Mijn nieuwe earcandy van Lucardi juwelier

Mijn nieuwe earcandy van Lucardi juwelier

Met armcandy was ik al lang en breed bekend, maar earcandy bleef bij mij een beetje achterwegen. Het maakte mij nooit zoveel uit of mijn oorbellen leuk bij elkaar paste of niet. Uiteraard droeg ik wel altijd leuke oorbelletjes, maar het kon me geen bal schelen als het niet leuk bij elkaar paste. Toch vond ik het steeds leuker als ik oorbellen gecombineerd zag bij andere, waaronder vaak een ringetje. Ik besloot om er ook eens aan te geloven en ik kan je beloven dat ik om ben. Voor mij was het even iets totaal nieuw toen ik complimenten kreeg over mijn subtiele oorbellen. Blijkbaar vinden meer mensen het leuk. Geen één oorbel is hetzelfde, maar dat maakt het zo leuk!

Mijn nieuwe earcandy van Lucardi juwelierLucardi sieraden review

Mijn nieuwe earcandy van Lucardi juwelier

Als aller eerst mijn complimenten naar dit te schattige doosje waar de sieraden in binnen kwamen. Deze oorbellen zijn online besteld op de webshop en kwam ontzettend snel binnen. Op de webshop zag ik gelijk al het kopje minimalistische oorbellen, dus dat schreeuwde gelijk mijn naam natuurlijk. Het doosje inclusief strikje heeft een echt cadeautjes gevoel, ondanks dat je heel goed weet wat je besteld hebt. De mensen die mij langer volgen die weten dat ik een sucker ben voor verpakkingen, dus hiervan werd ik heel blij. In dit doosje zitten drie van de oorbellen die ik besteld heb en gelijk al wist ik dat ik deze geweldig zou vinden.

Lucardi juwelier sieraden review

”Jewelry has the power to be this one little thing that can make you feel unique”

De drie sieraden die in het doosje zitten, zijn perfect op elkaar afgestemd. Het is ook echt een bestaand setje en dat maakt het voor zo een leek als ik net een stukje makkelijker. Ik heb er echt geen oog voor wat er bij elkaar past en wat niet. Over het algemeen draag ik alleen zilveren sieraden en dit is dan ook precies wat ik besteld heb. Buiten het bestaande setje om koos ik nog drie andere oorbellen. Ik had echt geen idee of dit leuk bij elkaar was, maar achteraf zouden deze sieraden ook leuk zijn als ik één ringetje draag bijvoorbeeld.

earcandy lucardi 2017

”Life isn’t perfect, but your jewelry can be”

Dat ik deze oorbelletjes leuk zou vinden wist ik heus wel. Alleen al in het doosje kwamen deze sieraden mooi uit, maar eenmaal in mijn oren vond ik het nóg leuker. Mijn linkeroor is mijn favoriete oor (kan dat?) want daar heb ik welgeteld vier gaatjes. In dit oor deed ik dan ook graag het setje dat bestond uit drie oorbelletjes, dit was tenslotte al een setje. In mijn rechteroor had ik ook ooit drie gaatjes, maar het derde gaatje heelde maar niet. Hierdoor besloot ik om het maar te doen met twee gaatjes. Ik koos hier voor het onwijs leuke ringetje in mijn tweede gaatje en het welbekende ‘V’ oorbelletje in mijn eerste. Een ‘V’ oorbel stond al zo lang op mijn wishlisht, maar de echte zijn niet te betalen. Deze optie is dus perfect!

earcandy inspiration

Mix & Match

Misschien vinden sommige mensen dit allemaal iets teveel van het goede. Het zijn tenslotte vijf heel verschillende oorbellen die niks op elkaar lijken. Toch vind ik dit heel leuk bij elkaar staan, omdat alle oorbellen heel subtiel zijn. Sowieso gaat mijn voorkeur uit naar subtiele sieraden, dat staat het beste bij mij. Ook is het leuk om de oorbellen een beetje te mixen onderling. Zo droeg ik bij het bestaande setje het maantje in plaats van het ringetje en ook dit vond ik erg leuk. Ohja, als iemand DE tip heeft om zo een piepklein ringetje dicht te krijgen, laat het me dan vooral weten. Wat is dat een mega struggle om dicht te krijgen zeg. Bij één van de ringetjes dacht ik dat deze dicht zat, maar helaas was dat niet zo en ben ik die nu kwijt. Heel erg balen! Alle tips zijn welkom. Al deze sieraden komen van Lucardi Juwelier Lelystad vandaan en zijn ook online te bestellen. Wat vind jij van deze oorbellen?

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

22 Reacties

 1. Daisy
  9 oktober 2017 / 12:14

  Ahhh ik hou hier echt van! Vooral het setje wat in het doosje komt is helemaal mijn ding. Die laatste foto van jou vind ik zo mooi!

 2. 9 oktober 2017 / 12:19

  Jaaa leuk! Ik hou er juist van, al die verschillende oorbelletjes. Zelf heb ik ook vijf gaatjes, dus earcandy inspiratie is altijd welkom!

 3. 9 oktober 2017 / 15:11

  Oeh, heel mooi! Zelf heb ik geen gaatjes in mijn oren en draag ik dus geen oorbellen, maar vind het wel altijd mooi om te zien.

 4. 9 oktober 2017 / 15:29

  Wat een toffe sieraden! Ik houd juist wel van een beetje mixen en matchen, staat heel erg leuk.

 5. 9 oktober 2017 / 16:33

  Ik vind de sieraden erg mooi, lekker subtiel!

 6. 9 oktober 2017 / 17:31

  Yaaay! Leuke earparty <3 Ik vind ze super mooi en helemaaaal niet teveel van het goede. Love it!

 7. 9 oktober 2017 / 18:51

  Leuke earparty! Ik ben hier heel saai in haha. Ik heb in totaal twee gastjes en doe er meestal zilveren knoopjes in met een steentje. Simpel, maar wel mooi. Zit nog wel eens te twijfelen een tweede gaatje te nemen.

 8. 9 oktober 2017 / 22:36

  Heel leuk en mooi! Ik heb maar een gaatje maar als ik zo een mix and match earcandy zie dan wil ik er wel meer.

 9. 9 oktober 2017 / 23:11

  De oorbellen zijn echt heel leuk en staan echt leuk bij elkaar 😀 Zelf heb ik maar één paar gaatjes, maar soms denk ik er aan om meerdere te nemen, vooral met zulke leuke oorbellen 😀

 10. 10 oktober 2017 / 08:44

  Wat een prachitge oorbellen en zo in combinatie met elkaar staan ze je echt onwijs mooi! Zelf heb ik maar één gaatje in beide oren en daar blijft het voorlopig ook bij 😉 Maar bij anderen vind ik ear candy met meerdere gaatjes altijd supermooi staan.

 11. 10 oktober 2017 / 09:18

  Aaah zo tof <3 Nu wil ik ook meerdere gaatjes, haha!

 12. 10 oktober 2017 / 13:07

  Leuke oorbellen, staan je goed!
  Liefs,
  Yara

 13. 10 oktober 2017 / 13:27

  Oh wauw wat zijn ze mooi allemaal! Ik heb alleen altijd zo’n moeite om ringetjes dicht te krijgen vreselijk.

 14. 10 oktober 2017 / 13:55

  Superleuk dat je voor wisselende combinaties gaat! Ik heb eigenlijk altijd dezelfde oorbelletjes in zowel links als rechts, maar verschillende soorten is ook echt tof. Ga ik ook proberen!

 15. 10 oktober 2017 / 14:23

  Leuk juist , zo een mix met oorbellen, kan heel goed! Inspirerend!

 16. 10 oktober 2017 / 15:40

  Super leuk, zo gemixt! Ik ben eigenlijk best saai en heb altijd dezelfde oorbellen in, maar nu heb ik zin om ze ook lekker te gaan mixen!

 17. 10 oktober 2017 / 15:55

  Ooh, heel mooi! Verschillende oorringen mixen vind ik net altijd leuk staan. Dat is zo eens iets anders dan altijd maar hetzelfde te dragen 🙂

 18. 11 oktober 2017 / 09:03

  Heel erg mooi, dit past ook gewoon zo goed bij jou! Ik ben de laatste tijd een beetje doorgeslagen van het ene uiterste naar het andere uiterste. Ik heb vroeger een aantal jaren in een sieradenwinkel gewerkt en toen was ik echt behangen met sieraden en nu…..draag ik nauwelijks nog sieraden. Haha, geen idee waarom niet, want ook als ik dit nu weer bij jou zie, vind ik het erg leuk.

 19. 12 oktober 2017 / 09:15

  Ik vind ze heel mooi, mooi subtiel. Daar hou ik wel van. Ik draag zelf weinig oorbellen omdat mijn oorbellen altijd pijn gaan doen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid