Marc Jacobs Decadence | Eau so Decadent

Marc Jacobs Decadence | Eau so Decadent

Ondanks dat ik blij ben met elk pakketje dat ik krijg, zijn er soms pakketjes die mijn hart écht sneller laten kloppen. Toen ik het pakketje opende met de nieuwe Marc Jacobs Decadence geur, kwam er letterlijk een gil uit blijdschap. Zonder het luchtje te zien of te ruiken, werd ik er al blij van. Er is geen één luchtje van Marc Jacobs dat mij tegenvalt en de Decadence stond al heel lang op mijn wishlist. Nu dit welbekende luchtje in tasjes vorm met een nieuwe editie kwam, was ik ontzettend benieuwd. De geur kende ik nog niet, dus gelijk toen ik het pakketje binnen kreeg moést ik het fotograferen. Al benieuwd naar Marc Jacobs Decadence | Eau so Decadent?

Marc Jacobs Decadence | Eau so DecadentMarc Jacobs Decadence | Eau so Decadent

Marc Jacobs Decadence | Eau so Decadent

De voorganger van de Marc Jacobs Decadence heeft er een zusje bij gekregen. Een nieuwe aanwinst voor deze prachtige lijn. Deze nieuwe geur zou vrouwen overal ter wereld moeten inspireren om te genieten van een moment van vrijheid en zichzelf wat plezier te gunnen. De geur zou onmiskenbaar vrouwelijk zijn en daardoor is dit een echte musthave. De vormgeving is geinspireerd door Marc Jacobs’ iconische handtassen en daardoor ontstond dit prachtige design. Vanaf het eerste luchtje dat uitkwam van Marc Jacobs met het tasje was ik al verliefd op de vormgeving. Het is zó uniek, en zo ontzettend vrouwelijk. Het flesje staat voor een perfecte mix tussen parfum en mode, omdat parfum een ultiem mode-accessoires is.

Marc Jacobs Decadence

”A perfume is something which is invisible and yet an unforgettable accessory”

Het grootste verschil tussen deze en de voorganger van Decadence eau so Decadent zijn de kleuren die gebruikt zijn. Het vorige parfum was donkergroen van kleur, waar deze juist lichte kleuren bevat. De slangenlerendop valt op door de roze en groenblauwe accenten. Zelf vind ik het een heel mooi contrast tussen lichte en donkere kleuren. De goudkleurige ketting er aan zorgt er voor dat het flesje perfect op een tasje lijkt. Het flesje geeft me echt een luxe gevoel, mede doordat het flesje van matglas gemaakt is. De gouden letters op het flesje passen weer heel goed bij het kettinkje van het flesje en de overige gouden details. Er is overduidelijk over alles nagedacht en dit is zeker één van de mooiere flesjes uit mijn stash.

marc jacobs decadence eau so decadent

De geur van Marc Jacobs Decadence

Marc Jacobs Decadence eau so Decadent beloofd om perfect te zijn voor dag of avond. Er word gezegd dat deze geur een nieuwe manier van genieten is, dus ik was benieuwd of dit zo was. De geur word omschreven als zuiver, licht en uitbundig luxueus. Decadence eau so Decadent mixt sappige fruit- en stralende bloemennoten en creeert zo een verleidelijke vrouwelijke signatuur. Terwijl witte amber een hypnotische sensualiteit ontpopt voor een stralende en zachte basis. Oké, moet ik nog meer vertellen?

Top noten: Nashipeer, zwarte bes & klimop
Hart noten: Roze lelietjes-van-dalen, magnolia & jasmijn
Basis noten: Witte amber, kasjmierhout & framboosgloss

eau so decadent Marc Jacobs

”A perfume is like a piece of clothing, a message, a way of presenting oneself. A costume, that differs according to the woman who wears it.”

Marc Jacobs Decadence eau so decadent

Het leuke aan parfum reviewen, is dat je het al kunt gebruiken vóór je het op de foto zet. Met make-up kun je het niet eerst testen voordat je foto’s maakt want dat zie je. Je begrijpt natuurlijk wel dat ik eerst moest ruiken voordat ik de foto’s ging maken. Ik deed één spuitje in de lucht en wauw. Eigenlijk kan ik niets anders zeggen dan wauw en elk ander woord zou dit luchtje niet kunnen omschrijven. Het is niet de beschrijven hoe deze ruikt, het is bloemig maar ook totaal niet. Zelf ben ik echt niet van de bloemen geuren, maar deze heeft wel iets van een bloemengeur. Ik denk dat het komt door de witte amber dat ik deze geur zo lekker vind, want dat is een hele warme geur waar ik zelf dol op ben. Nu ik wist dat deze geur zo enorm lekker was, werd het fotograferen nog leuker en makkelijker.

Marc Jacobs Decadence Eau so Decadent

Eau so Decadent

Deze heerlijke geur is vanaf nu te koop bij geautoriseerde Marc Jacobs warenhuizen en parfumerieën , waaronder Douglas. De eau de toilette is in 100ml voor €106,- 50ml voor €77,- en 30ml voor €53,- te koop. Dit is een perfecte toevoeging tussen mijn andere parfum en zeker een parfum voor op de dagen dat ik me nog nét iets vrouwelijker wil voelen. Ik ben een gelukkig mens met deze Marc Jacobs Decadence eau so Decadent.

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

16 Reacties

 1. 4 oktober 2017 / 07:40

  Wauw, wat is dat flesje alleen al een plaatje om te zien, zeker op jouw onwijs mooie foto’s! Het klinkt als een heerlijke geur!

 2. 4 oktober 2017 / 08:01

  Klinkt heerlijk zeg. Ik vind dit flesje zo mooi en cute! Wat een feestje om dit te mogen reviewen. Eigenlijk zouden ze er een kleine tas bij moeten verkopen haha dan heb je een mini en een iets grotere waar je echt wat in kunt doen. 😉

 3. 4 oktober 2017 / 09:59

  Ik vind de flacon zó mooi dat ik hem wel moet gaan ruiken in de parfumerie. Je review is heel positief, dus ik ben super benieuwd!

 4. 4 oktober 2017 / 11:35

  Oh my gawd, dit parfum klinkt heerlijk! Bovendien wil ik hem gewoon al hebben vanwege de verpakking. Die gaat op mijn lijstje voor kerst, hihihi

 5. 4 oktober 2017 / 12:31

  Oh wauwwww, wat een prachtig flesje. Ik wil dit geurtje alleen voor de vorm ruiken en hebben.

 6. 4 oktober 2017 / 12:54

  Wat een mooie foto’s, ik ben bijna jarig dus ik ga deze absoluut vragen!

 7. 4 oktober 2017 / 13:20

  Wauw wat een prachtige flacon, ik word hier heel hebberig van! Ik ben heel benieuwd naar de geur.

 8. 4 oktober 2017 / 13:38

  ik vond decadence al lekker en ben ook benieuwd naar deze nieuwe geur, binnenkort eens snuffelen in de winkel

 9. 4 oktober 2017 / 14:28

  Ik draag de eau de parfum bijna dagelijks nu het weer kouder is. Heel zwoel en sexy! Deze heb ik nog niet geroken, maar door de review ben ik zeker nieuwsgierig! Oh, die flacon is weer zo mooi! Met recht een mode-item!

 10. 4 oktober 2017 / 17:29

  Ik vind de flacon er weer helemaal leuk uitzien zeg!

 11. 5 oktober 2017 / 08:56

  Wat een heerlijke geur! Ik heb een andere uitvoering van de Decandence serie. De geur blijft ook heerlijk lang zitten en ruikt echt fantastisch. Ik ben fan!

  Liefs,
  Rosita Elise

 12. 5 oktober 2017 / 14:21

  Wat een prachtige flacon alleen al, wauw! Ken deze geur nog niet maar ga ‘m zeker eens opzoeken in de winkel.

 13. 6 oktober 2017 / 00:37

  Ik ben heel benieuwd naar dit luchtje. En hij ziet er nog super gaaf uit ook 😀

 14. 7 oktober 2017 / 10:22

  Wauw wat een prachtige foto’s weer rebecca! Om jaloers op te worden haha. Ik ben heel benieuwd naar deze geur! Marc Jacobs heeft altijd heerlijke geuren, love it.

 15. 10 oktober 2017 / 19:08

  Oh super tof dat je dit hebt gekregen. Die parfum is echt lekker! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video