Shoot for the stars ★ Lush bathbomb review

Shoot for the stars ★ Lush bathbomb review

Toen ik jong was werd mij altijd verteld dat als je eenmaal een bad had, je er toch nooit in zou gaan. Het feit dat je er dan één beschikbaar had zorgde er voor dat het allemaal minder speciaal was. Nou, niks is minder waar want ik ga zó graag in bad. Wij wonen nu al langer dan een jaar in dit huis en de keren dat ik in bad ben geweest weet ik al niet eens meer. Zelf was ik elk jaar weer ontzettend jaloers als de kerst collectie van Lush uit kwam, maar nu kan ik het ein-de-lijk zelf uitproberen. Ik ging dit keer in bad met Shoot for the stars!

Lush shoot for the stars

Shoot for the stars ★

In mijn video waarin ik heel veel bathbombs laat zien van de Lush kerstcollectie 2017, kwam deze bathbomb al tevoorschijn. Gelijk op dat moment was ik al het meest benieuwd naar deze bathbomb. Ik ben echt dol op water dat heel helderblauw word -of roze- en deze bathbomb beloofd dat voor elkaar te krijgen. De bathbomb zelf ziet er ontzettend mooi uit en daar staat Lush uiteraard om bekend. Een mooie helderblauwe bathbomb met drie grote gouden sterren aan de bovenkant. Verder zit er niet al te veel poespas aan en misschien vind ik Shoot for the stars daarom wel zo leuk.

In de Shoot for the stars bruisbal zit onder andere cacao boter, kokosnootcrème, bergamotolie en verfrissende Braziliaanse sinaasappelolie. Dit klinkt mij als een perfect voedend bad die ideaal is met dit koudere weer.

Shoot for the stars bathdemo

Twinkle twinkle little star ★

”Je badwater verandert in een prachtig blauw heelal vol sterren die je humeur naar ongekende hoogten brengen. Nadat Shoot For The Stars bath bomb is opgelost, drijven de gouden sterren nog een tijdje in het water. Met de friszoete geur van sinaasappel en bergamot.” Dit is de omschrijving die je op de Lush site leest over Shoot for the stars. Als je mij al langer volgt, dan kun je weten dat de geur van sinaasappel en bergamot bij mij een groot favoriet zijn. Toen ik las dat mijn badwater zou veranderen in een blauw heelal werd ik zo benieuwd naar mijn water. Ik zette een kopje thee en liet het bad vollopen. Tijd om even heerlijk te ontspannen en mijn gedachten weer even op een rijtje te krijgen.

Lush bathbomb review shoot for the stars

”Happiness is a long hot bath”

Dit is nou een typische foto van ‘moet ik nog meer zeggen?’. Binnen enkele seconde was mijn saaie water helemaal verkleurd naar een prachtige mix van verschillende blauw tinten. De bathbomb was snel opgelost en al gauw waren alleen nog maar de sterren te zien. Die bleven nog een tijdje door drijven in het water. Toen ik eenmaal in mijn blauwe badwater lag, viel het me op dat het hele water onder de gouden glitters zat. Dat verklaart dus de omschrijving van Lush dat je een heelal vol sterren krijgt. De gouden glitters in combinatie met het (donker) blauwe water is zo mooi. Dit was zo een bad waar ik gewoon naar moest blijven kijken. Oh en hoe kan ik de geur nou vergeten te vermelden aangezien deze zó lekker is. Het is een hele warme geur, in tegenstelling tot veel andere bruisballen van de kerstcollectie. Ergens had ik het idee dat er amber in zou zitten, maar dat is niet waar. Je ruikt de bergamot goed en wanneer je eenmaal de bruisbal in het water gooit komt ook de frisse sinaasappelgeur naar boven.

lush shoot for the stars bruisbal

Shoot for the stars ★ Lush bathbomb review

In de video was ik al rasend enthousiast over shoot for the stars en ben blij dat ik deze als één van de eerste heb gebruikt. Dit artikel typ ik letterlijk na dat ik mijn bad heb genomen en guys, mijn huid! Mijn huid voelt zó zacht en ik heb sterk het idee dat de cacaoboter een vettig laagje heeft achter gelaten op mijn huid. Het is niet vervelend vettig, maar gevoed vettig. Mijn huid is zacht, ik ruik heerlijk en mijn bad was ook nog eens makkelijk schoon te maken, zonder last te hebben van de glittertjes. Ook benieuwd naar Shoot for the stars? Deze is te koop bij Lush of online te bestellen voor €5,95 per bruisbal. Heb jij al iets van de Lush kerstcollectie geprobeerd?

Liefs,
Rebecca

26 Reacties

 1. 25 oktober 2017 / 07:17

  Wauw, dat bad moet een feestje zijn geweest om in te stappen met al die gouden glitters tussen het donkerblauwe water. Het klinkt als een heerlijke bathbomb! Op dit soort momenten vind ik het toch jammer dat wij zelf geen bad hebben 😉

  • Rebecca
   Auteur
   27 oktober 2017 / 13:17

   Het was ook echt een feestje om in dit bad te gaan. Ik ben echt dol op blauw water hihi

 2. 25 oktober 2017 / 08:14

  Wat een prachtige foto’s weer! Meestal koop ik Lush tijdens de kerstsale.

  • Rebecca
   Auteur
   27 oktober 2017 / 13:17

   Jaaa heel verstandig. Ik hoop ook eindelijk dit jaar eens mijn slag te kunnen slaan!

 3. 25 oktober 2017 / 08:23

  Wowww ontzettend mooi ?? ik heb helaas geen bad anders wist ik het wel.

 4. 25 oktober 2017 / 08:41

  Deze is zo lekker! Ik had hem vorig jaar 🙂

 5. 25 oktober 2017 / 09:04

  Oooh deze klinkt zo goed en hij ziet er top uit! Ik ben alleen altijd bang dat de glittertjes in mijn haar en op mijn huid blijven zitten!

  • Rebecca
   Auteur
   27 oktober 2017 / 13:18

   Nope in dit geval was het niet zo. Ik ben daar normaal namelijk ook niet zo van, maar deze waren zo fijn dat je daar geen last van had.

 6. 25 oktober 2017 / 09:22

  Deze had ik vorig jaar gekocht en toen vond ik hem ook superlekker! Misschien maar weer een nieuwe scoren binnenkort 🙂

 7. 25 oktober 2017 / 10:19

  Wat een mooie foto’s! Ik baal nog steeds dat ik geen bad heb 🙁

 8. 25 oktober 2017 / 10:44

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Heerlijke Bath Bomb, dit. Volgens mij is dit de meest voedende waarmee ik ooit gebadderd heb.

  • Rebecca
   Auteur
   27 oktober 2017 / 13:18

   Zo een idee heb ik zelf ook inderdaad. Echt een hele fijne bathbomb!

 9. 25 oktober 2017 / 11:00

  Wat een mooie, dromerige kleur. Nu mis ik m’n bad alleen maar meer!

 10. 25 oktober 2017 / 13:50

  Jeetje, dit klinkt echt goed! Bij mij was het trouwens wel het geval dat ik nooit in bad ging toen we een bad kregen. Pas 6 jaar later realiseerde ik me hoe fijn het eigenlijk was om in bad te gaan en nu ik uit huis ben, mis ik hem echt, haha.

 11. 25 oktober 2017 / 13:59

  Oeh deze klinkt heerlijk! Ik heb al vier jaar een bad en maak er pas gebruik van sinds ik zwanger ben, haha.

 12. 25 oktober 2017 / 14:33

  Ik heb geen bad en daardoor ook jaloers op iedereen die het heeft hihi alleen al voor de LUSH bathbombs

 13. 25 oktober 2017 / 19:46

  Wat een heerlijke foto’s! Hij lijkt me fantastisch deze 🙂

 14. 25 oktober 2017 / 21:20

  Wat maak je toch prachtige foto’s. Ik vind shoot for the stars zo fijn. Ik had hem vorig jaar ook uit de kerst collectie en heb hier vol op van genoten.

  • Rebecca
   Auteur
   27 oktober 2017 / 13:19

   Ah wat lief, dankjewel! Deze is inderdaad mega fijn!

 15. 25 oktober 2017 / 22:12

  Wat een gave bathbomb! Dat hij een gevoed laagje achterlaat lijkt me erg fijn denk ik!

 16. 25 oktober 2017 / 22:28

  Lijkt me een lekkere bath bomb. Ik heb van het weekend think pink gebruikt, ook erg lekker

  • Rebecca
   Auteur
   27 oktober 2017 / 13:19

   Ahhh die is inderdaad ook mega fijn! Die wil ik ook weer scoren:)

 17. 26 oktober 2017 / 16:29

  Wauw wat een prachtige foto’s weer ! Lijkt mij een heerlijke bath bomb, helaas hebben wij thuis geen bad dus dan moet ik al naar mijn ouders. haha 😉

 18. 26 oktober 2017 / 19:55

  Lekker!! Ik wil ook een bad!
  Prachtige foto’s weer.

 19. 26 oktober 2017 / 20:22

  Hmm die klinkt echt heerlijk en is nog supermooi ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video