De foto’s die je nooit te zien krijgt

De foto's die je nooit te zien krijgt

Zelfspot is ontzettend belangrijk in het leven. Als je jezelf altijd maar serieus neemt word het allemaal veel te veel drama en ellende. Regelmatig ga ik met mijn moeder op stap om foto’s te maken en deel ik de leukste altijd in een outfit artikel. Het lijkt altijd zo simpel, maar ik kan je vertellen dat het niet zo is. Soms heb ik te maken met een deadline en zijn er alleen maar dagen dat mijn hoofd niet naar foto’s maken staat. Ik kan dan nog zo veel make-up op smeren, je ziet het duidelijk aan me. Buiten dit bestaan er ook de melige, niet serieuze momentjes samen met mijn mams.

De foto’s die je nooit te zien krijgt

Het leek mij leuk om een keer een artikel aan te maken met deze foto’s. Ik wil je van te voren even waarschuwen dat je bij deze mijn minst charmante kant gaat ontdekken. Iedereen heeft dit soort foto’s en daarom lijkt het mij leuk dit ook eens te laten zien. Het gaat niet altijd maar vanzelf of goed en niet elke foto is raak. Het is een niet te serieus artikel en ik hoop dat jullie dit ook inzien en er misschien wel een lach van op je gezicht krijgt. Deze maandag word na het bekijken van dit artikel een stuk minder moeilijk. Be ready voor mijn prachtige foto’s, die je nooit meer zult vergeten.

Ik doe even mijn ogen dicht..

Iets waar iedereen wel eens mee te maken heeft.. het moment dat je hoort dat de foto gemaakt word, maar je weet gewoon dat je ogen dicht zijn. Dit gebeurd mij niet héél vaak, maar áls het gebeurd dan is het wel onwijs charmant.

ogen dicht op foto

Praten terwijl er een foto word gemaakt..

Als er iets is waar ik slecht in ben, is het stil zijn. Het liefst praat ik 24/7 en daarom komt dat ook regelmatig terug bij het maken van foto’s. Er gaat geen één fotosessie voorbij waarbij ik niet minstens 15 praat foto’s heb. Vaak zeg ik dat mijn moeder even moet wachten omdat er mensen aankomen, of is het weer een klaagmoment omdat het waait of dat mijn haar niet mee werkt. Dit resulteert wel echt in prachtige foto’s moet ik zeggen.

praten op een foto

Wachten terwijl mijn moeder het licht in stelt..

Het is een soort traditie geworden dat ik niet normaal kan doen terwijl mijn moeder haar instellingen fixt. In het begin is het zo van ja hallo ik sta hier, kijk maar even of het goed is.. maar tussendoor krijg je soms wel eens vreemde momentjes. Ik kan het eigenlijk niet zo goed beschrijven wat er in dit soort foto’s allemaal gebeurd, maar dat is ook denk ik niet nodig. Kijk maar gewoon naar de foto’s en verzin er dan zelf maar een verhaal bij.

De foto's die je nooit te zien krijgt

Dan als laatst nog de échte pareltjes van foto’s

Helaas zitten deze er ook bij. Ik zou willen dat ik van deze foto’s kon zeggen dat ik ze expres zo lelijk gemaakt heb, maar dat is helaas niet zo. Soms als ik een foto terug zie kan ik me niet voorstellen dat ik zo kan kijken. Dat mijn moeder dus precies op dat moment de camera geklikt heeft op het moment dat ik duidelijk even een error in mijn gezicht had. Sommige zijn net iets erger dan de andere, maar er zitten toch echt wel pareltjes tussen. Ontzettend charmant en misschien snap je nu wel waarom deze foto’s nooit een artikel halen. Tot nu toe iniedergeval..

charmant op de foto tipsDe foto's die je nooit te zien krijgt De foto's die je nooit te zien krijgtcharmante foto's

Waarom?

Het moment dat ik dacht dat het wel leuk was om dit te delen, was ik heel enthousiast. Het punt dat ik daadwerkelijk het artikel aan het maken was vroeg ik me echt af waarom ik dit doe. Zoals ik aan het begin van het artikel al zei is zelfspot op z’n tijd heel belangrijk en ik vind best dat jullie dit mogen zien. Het is een lekker begin van deze nieuwe week en hoop dat jullie veel leuke dingen gaan doen aankomende tijd. Al mijn outfitartikels kun je vinden onder het kopje fashion – outfit. Daar zul je de goed gelukte foto’s zien hihi.

 

35 Reacties

 1. 30 oktober 2017 / 07:24

  Haha, wat onwijs leuk dat je een artikel deelt met deze niet zo charmante foto’s, juist omdat iedereen het waarschijnlijk wel herkent dat dit soort foto’s er ook bij zitten. Ik moest vooral lachen om een paar van de echte pareltjes op het eind. Zelf trek ik ook weleens blikken waarvan ik me echt afvraag hoe ik dat voor elkaar heb gekregen 😛

  • Rebecca
   Auteur
   30 oktober 2017 / 13:48

   Haha ja ik denk dat letterijk iedereen zich hier in kan vinden. Het is vaak zo dat we ons teveel schamen, maar het is nergens voor nodig. Grappig he om soms je eigen gezicht te zien en denken ‘HOE kan ik zo kijken?’

 2. 30 oktober 2017 / 08:01

  Wat een origineel idee om ook deze foto’s te laten zien! Weet je wat ik wel heel bijzonder vind, voor jou zijn dit echt foto’s waar je je voor schaamt, echter voor mij valt het reuze mee. Het zijn namelijk gezichtsuitdrukkingen of looks die je in het echte leven ook ziet bij iemand. Dit artikel zet me dan weer aan het denken over mijn eigen ‘ slechte’ foto’s haha.

  • Rebecca
   Auteur
   30 oktober 2017 / 13:50

   Daar heb je helemaal gelijk in. In het normale leven kijk je ook niet altijd perfect en strak. Natuurlijk schaamde ik me een beetje, maar eigenlijk vind ik het wel een heel fijn idee om dit te laten zien. Zo zien mensen mij ook eens van een andere kant haha.

 3. 30 oktober 2017 / 08:41

  Wat ontzettend leuk dat je deze foto’s deelt! Heel herkenbaar, haha!

 4. 30 oktober 2017 / 09:22

  Hahaha dit is zooo leuk om te zien, zo kan ik er ook wat van en staat mijn computer bomvol met dit soort ‘fail’-foto’s!

 5. 30 oktober 2017 / 09:55

  Hahaha geweldig en ZO herkenbaar. Iedereen heeft wel van deze foto’s. Het lijkt altijd perfect te gaan als we op Instagram kijken, maar zo is het dus echt niet he. Ik vind trouwens je leopard blouse zoooooooo mooi, mag ik hem hebben? hahahaha!

  • Rebecca
   Auteur
   30 oktober 2017 / 13:50

   Hihi nou ik heb deze echt al een half jaar niet gedragen, maar om ‘m dan weg te geven… hm nee ik hou m toch zelf hihih

 6. 30 oktober 2017 / 10:04

  Hahah super grappige foto’s, leuk dat je het deelt! Beetje zelfspot moet kunnen.

 7. 30 oktober 2017 / 10:22

  Hahah heerlijk artikel! Bij mij zitten er ook altijd foto’s bij waar ik niet van mijn beste kant opsta. Leuk dat je ze deelt!

 8. 30 oktober 2017 / 10:50

  Dit is zo herkenbaar, haha! Ik heb ook al-tijd van dit soort foto’s ertussen zitten en soms deel ik ze ook maar gewoon op mijn blog. Zo ben ik nu eenmaal: what you see is what you get. Dus ook de mislukte of gekke foto’s, haha. Leuk overzicht zo!

  • Rebecca
   Auteur
   30 oktober 2017 / 13:51

   Heel goed! Mag je ook gewoon laten zien want zo zijn we nou eenmaal hihi. Ik ben zelf altijd veel te kieskeurig op het gebied van mijn artikels, maar 9 van de 10 keer zien ze er zo uit.

 9. 30 oktober 2017 / 11:30

  Zo herkenbaar haha, stom eigenlijk dat je er 100 maakt en er vervolgens maximaal twee gebruikt ofzo!

 10. 30 oktober 2017 / 11:33

  Haahhaahha dat met dat praten heb ik ook altijd!

 11. 30 oktober 2017 / 11:51

  Hahaha heel grappig dit!
  Ik hou van dit soort artikelen!
  Superleuk dat je dit deelt

 12. 30 oktober 2017 / 12:33

  Geweldig!! Inderdaad, zelfspot is mega belangrijk. Ik uit dat zelf iets meer in woord dan in beeld, maar dat is met name omdat ik de foto’s écht niet durf te tonen. Nog niet dan.

 13. 30 oktober 2017 / 12:42

  hahaha, weet er alles van, sta ook altijd met een gekke bek op de foto terwijl ik probeer om zo mooi/leuk mogelijk er op te komen, lukt eigenlijk maar heel zelden

 14. 30 oktober 2017 / 12:59

  Heel leuk dat je dit deelt. Ik vind zelfspot heel belangrijk. De foto’s zijn geweldig 😉

 15. Linda
  30 oktober 2017 / 13:48

  Leuke blog weer hoor Rebecca ! Zelfs op mislukte foto,s zie je er nog fantastisch uit hoor

 16. 30 oktober 2017 / 14:31

  Haha het mooiste vind ik nog dat je ze allemaal hebt bewaard! Het zijn in ieder geval spontane foto’s, leuk dat je ze met ons deelt 🙂

 17. 30 oktober 2017 / 17:06

  Haha Rebecca wat onwijs leuk om te zien! Ik zou zulke foto’s gelijk verwijderen als het aan mij ligt. Leuk dat jij ze hebt bewaard.

 18. 30 oktober 2017 / 19:47

  Oh herkenbaar dit soort foto’s! Ik heb er ook altijd wel een aantal tussen zitten als Tommy foto’s heeft gemaakt, ik wis ze meestal gelijk haha

 19. 30 oktober 2017 / 20:00

  Hahah zo leuk dit! Stiekem heb ik ook zo’n mapje met gekke en mislukte foto’s op mijn laptop ?

 20. 30 oktober 2017 / 20:33

  Hahaha, heerlijk! Precies wat ik even nodig had tussen al het studeren door 🙂

 21. 30 oktober 2017 / 20:56

  Haha, leuk dat je zulke foto’s plaatst. Ik vind het nog wel meevallen 😀

 22. 31 oktober 2017 / 11:12

  Wat een geweldige foto’s, hahaha! Leuk dat je dit deelt. Mijn laptop staat ook vol met dit soort charmante foto’s :p

 23. 31 oktober 2017 / 19:45

  Wat leuk dat je dit deelt, ik heb dit soort foto’s er zelf ook altijd tussen zitten. Je hebt een heel mooi figuur!

 24. 1 november 2017 / 00:12

  Ik kan dit wel waarderen! En knap dat je dit deelt! Ik deel altijd alleen de leukste foto’s van mezelf haha. Die met je zonnebril op met witte topje onder het kopje praten is net een paparazzi foto uit een roddel magazine!

 25. 1 november 2017 / 18:28

  Hahaha wat leuk om te zien dit, een soort kijkje achter de schermen!

 26. 3 november 2017 / 20:50

  Dit is zooooo herkenbaar! Ik heb dit dus ook als ik mijn foto’s terug kijk, te mooi. Wat fijn dat jouw moeder met je mee gaat. Ik moet echt op zoek naar iemand die met me mee wil. Heel af en toe tref ik zo iemand, maar ik vind het ook nog een beetje gek om te vragen hihi! Bedankt voor het brengen van een glimlach op mijn gezicht!

  Liefs!

 27. 4 november 2017 / 10:27

  Haha, heel herkenbaar dit, vooral die met die ‘getuite’ lipjes, waarin je dus weer aan het kletsen bent terwijl iemand anders foto’s van je maakt. ZO niet handig om te doen, maar je doet het natuurlijk toch;-) Ik heb ook héél vaak mijn ogen dicht op foto’s, en als ik die foto’s dan later zien denk ik; ‘Hoé dan??? Knipper ik zo vaak met mijn ogen?’ Leuk artikel!

 28. 12 november 2017 / 13:34

  Heerlijk, deze foto’s! Wanneer er foto’s van mij gemaakt worden, trek ik gegarandeerd op de helft ervan ook een gekke bek. :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video