuurd is die ook gericht is op gekleurd haar. Aan de verpakking was al te zien dat er UV bescherming in zit en dat is iets waar ik stiekem nooit in let in haarverzorging. Stom eigenlijk, want het is minstens net zo belangrijk als voor je huid. Deze lijn beloofd je haarkleur stralend en helder te laten tijdens gebruik. Nu is dit een simpele kleurspoeling, dus misschien is het voor mij niet het beste om te testen. In elk product dat verkocht word bij GKhair zit Juvexin. Dit is een keratine anti-aging proteïne mix. Heel eerlijk, ik weet niet precies wat het is maar het lijkt er op dat dit van een pristine schaap afgeleid is, maar dan op een natuurlijke wijze. Ik snap het niet zo heel goed en eigenlijk is het heel slecht dat ik het niet weet, maar ik kwam er niet helemaal uit..

GKhair juvexin shield shampoo GK hair juvexin shield conditioner

GK hair juvexin shield shampoo & conditioner

Als aller eerst testte ik uiteraard de shampoo en de conditioner. De verpakkingen vind ik alleen al erg luxe ogen en het feit dat er een pompje aan zit vind ik geweldig. Het werkt ideaal zo een pompje, aangezien het precies goed te doseren is. De shampoo en conditioner beloven het haar er gezond uit te laten zien, maar ook daadwerkelijk gezond te krijgen. De producten zijn parabeen en sulfaat vrij, wat voor vele mensen een pluspunt is. Ik houd me daar eerlijk gezegd niet heel erg mee bezig, maar dat is geheel persoonlijk. De producten geven bescherming voor je haarkleur, zorgen voor glans en hydrateren daarbij ook nog eens. Klinkt als een goede combinatie, right?

Wat doen de producten voor mijn haar?

Het moment dat ik de producten binnen kreeg, heb ik ze gelijk die avond gebruikt. Helaas doet het pompje va de conditioner het niet wat ik een mega nadeel vind. Sta je daar moeilijk te doen onder de douche omdat je die dop moet losdraaien.. Beetje jammer, maar gelukkig niet het einde van de wereld. Het pompje van de shampoo doet het prima en er komt een perfecte hoeveelheid uit. Als eerst viel me gelijk de geur op. Dit is voor mij persoonlijk echt een hemelse geur. Het is een beetje zoete snoepjes, koekjes, karamel achtig maar ook een beetje met de geur van amber. Een warme en zeker aangename geur. Na gebruik was mijn haar goed schoon én heerlijk zacht. De geur bleef goed aanwezig in mijn haar en daar ben ik echt dol op. Er hoefde maar een windvlaag voorbij te komen en ik rook die heerlijke geur weer.

GKhair taming system serumGkhair serum

GKhair pro line serum

In eerste instantie dacht ik dacht ik alleen een shampoo en conditioner mocht ontvangen. Toen ik daarom ook een serum in het pakketje zag werd ik heel blij. Mijn piekerige, dunne haar kan absoluut niet zonder serum en is echt een musthave geworden voor mij. Budget serum werkt helaas niet goed genoeg voor mijn haar en nu is dit niet heel budget, toch is deze wel goedkoper dan die ik gebruik. Hierdoor was ik al heel benieuwd wat het zou doen voor mijn haar. Dit serum beloofd piek haartjes te verminderen en daarbij te zorgen voor een mooie glans. Ook hier zit weer Juvexin in, dat zorgt voor heerlijke zachte lokken. De geur van dit serum is alweer net zo fijn als de shampoo en conditioner. Het ruikt nét iets kruidiger en ik denk dat iedereen nu wel weet dat ik daar gek op ben. Dit serum kost €28,- voor 50ml.

GKhair serum

Wat doet het serum voor mijn haar?

Meestal was en fohn ik mijn haar in de avond en stijl ik het in de ochtend. Aangezien ik mijn haar maar één keer per week hoef te wassen, vind ik deze routine erg fijn werken. Dit deed ik ook met deze lijn. De volgende ochtend na het wassen met de shampoo en conditioner was het tijd om mijn haar te stijlen. Het serum is zoals elk ander serum die ik ooit gebruik heb. Vloeibaar, maar niet te dun. Ik gebruikte na het stijlen twee pompjes en was ergens wel bang dat het wat te vettig was. Dit was echter zeker niet zo, aangezien het leek alsof mijn haar het serum opzoog. Daarom deed ik er nog twee pompjes in, maar weer gebeurde er hetzelfde. Mijn haar voelde wel mega zacht aan en was totaal niet vet. Toch denk ik dat dit serum te weinig doet voor mijn haar aangezien het gewoon verdwijnt.. Of heeft mijn haar het gewoon heel hard nodig?

GKhair review

Als je een gehele lijn wilt waarvan je haar gegarandeerd drie dagen lang heerlijk ruikt, raad ik je zeker deze aan. Het is zo kruidig, maar zoet tegelijk dat ik alleen nog maar aan mijn haar wil ruiken. Deze producten zijn online verkrijgbaar bij GKhair. Ik ben benieuwd of iemand dit merk toevallig al kende..

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

7 Reacties

 1. 16 oktober 2017 / 09:23

  Ik denk dat je haar het serum nodig heeft, dat het daardoor verdwijnt. Maar als je het idee hebt dat het weinig aan je haar veranderd… Moeilijk hoor.
  Heerlijk als je die fijne geur ook echt ruikt in je haar!
  Een kapper vertelde mij ook dat als je je kleur in je haar mooi wilt houden, je echt een speciale shampoo moet gebruiken anders vervaagt het weer. Dus voortaan was ik het met speciale shampoo’s voor gekleurd haar.
  Dit merk ken ik overigens ook niet, ziet er ook mooi uit.

 2. 18 oktober 2017 / 11:25

  Klinkt geweldig! Én wat zien de producten er onwijs mooi uit. Ik vind je foto’s ook weer geweldig. Zo clean, helder, stralend, kleurrijk 🙂

 3. 18 oktober 2017 / 14:52

  De producten zien er in elk geval erg mooi uit! Ik ken het merk niet, maar ik vind het wel iets te duur om zomaar te proberen eigenlijk.

 4. 19 oktober 2017 / 05:48

  Klinkt heel fijn en wat zijn je foto’s toch mooi geworden!
  Wauw! Love it!
  Liefs, Nathalie

 5. 22 oktober 2017 / 10:39

  Oh, ik vind dat helemaal niet raar hoor, dat je alles van 1 lijn wilt voor je haar. Ik heb ook altijd het idee dat producten elkaar toch versterken op die manier. Wat het serum betreft; misschien heeft je haar het inderdaad gewoon heel hard nodig? Zo werkt het toch eigenlijk ook met crèmes wanneer je huid heel droog is? Dan kan het soms ook lijken of je huid de crème opslurpt! En hoewel het dus lijkt alsof de crème ‘verdwijnt’, voelt je huid daarna toch een stuk comfortabeler aan, zo werkt het bij mij in ieder geval;-)

 6. 27 oktober 2017 / 20:45

  Ik kende dit merk nog niet maar wat klinkt het heerlijk! De geur die je beschrijft klinkt echt wat voor mij. Enkel jammer dat de producten wat aan de prijzige kant zijn, maar waarschijnlijk zijn ze dit helemaal waart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video