Lush winter & kerstcollectie 2017 + WIN!

Lush kerstcollectie 2017 review

It’s the most wonderful time of the yearrr! Oké, nee dat nog zeker weten niet, maar de kerst komt er sneller aan dan dat we allemaal denken. Zeg nou eerlijk, kerst 2016 leek nog geen twee weken geleden en voor we het weten vieren we kerst 2017 alweer. Lush is er dit jaar net als ik vroeg bij en komt dit keer al in oktober uit met de Lush winter & kerstcollectie 2017! Als het aan mij zou liggen dan stond de kerstboom hier alweer in de woonkamer en is alles al versiert. Helaas is mijn vriend het daar niet mee eens, dus moet ik het met deze kerstcollectie doen. Ik laat vandaag een hele boel items zien!

Lush winter & kerstcollectie 2017 + WIN!

”Happiness is taking a long warm bath”

Sinds ik in dit huisje woon heb ik voor het eerst in mijn leven een bad. Vaak werd er tegen me gezegd dat als je eenmaal een bad in huis heb, je er amper in zit. Ergens leek me dit heel logisch want een bad is dan zo ‘gewoon’. Toch zit ik er meerdere keren per maand in en blijft dit echt een ontspan momentje. Nooit eerder kon ik iets testen van de té schattige Lush kerstcollectie badproducten, tot nu! In totaal heb ik nu meer dan tien nieuwe badproducten en kan niet wachten ze allemaal te testen. In de video zie je al dat ik er een paar geprobeerd heb, aangezien ik dacht dat het wel leuk was voor wat sfeerbeelden. Ik heb genoten van mijn badjes en hoop dat ik jullie ook enthousiast heb gekregen.

Lush winter & kerstcollectie 2017 + WIN!

De Lush winter & kerstcollectie 2017 is vanaf vandaag, vrijdag 6 oktober, te koop in de winkel en online bij Lush. Uiteraard hoop ik dat jullie de kleine winactie ook leuk vinden. Het is natuurlijk lastig aangezien niet iedereen een bad heeft, maar wie weet kun je er iemand anders blij mee maken of gebruik je ze voor een voetenbad. Al met al hoop ik dat jullie het weer een leuke video vonden en dat het niet té vroeg is voor deze video. Op Instagram vroeg ik of het te vroeg was en nog best veel mensen vonden dat het zo was. Toch besloot ik het alvast online te zetten, aangezien de collectie ook vanaf vandaag te krijgen is. Ben je nog niet geabonneerd, dan kun je dat hier doen! Ga jij wat van de kerstcollectie scoren?

Liefs,
Rebecca

21 Reacties

 1. 6 oktober 2017 / 07:19

  Wat een leuke video, ik werd al super jaloers van de beelden van het pakket via instastories! Echt leuke producten, jammer genoeg heb ik geen bad.. Ik laat de winactie dus ook even langs me heen gaan! Je haar zit heel leuk zo trouwens.

 2. 6 oktober 2017 / 09:06

  Wauwww die cadeaubox! De cadeauverpakkingen van Lush zijn sowieso altijd ge-wel-dig om te krijgen!

 3. 6 oktober 2017 / 09:27

  Superleuke en vrolijke video 🙂 ik ben dol op Lush maar helaas geen bad hier. Dus als ik al eens wat koop, dan ga ik bij mijn ouders in bad haha.

 4. 6 oktober 2017 / 12:02

  Wat een grote bestelling, ik ben mega jaloers! Ik hou van de Lush en moet er ook snel weer wat gaan kopen 🙂

 5. 6 oktober 2017 / 12:46

  Dat sneeuwmannetje! Bijna zonde om die in je bad te gooien. Wat een heerlijkheid al die mooie producten!

 6. Marian B
  6 oktober 2017 / 13:02

  Dat zal badderen extra speciaal maken! Ziet er super leuk uit, ik doe graag mee!

 7. Daisy
  6 oktober 2017 / 13:05

  Girl wat een gezellige video dit, je enthousiasme is zo aanstekelijk! Ik volg je vanaf 600 abonnees en nu heb je er al over de 6000! Die jellybomb ben ik het meest benieuwd naar, lijkt me leuk als je nog test videos maakt van de producten. Christmas sweater valt inderdaad een beetje tegen, jammer.

 8. marina
  6 oktober 2017 / 14:30

  Ik ben blij dat ik wel een bad heb! Mijn dochter kooit Veel bij Lush. Heerlijke producten. Af en toe geef ze mij ook eens zo’n leuke bathbomb! Daar kan ik nu echt van genieten? Je video is echt leuk om naar te kijken! Ik volgde je al een tijd! Gr van marina ?

 9. 6 oktober 2017 / 17:26

  Te vroeg? Nee hoor voor mij is het nooit te vroeg voor kerst! Leuke collectie heeft Lush weer. Toch vind ik het jammer dat “so white” nooit is terug gekomen. Dit was hier een groot favoriet.

 10. 6 oktober 2017 / 17:31

  Ik heb een bad, maar ik ga er niet vaak in. Nu ik weer meer last van mijn rug krijg is het wel zo goed om dat te doen. Ik was vanmiddag al op de site van lush aan het kijken naar bath bombs

 11. 8 oktober 2017 / 17:45

  Er zitten weer leuke producten tussen! Kan niet wachten om weer naar de Lush te gaan vlak voor de feestdagen!

 12. Myrthe
  9 oktober 2017 / 12:26

  Voor mij is het nooit te vroeg voor kerst hoor 😉

 13. 11 oktober 2017 / 09:05

  Ik was vroeger eigenlijk nooit van de Lush-producten, totdat ik er vorig jaar een keer een haarbehandeling en een rondleiding door de winkel kreeg. Ik heb toen in de winkel echt heel veel uitgeprobeerd en pas toen ontdekte ik eigenlijk dat ze zoveel meer hebben dan spulletjes voor in bad, want dat dacht ik dus altijd;-) Mijn vriend koopt er echter nog steeds meer dan ik zelf; hij is dol op de shampoo zeep en de Dirty scheercreme.

 14. Jolijn
  15 oktober 2017 / 16:43

  Zeeeker niet te vroeg, wauw ziet er allemaal heerlijk uit! Ik maak graag kans (:

 15. 17 oktober 2017 / 12:25

  Oh wat een leuke spulletjes!
  Ik heb zelf een snowman, zo’n jelly in te vorm van een sneeuwpop. Te grappig haha.

 16. 12 november 2017 / 19:19

  Wat een leuke dingen weer. Vind Lush altijd geweldig en die geuren ook als je de winkel inloopt. Heerlijk.

 17. 12 november 2017 / 21:21

  The Snowman is echt superschattig! Nu baal ik dat ik geen bad heb 🙁

 18. Cobi
  12 november 2017 / 21:49

  Ik ben dol op de shampoo en vind de bathboms geweldig!!

 19. melissa
  14 november 2017 / 13:24

  ik vind het eigenlijk nog helemaal niet te vroeg. we hebben en bad en die bathboms lijken me ook geweldig; die ga ik zeker scoren!

 20. melissa
  14 november 2017 / 13:24

  ik vind het eigenlijk nog helemaal niet te vroeg. we hebben en bad en die bathboms lijken me ook geweldig; die ga ik zeker scoren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video