Dit was zo een bijzondere verjaardag!

Dit was zo een bijzondere verjaardag!

Oh my lord, waar moet ik beginnen.. Vorige week leek het me leuk om weer eens te weekvloggen. Ik kreeg zowel op youtube als hier op mijn blog te horen hoe leuk het weer eens was. Omdat ik in de week van deze vlog jarig was, leek het me leuk om ook deze week te weekvloggen. Ik ga er niet een wekelijks iets van maken, maar in de week van je verjaardag is het toch wel leuk. Op mijn verjaardag zelf werd ik bij thuis komst zó ontzettend verrast en vond het zo bijzonder om mee te maken. Ik dacht al dat ik een hele leuke verjaardag had, maar bij thuis komst werd het alleen maar beter. Dit vond ik zo een unieke ervaring en ben zo blij dat het -soort van- op camera is vastgelegd.

high tea surprise party weekvlog

”Attention is the rarest and purest form of generosity”

Ik weet nog zo goed hoe ik me vroeger de nacht voor mijn verjaardag voelde. De spanning of het huis versiert was en wat je allemaal voor cadeautjes zou krijgen. Het kon me een worst wezen wie er allemaal kwamen, als ze maar cadeautjes meenamen en het liefst nog lekker veel ook. Toch zijn de tijden enorm veranderd en daar ben ik blij mee. Steeds vaker raak ik mensen om mij heen kwijt en vooral tijdens mijn ‘down’ momentjes heb ik vaak het gevoel dat ik alleen ben. Uiteraard weet ik dondersgoed dat ik niet alleen ben, maar op dat moment kan dat wel zo voelen. Het feit dat mijn vriend met behulp van mijn ouders daarom een surprise party voor mij heeft georganiseerd doet mij heel veel. Op dit moment realiseerde ik me hoeveel mensen ik eigenlijk nog om mij heen heb en hoeveel mensen er nog voor mij zijn. Na alles wat ik heb meegemaakt en hoe ik misschien dan ook ben veranderd.

Ups en downs & vallen en weer opstaan

Vooral in mijn weekvlogs kun je goed zien hoeveel emoties en gevoelens ik eigenlijk heb per week. Het is bij mij echt per dag anders hoe ik mij voel. Natuurlijk speelt het ook mee hoe ik er mee omga en of ik de moeheid en gedachtes mee laat spelen. Ik probeer van elke dag iets te maken en ook dat vertel ik. Op donderdag had ik mijn wekelijkse gesprek bij de psycholoog en vond het fijn daar ook iets over kwijt te kunnen dit keer. Dit keer leerde ik om minder hard voor mezelf te zijn en te accepteren dat het nou eenmaal een weg is van vallen en weer opstaan. Nu is het niet zo dat ik dat in één keer geleerd heb, maar het is wel goed dat hij mij hier even extra bewust van heeft gemaakt.

Wat een verrassing! Surprise party & een nieuwe bril

Zoals ik eerder vertelde draaide het bij mij vroeger vooral om de cadeautjes. Nu zou ik liegen als ik zeg dat ik de cadeautjes niet érg leuk vind, haha. Ik ben goed verwend en heb weer erg leuke spulletjes voor in huis. Hier komt nog een aparte video over, omdat ik dat zelf van andere ook altijd zo leuk vind. Er is zo veel wat ik nog wil vertellen, maar op dit moment zit ik nog steeds op een roze wolkje uit blijdschap. Dit was zo, zó tof! Als je het gemist hebt, ik geef een winactie speciaal voor mijn verjaardag. Als je wilt abonneren op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen. Verder ook iedereen bedankt die mij gefeliciteerd heeft via Instagram, facebook en de blog. Het betekende heel veel voor mij.

Liefs,
Rebecca

22 Reacties

 1. 21 november 2017 / 07:32

  Wat ontzettend lief en bijzonder dat er zo’n speciale verjaardag voor je geregeld is! Ik vind het vooral mooi om te horen dat het echt iets met je doet en dat het je laat zien dat mensen er voor je zijn. Ik kan me voorstellen dat dat juist nu heel fijn is om te merken. Ik ga je vlog vanavond kijken, maar wilde dit alvast laten weten 🙂 Geniet nog even lekker na van je welverdiende verjaardagsfeest!

  • Rebecca
   Auteur
   21 november 2017 / 13:07

   Het heeft mij inderdaad op zo een manier echt geraakt. Het was voor mij een bevestiging dat er nog genoeg mensen zijn die er voor mij zijn 🙂 Ik geniet zeker weten nog na, dankjewel!

 2. 21 november 2017 / 07:51

  Wat lief dat ze een surprise party hebben georganiseerd! Dat is zo leuk! <3 Mooi dat zulk soort momenten je doet realiseren hoe rijk je wel niet kan zijn met de lieve mensen om je heen he. <3 Daar kan je nog lang met liefde op terugkijken! 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   21 november 2017 / 13:07

   Jaaa, het was zo lief en echt een geluksmomentje!

 3. 21 november 2017 / 08:36

  Wat ontzettend lief en leuk een surprise party! Fijn om te lezen dat je er ook echt van genoten hebt en dat dit je laat realiseren dat je zulke lieve mensen om je heen hebt!

 4. 21 november 2017 / 09:07

  Zo fijn dat je een leuke verjaardag hebt gehad! Super lief dat ze een surprise party voor je hadden georganiseerd. Geweldig om terug te kijken! En wat een prachtige taart, bijna zonde om op te eten haha, gelukkig heb je het op beeld 🙂 Liefs, Sija

  • Rebecca
   Auteur
   21 november 2017 / 13:08

   Hihi ja ik heb de taart ook niet zelf aangesneden, aangezien ik echt bang was deze te verpesten. Gelukkig was de taart té lekker om deze te laten staan.

 5. 21 november 2017 / 09:40

  Ah een surpriseparty, hoe lief!!! Super leuk dat je zo’n ontzettend leuke verjaardag heb gehad 🙂

 6. 21 november 2017 / 10:13

  Wat ontzettend tof dat ze dat voor je georganiseerd hadden! Kan me heel goed voorstellen hoe fijn je je op dat moment voelde, heel bijzonder! Je mag je handjes dichtknijpen met zulke lieve mensen om je heen, geniet er van:).

 7. 21 november 2017 / 10:27

  Wat een heerlijke week, heb echt genoten van de vlog! Je hebt echt een ontzettend leuke verjaardag gehad! En ik moest heel hard lachen om dat stukje in de parkeergarage, haha.

  • Rebecca
   Auteur
   21 november 2017 / 13:08

   Hahah, echt een fabulous moment hé. Zo blij dat er niemand was..

 8. 21 november 2017 / 11:28

  Nog gefeliciteerd!! Leuke weekvlog en echt heel lief dat je vriend en moeder dat georganiseerd hadden 🙂

 9. 21 november 2017 / 12:52

  Je nagels zijn heel pretty ! HAHAHA en jij spoort echt niet he, maar super leuk toen je jouw kleren liet zien haha! Een bril staat je trouwens gewoon goed hoor. Dat tentje waar je die high tea hebt gehad ziet er leuk uit en je taart ook mega leuk!

  • Rebecca
   Auteur
   21 november 2017 / 13:09

   Hahah nee, ik heb soms momentjes waarop ik inderdaad niet helemaal spoor! Is weer een hele andere manier van een outfit laten zien, toch?

 10. 21 november 2017 / 13:08

  Echt heel erg lief van je vriend en ouders!! Wat fijn dat je zoveel lieve mensen om je heen hebt. En die high tea locatie…gaaf!

 11. 21 november 2017 / 17:23

  Je hebt het echt verdiend! Wat ontzettend lief en mooi <3

 12. 21 november 2017 / 19:16

  Wat ontzettend leuk zn surprise party <3 wat had je ook een leuke outfit aan 🙂

 13. 21 november 2017 / 23:43

  Wat een leuke vlog heb je gemaakt, nog gefeliciteerd girl!

 14. 22 november 2017 / 11:32

  Je taart! Echt, ik blijf ze geweldig vinden. Ik ga een van de dagen je vlog bekijken. 🙂
  Oh ja, ik wou nog even zeggen dat ik het echt verschrikkelijk vind dat je mensen om je heen kwijtraakt. Je hoort wel vaker dat mensen vrienden/vriendinnen met psychische problemen laten vallen omdat ze hen te moeilijk vinden. Daar kan ik dus écht niet bij. Je bent een topvrouw, Rebecca. Laat niemand je iets anders wijsmaken.

 15. 22 november 2017 / 11:46

  Wat lief die surprise party! Kan me wel voorstellen dat dat je heel veel goeds heeft gedaan <3 Ik ben heel benieuwd naar je vlog, ga hem vanavond gezellig kijken. Liefs!

 16. 5 december 2017 / 20:22

  Hele leuke vlog om te kijken en wat leuk zo’n surprise party!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video