Katy Perry’s Indi – Eau de parfum

Katy Perry's Indi - Eau de parfum

Nog nooit eerder heb ik een luchtje gehad van Katy Perry. Ik vond de flesjes altijd veel te veel van het goede en heel eerlijk, daar knap ik echt op af. Parfumflesjes vind ik het mooist wanneer deze strak en clean zijn en bij dit nieuwe luchtje van Katy Perry is dit zeker gelukt. Sterker nog, ik vind het flacon prachtig. In het bericht dat ik ontving las ik dat er muskus en bergamot in zat en op dat punt was ik helemaal om. Nu het weer kouder word buiten probeer ik zo veel mogelijk van mijn zoete luchtjes naar wat zwaarder te gaan en daar is musk perfect voor.

Katy Perry's Indi - Eau de parfum

Katy Perry’s Indi – Eau de parfum

De nieuwe geur van Katy Perry omhelst de individualiteit van de mens. Het is een combinatie van een mannelijk en vrouwelijke geur. Indi zou sexy moeten zijn, zonder dat het te sterk overkomt. ”Het gaat om het uiten van je ware zelf en het versterken van het ongelooflijke en prachtige individu die jij bent”. Dat de geur een combinatie zou zijn van mannelijk en vrouwelijk was voor mij erg leuk nieuws. Ik draag graag mannengeurtjes -ja, echt- en heb er zelf ook twee, die mijn vriend dan weer erg vaak van mij pikt. Mannengeurtjes hebben echt iets en blijft naar mijn mening vaak langer hangen. Na dit alles te lezen was ik nog meer benieuwd naar de geur van Katy Perry’s Indi.

Katy Perry's Indi parfum review

”Put the  U in individual”

Indi komt in een prachtig witte flacon, met een zwarte vierkanten dop. Volgens mij heb ik nog geen luchtjes in een wit flacon in mijn bezit, dus deze zal zeker opvallen. Aan de zijkant staat de quote ‘Put the U in Individual’ en dat vind ik erg mooi gezegd. De lettertype waarin dit is gedaan vind ik stiekem veel mooier dan de naam van het luchtje op de voorkant. Zelf vind ik dat zelfs een beetje jammer, aangezien het de chique uitstraling een beetje naar beneden haalt. Ik weet dus vrij zeker dat het luchtje bij mij vanaf de zijkant te zien zal zijn.

Geuromschrijving van Katy Perry’s Indi

Katy Perry’s Indi zou een unieke, verleidelijke muskusgeur zijn die je zintuigen verheft. In de geur zitten elf verschillende muskus soorten die goed zouden blenden met de oriëntaalse pruim en Italiaanse bergamot. Zoals ik al eerder aangaf gaat mijn hart sowieso sneller kloppen van muskus en bergamot. De warmte in de geur komt door de amber en vanille, die vermengen met de combinatie van verse lelietjes-van-dalen en wit cederhout. Katy Perry’s Indi zou zo uniek zijn als de mensen die het dragen.

Topnoten: witte thee, oriëntaalse pruim, Italiaanse bergamot
Hartnoten: verse lelietjes-van-dalen, cyclamen, wit cederhout
Basisnoten: amber, vanilla tonkabonen, verleidelijke muskussoorten

Indi Katy Perry review

”never face the day without perfume”

Mijn vriend was thuis toen ik het parfum binnenkreeg en eigenlijk wilde ik eerst foto’s maken. Omdat hij echt meneertje ongeduld is, wilde hij gelijk ruiken. Ik maak liever eerst foto’s, want ik ben bang dat als ik de geur niet lekker vind je dat terug ziet aan mijn foto’s. Ik spoot drie keer in de lucht en langzaam drong de geur door. Ons eerste gedachte was ‘iel’. Kort daarna was het ‘huh’ en dat werd vervolgd door ‘eigenlijk best lekker’. In eerste instantie vond ik de geur echt niet lekker en ontzettend vreemd. Eenmaal een kwartiertje verder vond ik het toch een prettige geur. De muskus en amber overheersen wat mij betreft duidelijk en laat ik daar nou net gek op zijn. Dit is voor mij geen alledaags parfum, maar meer voor avondjes uit of iets dergelijks. Het is zwaar, maar zoet, maar sexy. Dit is denk ik een luchtje waar je van houd of niet en het moet wel echt een beetje je ding zijn.

Put the u in individual

De geur beloofd om uniek te zijn en dat is zeker gelukt. Geen één geurtje die ik ken die op Katy Perry’s Indi lijkt. Deze geur is gewoonweg niet te omschrijven en ik raad je zeker aan om Indi in de winkel te proberen. Beoordeel de geur dan niet gelijk in de eerste minuut, maar laat het even een kwartiertje zitten en ruik dan nog eens. Het fijne aan een iets warmere en zwaardere geur, is dat deze ontzettend lang blijft hangen. Katy Perry’s Indi is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat, zowel online als in de winkel. De 50ml kost €33,- en de 30ml kost €24,- en is vanaf eind oktober verkrijgbaar. Denk jij dat deze geur bij jou past?

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

13 Reacties

 1. 12 oktober 2017 / 07:26

  Om de verpakking alleen al zal ik de parfum kopen! Zo mooi!
  Liefs,
  Elles

 2. 12 oktober 2017 / 07:40

  Ik vind de flacon heel tof, ik ben heel benieuwd naar de geur !

 3. 12 oktober 2017 / 08:05

  Hmmm ik ben heel benieuwd geworden naar de geur.. Ik ga hem even ruiken in de winkel als ik terug ben!

 4. 12 oktober 2017 / 08:45

  De verpakking is echt ontzettend mooi!!! Ik wil hem ik wil hem ik wil hem! ?

 5. 12 oktober 2017 / 09:24

  Dit lijkt mij een lekkere geur zeg!

 6. Daisy
  12 oktober 2017 / 09:25

  Wauw ik had uberhaupt geen idee dat er zo veel soorten musk waren. Het lijkt mij een hele aparte geur die ik zeker wil gaan proberen. Het flesje is wel echt heel mooi en subtiel.

 7. 12 oktober 2017 / 10:22

  Ik heb hem ook ontvangen en mijn review is gisteren online gekomen. Inderdaad echt een hele nieuwe geur, ik ben er fan van!

 8. 12 oktober 2017 / 16:09

  De flacon is super mooi! Ben nu wel erg benieuwd naar deze geur, maar ik ga hem eerst maar eens testen voordat ik hem aanschaf haha!

 9. 12 oktober 2017 / 18:58

  Supermooie verpakking! Ik hou wel van speciale geurtjes 🙂

 10. 13 oktober 2017 / 09:36

  Oehh was hier echt benieuwd naar, had ‘m ook aangevaagd maar helaas geen reactie meer op gekregen! 🙁 Klinkt wel echt lekker!

 11. 16 oktober 2017 / 09:24

  Ik ben nu eigenlijk wel benieuwd geworden naar die verschillende geuren per moment, haha. Mooie foto’s en duidelijke review weer Rebec <3

 12. 17 oktober 2017 / 22:08

  Ik ben nu wel heel benieuwd geworden naar de geur. Het klinkt als een fijne parfum 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video