Christmas sweater ★ Lush bathbomb review

Christmas sweater ★ Lush bathbomb review

Wie mij lang genoeg kent, weet dat ik gek ben op foute kerst printjes. Dol is niet eens het juiste woord, ik ben er echt verliefd op. Ik heb dekbedden, kussens, truien en nog veel meer met foute kerst printjes. Je kunt dan wel begrijpen toen ik hoorde dat er een bathbomb kwam met de naam Christmas sweater, ik erg enthousiast werd. Eenmaal online te zien wist ik zeker dat ik deze onwijs leuk zou vinden. Helaas was het niet helemaal liefde op het eerste gezicht in real life, maar hoe dan ook mocht deze bathbomb wel een ere plekje.

Lush christmas sweater review

Christmas sweater

Waarom het geen liefde op het eerste gezicht was toen ik deze bathbomb eenmaal binnen kreeg, is denk ik al wel te zien. Volgens mij heb ik een beetje misvormde rendiertjes gekregen op mijn bathbomb. Dat risico loop je nou eenmaal als je het toegestuurd krijgt in plaatst van zelf in de winkel uitzoeken. Tijdens het transport is er waarschijnlijk het één en ander beschadigd en hierdoor vind ik ‘m niet zo heel mooi. Het idee is nog wel te zien en het lijkt zeker op een foute kersttrui. Toch mag je iets niet beoordelen op de buitenkant en beloofde deze bathbomb nog veel goeds.

In deze christmas sweater zit onder andere gemberpoeder (LOVE!), kruidnagelolie en korianderzaadolie.

lush christmas sweater bathbomb

”Elke dag warmetruiendag”

”Deze pittige bath bomb (hoi, kruidnagel!) ziet eruit als een knusse kersttrui en is minstens zo warm en verzorgend. Siciliaanse citroenolie met mosterd, koriander en gember doen je huid heerlijk tintelen. Deze trui staat iedereen!” Deze bathbomb beloofd een warm en pittig bad te geven. Te zien aan alle ingredienten die je hier kunt lezen, weet ik vrijwel zeker dat dit goed gaat komen. De Christmas sweater bathbomb van Lush ruikt in eerste insantie al heel lekker, maar ik weet uit ervaring dat de geur pas echt vrij komt als deze aan het bruisen is in je bad. Normaal vind ik het zonde om een Lush product te gebruiken omdat ze vaak zo mooi zijn, maar bij deze had ik geen enkel probleem.

demo christmas sweater lushlush christmas sweater nl review

The moment of truth..

Omdat ik best een klein beetje teleurgesteld was door de vormgeving van Christmas Sweater, was ik extra benieuwd naar de kleuren die mijn water zou krijgen. Er moest veel gebeuren en hoopte echt op heel erg mooi water. Het duurde even voordat ik overtuigd was, want vooral in het begin was mijn water alleen maar een beetje rood van kleur. Halverwege de bruisbal kwam er ineens een kleur explosie en is dit denk ik één van de mooiste bathbombs die ik ooit heb gezien. De kleuren zijn niet feller gemaakt voor de foto, dit is echt zó mooi. Af en toe heb ik wel eens moeite met relaxen in bad, maar door deze warme geur was daar geen sprake van. Ik kreeg een heerlijke grote kop thee van mijn vriend en voor ik het wist was ik drie kwartier verder.

lush kerstcollectie 2017 christmas sweaterlush kerst bathbomb christmas sweater

Christmas sweater ★ Lush bathbomb review

Zoals ik al eerder zei, vind ik dat de geur pas echt te ruiken is als je deze eenmaal in bad gegooid hebt. Oh boy, ik weet niet eens hoe ik dit moet omschrijven. Als je -net als ik- dol bent op winterse en kruidige geuren, dan moet je Christmas Sweater echt proberen. Mijn badkamer veranderde in een kerstwinkel en de geur bleef nog lang op mijn huid. Voedend is deze bruisbal helaas bij mij niet, maar dat vind ik helemaal niet erg. Lush Christmas sweater is in de Lush filialen te koop of online via de webshop, voor deze bathbomb betaal je €5,95 per stuk. Deze hoop ik nog een paar keer te kunnen scoren wanneer de kerstsale weer aan de gang is. Heb jij al iets van de kerstcollectie geprobeerd?

Liefs,
Rebecca

20 Reacties

 1. 22 november 2017 / 08:21

  whooo op dit soort momenten baal ik wel dat ik geen bad heb hoor, haha. Ik ben dol op in bad gaan en ook op de herfstige/winterse en kruidige geuren! Het klinkt dus alsof ik deze helemaal heerlijk zou vinden. Maar goed, des te meer blijft er voor jou over toch? 😉 Super mooie foto’s trouwens weer meis. Love it! <3

  • Rebecca
   Auteur
   22 november 2017 / 12:40

   Ah ja ik weet precies hoe je je voelt. Ik heb nooit een bad gehad en vooral rond deze koudere dagen baalde ik daar zo van. Hihi ja hoop er echt nog een paar te kunnen kopen als ze er weer zijn. Dankjewel!

 2. 22 november 2017 / 10:04

  Jaaaa, deze wil ik uitproberen! Die kleuren!! En ik ben net als jij gek op warme en kruidige geuren. Kan niet wachten om in bad te springen met deze bathbomb!

  • Rebecca
   Auteur
   22 november 2017 / 12:41

   Dan MOET je deze echt proberen! Deze geur was beneden volgens mijn vriend te ruiken.

 3. 22 november 2017 / 10:39

  Deze ruikt zoooooo lekker! Ik ga er gegarandeerd nog een paar van inslaan, want dit is voor mij de perfecte kerstgeur. En hij is zo moooooi! ♥ Trouwens, mijn complimenten voor je sfeervolle foto’s! Heel wat anders dan mijn saaie badkamerkiekjes, haha!

 4. 22 november 2017 / 12:01

  Hebben ze ook mini bath bombs? Ik heb geen bad, maar lijkt mij heerlijk voor een voeten badje… voor de geur alleen al. Bedenk mij dat ik nutuurlijk misschien hem in tweeën kan spijten 😉

 5. 22 november 2017 / 14:12

  Kijk, dat is nog eens leuk als je eerst denkt: ”Hmmm, is dit alles?”, en hij dan ineens súper mooi gaat bruisen. Jammer dat de rendieren wat vervaagd zijn, maar alsnog vind ik ‘m wel erg leuk om te zien. 🙂 De geur lijkt mij trouwens ook echt fantastisch!

 6. 22 november 2017 / 14:42

  Hahah ik snap de teleurstelling van het uiterlijk, die is niet heel indrukwekkend. Ben wel benieuwd naar de geur, klinkt in ieder geval goed!

 7. 22 november 2017 / 15:13

  Deze is zo fijn inderdaad! Wel jammer dat de rendieren wat verlept zijn 🙁

 8. 22 november 2017 / 17:31

  Nu baal ik dat ik geen bad heb 🙁 Hij lijkt me erg lekker!

 9. 22 november 2017 / 19:46

  Wauw, zo’n feloranje bad mét een heerlijke geur…wie wil dat nu niet 🙂 Deze bathbomb lijkt me héérlijk! Mooie winterse foto’s heb je er ook van gemaakt!

 10. 22 november 2017 / 20:23

  Wow wat een mooie kleuren!! Hij lijkt me echt heel erg lekker.
  Jammer van de rendiertjes!

 11. 22 november 2017 / 21:08

  Wow Rebecca, je blog foto’s worden met de dag mooier. Hmm ik vind deze zo lekker ruiken maar ik heb ook in de winkel even goed moeten kijken want jeetje ik had hier ook meer van verwacht qua looks.

 12. 23 november 2017 / 09:08

  Oeeeh wat is deze mooi in bad! Ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan, maar elke keer laat ik hem liggen. Volgende keer neem ik hem wel mee!

 13. 23 november 2017 / 19:32

  Wat een MEGA gaaf effect heeft deze bathbomb (helaas heb ik geen bad..). And you can tell that the photos turned out pretty good dear <3

 14. 23 november 2017 / 20:15

  Wij hebben een bad maar ik ga er te weinig in. Ik heb nog een aantal producten die ik echt eens mot gebruiken in bad. Deze ziet er goed uit

 15. 25 november 2017 / 12:07

  Oh hij ziet er heerlijk uit! Die kleuren!

 16. 26 november 2017 / 21:39

  Het ziet er inderdaad erg mooi uit (het bad). Dat vind ik sowieso bij lush, wat een kleurenexplosie komt daar vanaf zeg! Ik ben zelf meer van de zoetere en lichtere geuren. Kruidnagel vind ik persoonlijk net iets te zwaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video