Domme dingen die ik heb gedaan als kind

Domme dingen die ik heb gedaan als kind

Iedereen heeft van die dingen gedaan waarbij je dacht ‘waarom heb ik dat ooit gedaan’. Als kind was ik niet bepaald de slimste, althans dat dacht ik. Nu ik eenmaal wat ouder ben, realiseer ik me dat ik gewoonweg kind was. Toch zijn er bepaalde dingen geweest wat niet oké was en wat misschien helemaal verkeerd had af kunnen lopen. Gelukkig is dat niet het geval en hoop ik dat mijn future kindjes dit nooit gaan doen. Het leek mij leuk om een aantal van deze dingen met jullie te delen. Zie het als een gemakkelijke video voor op je vrijdag of in het weekend.

Britse korthaar

Mijn poes in de magnetron?

Yep, je leest het goed.. Dit is één van de dingen waar ik het over ga hebben in deze video. Het is geen welbekende clickbait dat vaak gebruikt word op youtube, het is echt waar. Ook was ik vaak bezig met een schaar en heb ik meerder dingen geknipt wat ik nooit had moeten knippen. Gelukkig ben ik -en mijn kat- gewoon ouder geworden en hebben wij geen mankementen. Althans, mijn kat niet, ik daarentegen… hihi. Ik probeer iets meer diversiteit op mijn youtube kanaal te krijgen en hoop dat dit soort video’s ook wel eens leuk zijn tussendoor. Het is gewoon zo fijn om op z’n tijd lekker te kletsen voor de camera.

De domme dingen die ik gedaan heb als kind

Nu ben ik wel benieuwd of je zelf ook iets te binnenschiet na het kijken van deze video? Heb jij iets gedaan als kind waarvan je geen idee hebt waarom je dat hebt gedaan? Misschien leuk om het er eens met je ouders of broer/zus over te hebben. Ook even een enthousiast momentje, aangezien ik de 6800 abonnees behaald heb, yaay! Wie weet haal ik voor het einde van dit jaar nog de 7000, dat zou zo leuk zijn.

Liefs,
Rebecca

10 Reacties

 1. 27 oktober 2017 / 12:39

  Als kind doe je heel vaak domme dingen. Leuk dat je hierover verteld.

 2. 27 oktober 2017 / 16:30

  Dat dropje! Wat erg! Dat is zeker schrikken… Toen ik klein was had ik allemaal chocolade in de zak van mijn gele nieuwe jurkje gepropt. (de trouwerij van mijn zus). Je voelt hem al, het smolt en een dikke bruine vlek zat erin, hahaha. Schaamde mij rot 😉
  En je kat… ow, verschrikkelijk. Wordt er bijna verdrietig van. Gelukkig is het goed afgelopen! Heftig verhaal . 🙂 x

 3. 28 oktober 2017 / 00:22

  Oh jeetje, die kat in de magnetron! Het klinkt zo schattig, maar ook zielig tegelijk. Gelukkig is het allemaal goed afgelopen. Ik moest ook wel lachen om je afgeknipte wimpers. Echt zo’n heerlijk kinderlijke gedachte: “Wat moet je ermee? Ik knip ze maar af!” 😉 Ik heb zelf als kind ooit een driehoekje uit mijn pony geknipt. Mijn moeder was not amused en ik heb echt weken rondgelopen met gel in mijn haar om die pony naar achteren te kammen, haha.

 4. 28 oktober 2017 / 12:41

  Oh wauuw, die momentjes dat je moeder je nog zegt dat je het niet moet doen die klinken als muziek in de oren, haha. Heeft je kat er trouwens geen trauma aan over gehouden? Wat een leuk idee om hier een video over te maken! En wat praat jij lekker relaxt tegen de camera!

 5. 28 oktober 2017 / 16:23

  Ahwwww, gelukkig heeft de kat het overleefd!:) Ik heb ook wel eens mijn pony bijgeknipt! Terwijl ik via msn aan het webcammen was met een vriendin! Ging natuurlijk volledig mis, hahah!

 6. 29 oktober 2017 / 08:15

  Iedereen heeft wel eens gekke dingen gedaan toch 🙂 toen ik een jong meisje was : had ik een Barbie auto waar ik altijd mee wou spelen, mijn kat kreeg kittens en dacht hoe leuk is het om met de kittens in de auto rond het huis te gaan. Ook wel zielig eindelijk. Mijn moeder heeft het er altijd nog over.

 7. Marie-Lise
  29 oktober 2017 / 13:55

  Ik heb ook een leuke! Dit was bij mijn tante thuis (tante lea) en ik was nog net zo hoog als een eettafel, ik keek er net overheen. Er stonden kraaltjes ( die ronde voor in je haar) op de tafel. Mijn tante of mijn moeder had mij nog gezegd dat ik er NIET aan mocht zitten. Ik wachtte het moment af wanneer er niemand keek, pakte een rood kraaltje en ik stopte het zo diep mogelijk in mijn neusgat…… Ik kreeg hem er niet uit. Mijn moeder heeft duizend pogingen gedaan hem eruit te krijgen, ik weigerde te snuiten. Samen zijn we naar de huisarts gegaan en ook daar moest ik zo hard snuiten als ik maar kon. Na veel tegenstribbelen en tranen, snoot ik hem er eindelijk uit. Mijn moeder en tante lachen mij nu nog steeds uit over dat domme kraaltje XD

 8. 29 oktober 2017 / 15:02

  Geweldig toch! Achteraf is het alleen maar leuk en grappig maar op dat moment niet haha!

 9. 30 oktober 2017 / 21:12

  Haha leuke video en leuk om te horen wat je allemaal hebt gedaan! Gelukkig is het toen met je kat goed afgelopen. Ik zelf hing altijd graag aan de beugels aan de muur waar planken aanzaten. En toen werd ik ouder en dus groter en toen hing ik er weer aan. En toen viel alles naar beneden 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video