Wie jarig is trakteert! | Verjaardagswinactie

Wie jarig is trakteert! | Verjaardagswinactie

Hoorraaay, vandaag is mijn verjaardag! Zaterdag 18 november werd ik 26 jaar geleden geboren. SAY WHAT, 26? Oh my god, soms voel ik me echt al zo oud. Niet meer nachten doorhalen maar je om elf uur in de avond afvragen of je al naar huis mag om te slapen. Al na twee wijntjes het gevoel hebben dat je zweeft, in plaats van makkelijk zelf twee flessen achterover slaan. Mijn jaar als 25 jarige is nou niet bepaald geweldig geweest. Ik bedoel, ik heb genoeg mooie dingen meegemaakt maar tegelijkertijd is het allemaal niet zo soepel verlopen. Anyhow, ik vind dat als je jarig bent je hoort te trakteren en dat is dan ook wat ik vandaag ga doen!

Wie jarig is trakteert! | Verjaardagswinactie

In eerste instantie wilde ik één grote winactie houden, maar uiteindelijk ben ik gegaan voor twee kleinere. Het lijkt mij leuker om twee mensen blij te maken met een leuk pakketje dan één persoon. Welk pakketje je wilt winnen mag je zelf weten. Moet ik perse geabonneerd zijn? Nee. Vorig jaar heb ik de winactie specifiek gehouden voor op mijn youtube kanaal, dat is dit jaar niet zo. Ik zeg perongeluk wel dat je geabonneerd moet zijn en een like achterlaten, maar op mijn blog kan je net zo goed mee doen. Het is niet eerlijk dat je perse een account moet hebben, al zou ik dat wel heel leuk vinden uiteraard. Toch wil ik wel dat je een reactie achterlaat onder dit artikel, zodat ik alsnog weet dat je mee doet. Anders is het natuurlijk wel erg lastig, hihi. Ook weet ik dat het ‘codewoord’ nogal lastig word als je op een laptop zit, maar je kunt het altijd kopiëren en plakken.

Op naar een mooi jaar

Dat dit niet helemaal mijn jaar is geweest, dat mag wel duidelijk zijn. Althans, als je mijn blog volgt dan weet je dat. Gelukkig merk ik heel langzaam aan dat het de juiste kant op gaat, al heb ik twee harde weken gehad. Het onderliggende depressieve gevoel blijft aanwezig en dat is nu het voornaamste doel om weg te krijgen. Ik ben klaar voor een nieuw levensjaar en ben benieuwd wat ik allemaal kan verwachten. Er ligt al een klein reisje in het vooruitzicht, waar ik over drie weken al naartoe ga. Dat is positief en zeker leuk om naar uit te kijken. Goed, dit is verder geen update artikel dus laat ik maar snel naar de video gaan.

Wat kun je winnen?

Nogmaals, je hoeft echt geen youtube abonnement te hebben om mee te doen. Het lijkt in de video wel zo, maar de regels heb ik even aangepast -net- zodat je ook gewoon op mijn blog mee kunt doen. Als je niet weet hoe, moet je de tekst hierboven even lezen hihi. Mocht je je wel willen abonneren op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen. Lijkt me erg leuk en je helpt me er ontzettend mee. Uiteraard hoop ik dat jullie deze video en winactie leuk vinden en allemaal natuurlijk ook mee gaan doen. Laat me weten welk pakketje je wilt en wie weet hoor jij wel over twee weken of je gewonnen hebt. Good luck loves!

Liefs,
Rebecca

 

31 Reacties

 1. 18 november 2017 / 08:33

  Ohhh ik doe mee, maakt me eigenlijk niet uit voor werkte maar ga toch voor 2 (die nagellak ???)
  Subscribe everybody!!
  Hele fijne verjaardag!!! ???

 2. 18 november 2017 / 08:39

  Van harte gefeliciteeeeerd! Lekker genieten van deze dag hoor en dit jaar gaat jouw jaar worden meid ? ik zou heel graag meedoen voor de Balea adventskalender ??

 3. 18 november 2017 / 10:31

  Gefeliciteerd nogmaals! ? Ik heb op YouTube al een reactie achtergelaten met dat ik meedoe met je toffe winactie. 🙂

 4. Marian B
  18 november 2017 / 13:34

  Van harte gefeliciteerd! Hopelijk wordt dit een heel mooi jaar. Ik doe heel graag mee, dol op de verrassingen van adventskalenders inderdaad! Kan alleen niet kiezen… beide pakketten zijn leuk en het maakt me dus niet uit welke. Hou wel van verrassingen!

 5. marina
  18 november 2017 / 13:44

  Wat een leuke video! Ik zou graag mee willen doen voor pakket 2? lijkt me heel.leuk!

 6. 18 november 2017 / 16:09

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk wordt dit een mooi jaar voor je. Ik wil graag een gokje wagen & aangezien ik de Balea adventskalender niet heb kunnen scoren, omdat hij elke keer uitverkocht is, wil ik graag voor die gaan. Fingers crossed xx

 7. 18 november 2017 / 16:55

  Gefeliciteerd!
  Hopelijk heb je een gezellige en fijne dag gehad en ga je een leuke avond tegemoet!

 8. 18 november 2017 / 17:49

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag meid! Xxx

 9. Sabrina
  18 november 2017 / 22:39

  Gefeliciteerd! Ja echt richting de 30! Heel veel ???voor jou! ???
  Ik doe graag mee voor o dat is zo moeilijk! Pakketje 2 heb je geweldig samengesteld, maar balea is gewoon… Ja balea… Doe mijn lootje maar bij nr 2!

 10. 19 november 2017 / 15:21

  ?Gefeliciteerd meis! Ik zag die geweldige taart al voorbij komen haha!?
  ?Ik doe wel graag mee met de advents kalender. Ik ben dol op Balea (A)?
  ?Ik was nog helemaal niet geabboneerd?! nou bij deze wel.?

 11. 19 november 2017 / 16:29

  Heb ik jouw verjaardag gemist! Wat erg! Hieperdepiep, Hoera 😉 ! En nog heel veel mooie jaren en leuke filmpjes.
  Ben benieuwd hoe de high tea was en het etentje. Zal vast heerlijk zijn geweest.
  Ik doe zeker mee, je hebt mij helemaal nieuwsgierig gemaakt met die mascara!
  Geniet nog lekker na van je verjaardag! xxx

 12. 19 november 2017 / 18:46

  Alsnog gefeliciteerd, lieve Rebecca! ??? Ik doe heel erg graag mee voor de Balea-adventskalender! ???

 13. 19 november 2017 / 22:16

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hoop dat je een hele fijne dag hebt gehad! Ik ben al geabonneerd op je kanaal en zal nog even een duimpje omhoog doen. Love Balea dus doe graag mee voor winactie 1!

 14. Marie-Lise
  20 november 2017 / 07:27

  ?Yay?Ik ? Doe ?Mee ? !! ?

 15. 20 november 2017 / 08:57

  Van harte gefeliciteerd! ?26 jaar alweer, dit wordt jou jaar!! En wat een toffe winactie. ik doe graag mee, het maakt me niet uit voor welk pakketje ik kan niet kiezen ze zijn allebei zo mooi! ??

 16. Nicole Elisabeth
  20 november 2017 / 11:08

  Gefeliciteerd met je verjaardag Rebecca!! ik doe graag mee voor de Balea adventskalender! ??????

 17. ilsiee prins
  20 november 2017 / 12:05

  Van harte gefeliciteerd & op naar de volgende gezonde en gelukkige jaartjes! 😀
  Helemaal super dat je dit feestje viert met de lezers van je blog, en ik doe dan ook graag mee..
  Wat een luxe pakketjes zeg, zou dolgraag mee doen voor pakketje 2.. Even een lekker verwenmomentje voor de drukke feestdagen beginnen hihiih!
  Volg je op twitter, facebook, youtube & bloglovin!
  Groetje Ilsiee

 18. Kristel
  20 november 2017 / 17:00

  Proficiat ??? met je verjaardag ???
  Mooi getal hoor 🙂
  Wat een leuke film en wat grappig van de kat 😉
  Maak graag kans op setje 2

 19. Sun Yoon
  20 november 2017 / 17:03

  Allereerst gefeliciteerd! ???En wauw wat een gave winactie!! Ik doe heel graag mee voor pakket 2. Ik ben super nieuwsgierig naar de mascara waar jij zo fan van bent. En wat een mooie nagellakken. Ik duim! ???

 20. 20 november 2017 / 17:10

  Nog Gegefeliciteerd met je verjaardag!!??
  Ik doe heel graag mee met deze toffe Give Away,ik ben zo benieuwd naar de balea adventskalender???? duss fingerscrossed ??

 21. Marta
  20 november 2017 / 18:44

  Gefeliciteerd!Ik maak ook met plezier mee en hoop voor iets leuks in mijn schoentje;)

 22. 20 november 2017 / 22:28

  ??? Hoera!! Nogmaals, gefeliciteerd met je verjaardag! Je bent helemaal niet oud 😀
  Ik ben al lang geabonneerd op jouw youtube kanaal.
  Ik doe heel graag mee <3 Ik ga voor de kalender van Balea ???

 23. 21 november 2017 / 09:29

  Yay gefeliciteerd girl! Ik doe graag mee voor de adventkalender van Balea. Ik heb er nog geen en zou dolgraag de decembermaand vakjes willen openen met leuke verassingen!

 24. melissa
  21 november 2017 / 10:05

  Gefeliciteerd met je verjaardag. Ik doe ook graag mee voor de adventkalender van Balea. als de kids dan een chocolaatje uit hun kalender nemen, heb ik ook iets leuks (nog leuker zelfs!)

 25. Iris
  21 november 2017 / 10:08

  Van harte gefeliciteerd!!!! Ik doe graag mee voor pakketje 2

 26. Femke
  21 november 2017 / 14:12

  Oeps te laat… alsnog van harte gefeliciteerd met je 26e verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad met veel liefde en plezier. Natuurlijk wil ik dan ook wel aan een leuke winactie mee doen en bet liefste de 1e van Balea. Ik hou echt van die producten. Nog een hele fijne dag gewenst!! Kusjess xxx

 27. Claudia Diependaal
  21 november 2017 / 15:41

  De advent kalender is echt geweldig. Nog nooit een grote mensen versie gehad. Oh ook geen kinder trouwens haha. Alsnog gefeliciteerd ik hoop dat je een mooie dag had. Ik heb me op YouTube geabonneerd net!

 28. Daan
  21 november 2017 / 21:46

  Gefeliciteerd! Ik zou graag mee doen aan de verjaardagswinactie

 29. Sabine Tokarek
  26 november 2017 / 22:38

  ? Hieperdepiep?

  ?Ik doe heel graag mee voor pakketje 2?

  ?Een leuke aanvulling voor een make-up nerd
  zoals ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video