Enge dingen die er thuis gebeurde | Scary Storytime

Enge dingen die er thuis gebeurde | Scary Storytime

Nog niet heel lang geleden deelde ik eindelijk mijn aller eerste storytime. Het verbaasde me telkens weer hoeveel vraag er naar was en uiteraard luister ik naar suggesties. Omdat er steeds meer vragen kwamen besloot ik een storytime op te nemen over één van mijn favoriete onderwerpen, namelijk geesten en meer paranormale gebeurtenissen. Mijn eerste storytime ging over het verplicht oproepen van geesten. Daarin vertelde ik dat er na dit alles vreemde dingen gebeurde en vroeg me af of dit ook leuk was om op te nemen. Ik heb bizar veel stemmen gehad voor ‘ja’, dus bij deze. De enge dingen die er thuis gebeurde!

Ook eng om op te nemen

Ergens vind ik het ontzettend eng om dit soort storytimes op te nemen. Zoals ik al vertel in de video geloof ik sterk in dit soort dingen. Ik ben van mening dat activiteiten erger worden wanneer je er aandacht aan besteed. Jaren lang had ik er geen aandacht aan besteed, tot mijn eerste video die ik er over op nam. Vanaf dat moment gebeurde er in ons nieuwe huis ook wat kleine, vreemde dingen. Hier gaat dit verhaal echter niet over, maar ga ik het hebben over de dingen die er bij mijn ouders huis gebeurde.  Hier kan ik eigenlijk wel een video over maken van een uur, maar ik heb het netjes gehouden dat het ook nog leuk is om naar te kijken.

Enge dingen die er thuis gebeurde | Scary Storytime ?

Uiteraard snap ik als je niet in dit soort dingen geloofd, dat kan. Ik vind het zelf heel leuk om deze verhalen te delen en vind het ook altijd erg leuk als mensen hun eigen verhaal delen in de reacties. Hier op mijn blog valt dat altijd wel mee, maar op mijn youtube kanaal krijg ik ook vaak enge verhalen te horen. Ik weet niet wat het is, maar ik vind dit onderwerp zó interessant. Mocht je nog niet geabonneerd zijn op mijn kanaal, kun je dat hier doen. Heb jij ook wel eens vreemde dingen meegemaakt?

Liefs,
Rebecca

5 Reacties

 1. 14 oktober 2017 / 09:51

  Ik geloof er in! Toen mij vader overleden was gebeurden er ook allemaal rare dingen maar geen enge waar ik bang van was. S’ochtends zag ik mijn vader altijd om 7 uur bij mijn deuropening staan omdat hij mij toen hij leefde dan altijd wakker maakte , iedereen zegt dat ik dat altijd gedroomt heb maar ik geloof erin dat het echt was want ik ging daarn altijd even plassen of tv kijken en toen ik weer wakker was stond de tv aan. Enigste die mij gelooft is mij moeder want die heeft vroeger ook veel meegmaakt in haar oude huis in de stad waar ze echt bang van was.

 2. 14 oktober 2017 / 14:07

  Ik heb zelf ook ontzettend veel vreemde momenten mee gemaakt. Ik vind het altijd wel eng, maar toch ook benieuwd naar de verhalen van anderen. Jouw video heb je mooi in elkaar gezet, ik schrok wel even van dat geluid dat je er tussen hebt geplakt haha. Benieuwd naar meerdere video’s van jouw rebecca <3 Maak maar meer 😉

 3. 19 oktober 2017 / 21:23

  Leuk hoor die enge verhalen!! Net of je een spannend boek leest, hahahaha.
  Ben benieuwd naar de volgende!

 4. allycia
  7 januari 2020 / 18:08

  mijn vader is net overleden en ik zie hem ook best wel vaak het is raar maar het is niet dat ik er bang voor ben ofzo en ‘s nachts precies om 12 uur hoor ik ook voetstappen 1 x ding ik op zolder kijken en toen schrok ik wel heel erg want ik zag echt gewoon 1 hoek met allemaal spullen en lege snoeppapiertjes niemand kwam toe op zolder dus ja daar schrok ik wel van ik weet namelijk nog steeds niet wie of wat daar is ik durf er ook niet meer te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video