Enge geluiden opnemen met de Sleeptalk app

Enge geluiden opnemen

Happy Halloween! Sinds een paar jaar ben ik dol op Halloween en ik vind het zo jammer dat ik het dit jaar niet ga vieren. Zelf ben ik altijd al dol geweest op enge spooky dingen en zo dus ook Halloween. De laatste tijd ben ik iets meer bezig met het paranormale op mijn blog en youtube en ik merk dat veel mensen dit ook interessant vinden. Omdat het vandaag Halloween is, leek het me leuk om een extra video te plaatsen die -misschien- wel een beetje eng is. Ik weet namelijk zelf nog totaal niet hoe dit af gaat lopen of wat het gaat doen.

sleeptalk app proberen

Sleeptalk app

Een tijdje geleden deelde ik mijn tweede scary storytime met jullie. Hierin vertelde ik dat er ooit iets engs te horen was tijdens het gebruik van deze app. Dit is zo een drie á vier jaar geleden en stiekem leek het me leuk om dit nog een keer te proberen. Toch ben ik op dat gebied een echte schijterd en durfde ik het eigenlijk helemaal niet. In de storytime die ik deelde vroeg ik of het leuk was als ik deze app nog eens zou gebruiken. Ik kreeg mega veel stemmen voor ja en blijkbaar waren de meeste net zo nieuwsgierig als dat ik was. Onder het motto dat het vandaag toch Halloween is, leek het me leuk dit vandaag te doen. De app zette ik de nacht van 30 op 31 oktober aan en kon niet wachten te horen wat er was opgenomen. Ik typ dit op de avond dat ik de app ga proberen en ergens ben ik best een beetje zenuwachtig..pumpkin spice

Enge geluiden opnemen met de Sleeptalk app

De thumbnail liegt er niet op, dit was echt heel erg eng! Ik weet niet zo goed wat ik nou gehoord heb of wat het was.. maar ik weet wel dat ik er naar van werd. Ergens vind ik het heel interessant, maar aan de andere kant krijg ik er toch wel kriebels van. Ik ben heel benieuwd of jij hier iets in hoort of een verklaring er voor hebt. Al met al hoop ik dat jullie een leuke Halloween hebben vandaag en niet deze slaap app probeert, haha. Wat denk jij dat er gezegd werd? Als je nog niet geabonneerd bent maar dat wel wilt, kun je dat hier doen.

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. 31 oktober 2017 / 18:35

  OMG creepy!!! ???
  Getver, ik hoop dat het goedaardig is!!

  • Rebecca
   Auteur
   31 oktober 2017 / 22:32

   Me too! Ik werd er een beetje misselijk van, maar tegelijkertijd was ik niet bang..

 2. Daisy
  31 oktober 2017 / 18:49

  iel iel iel! Ik lees op youtube veel comments met smoesjes en verklaringen maar ik heb die niet. Dit klinkt gewoon echt heel erg eng brrrr kreeg echt een rilling. Wil je dit nog eens doen?

  • Rebecca
   Auteur
   31 oktober 2017 / 22:32

   Nee die heb ik zelf ook (helaas) niet.. Ik wil het misschien over een tijdje nog wel een keer doen, maar voorlopig nog even niet.

 3. 31 oktober 2017 / 20:02

  Oh wauw weiird!
  Slaap lekker vanavond;-). (Als dat nog lukt; p)

  • Rebecca
   Auteur
   31 oktober 2017 / 22:31

   Haha dankjewel! Ik denk dat dat wel goed komt..

 4. 31 oktober 2017 / 22:45

  Super grappig deze app, ik wist niet dat hij bestond. Leuk zo met Halloween. Ik denk dat je als ik hem aan zet ook heel de nacht een kat hoor eten en mijn vriend hoor snurken haha! En ik gok dat het toch je kat is (moet je maar even wat geluiden van je kat opnemen voor de gein) en zeg je zelf niet in je slaap wat tegen je kat omdat hij met je telefoon bezig is? En anders de volgende keer ook maar een camera aanzetten, dan weet je het zeker 😉

 5. 1 november 2017 / 01:53

  Dat is inderdaad wel eng hoor. En zo luid ?
  Ik ga die app echt niet downloaden hoor, ik weet dat er in mijn wonkng iets is. Iets dat zich soms laat opmerken, heel freaky! Stiekem ben ik wel benieuwd wat die app zou opnemen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video