Mijn gekregen verjaardagscadeautjes

Mijn gekregen verjaardagscadeautjes

Dat ik een bijzondere verjaardag heb gehad, hoef ik waarschijnlijk niet nog eens te vertellen. Dit jaar had ik niet verwacht dat ik een video zoals deze zou maken, maar het is toch echt zo. Op mijn surprise party waren heel veel mensen extra lief om een cadeautje mee te nemen. Sommige mensen wisten al wat ik wilde, andere hebben puur op de gok wat gemaakt. Het allermooiste cadeau was de dag zelf, maar ook heb ik prachtige items gekregen. Iets onwijs moois voor in ons interieur, iets ontzettend fouts maar ook iets wat zelf gemaakt is. Ik weet niet waarom, maar dit jaar ben ik echt extreem blij met alle spulletjes.

Makkelijk vs. niet makkelijk

Zelf zie ik mij als een heel makkelijk cadeautjes persoon. Je kan mij al blij maken met een kaars of een mok of alleen je aanwezigheid. Het is daarom zo grappig om te horen hoeveel moeite sommige mensen hebben met cadeautjes shoppen voor mij. Zo hoorde ik dat ze het heel lastig vinden omdat ik al zo veel spullen heb en zo veel voor mijn blog krijg. Daar zit ergens wel wat in. Ik krijg zo veel make-up, dat ik dat bijvoorbeeld echt niet meer hoef voor mijn verjaardag. Niet dat ik het heel erg vind, maar andere spulletjes kan ik beter gebruiken. Ondanks dat sommige mensen het heel moeilijk vonden, heb ik toch alleen maar items gekregen waar ik heel blij van word en die echt bij mij passen.

Mijn gekregen verjaardagscadeautjes

Oooh guys, wat ben ik toch verwend dit jaar. De spulletjes die ik kan verwerken in mijn interieur die hebben inmiddels allemaal al een plekje. Binnenkort hoop ik een leuke kerst hometour te maken en dan denk ik wel dat deze spulletjes daar een rolletje in spelen. Daarbij vond ik het geweldig dat er zo veel mensen waren en HALLO een vliegticket!? Can’t wait! Dit was een top verjaardag en ik hoop dat jullie de video leuk vonden. Was je nog niet geabonneerd, dan kun je dat hier doen.

Liefs,
Rebecca

12 Reacties

 1. 24 november 2017 / 08:48

  Leuk hoor! Veel uiteenlopende dingetjes ook ? die yankee candles zijn heeeerlijk!!

 2. 24 november 2017 / 11:32

  Hele leuke cadeaus! Wat super tof dat je naar Marokko gaat, echt een bijzonder cadeau.

 3. 24 november 2017 / 15:43

  Allereerst: wat zie je er PRACHTIG uit! Ik heb het filmpje moeten bekijken zonder geluid maar ik vind dat je héle leuke dingen hebt gekregen.

 4. 24 november 2017 / 16:48

  Wat ben je supergoed verwend! En wat gaaf dat je een ticket hebt gekregen, zeg. Vind je rok trouwens ook prachtig. Staat je zo mooi!

 5. 24 november 2017 / 19:12

  Die sinaasappel bruisbal is echt heel erg lekker, heb die ook een keer gehad. Wat gaaf zeg dat je naar Marokko gaat ben benieuwd naar de mooie foto’s! Je hebt verder veel leuke cadeau’s gehad!

 6. 24 november 2017 / 21:49

  Wat heb je ontzettend leuke cadeaus gekregen en de lamp is echt prachtig! Fijn om te horen dat er meer mensen niks hebben met de geur lavendel 😉

 7. 26 november 2017 / 17:24

  Die sinaasappelbruisbal vind ik ook echt heerlijk! En die kerstmok vind ik er echt leuk uitzien 🙂 Ik ben geen fan van geurkaarsen of geurstokjes, hihi. Wat gaaf dat je naar Marokko gaat! Zelf ben ik in Marrakech en Essaouira geweest. Heel bijzonder om erheen te gaan.

 8. 26 november 2017 / 19:43

  Aah super leuk <3!! Ik vond je weekvlog echt heel leuk!!

 9. 27 november 2017 / 09:47

  Ah zo lief dat je dat zegt; ‘ Ik ben zo extreem blij met alles’. Dat is écht een eigenschap die ik altijd heel erg kan waarderen aan mensen; dankbaar zijn, ook voor kleine dingen.

 10. 27 november 2017 / 22:33

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Wat lief dat jr zo verrast bent en leuke cadeaus heb je gekregen.

 11. 28 november 2017 / 00:30

  Wauw, zoveel leuke cadeautjes! En die zelfgemaakte lamp is awesome! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video