Eten bij Wagamama in Rotterdam | Hotspot

Eten bij Wagamama in Rotterdam | Hotspot

Langzaam aan groeit mijn blog van samenwerkingen over producten, naar hele uitstapjes. Een event is leuk, maar etentjes zijn minstens net zo leuk. Toen ik de vraag kreeg of ik uitgebreid wilde lunchen bij Wagamama in Rotterdam, hoefde ik niet lang na te denken. Ze wilde hun verse sapjes extra promoten en dat was het enige dat ik ‘verplicht’ moest proberen. Ik ben dol op sapjes, dus echt erg vond ik dat niet.

eten bij wagamama

Wagamama Rotterdam

Wagamama heeft vier restaurants in Amsterdam en één in Rotterdam. Omdat wij al erg vaak in Amsterdam zijn geweest, besloten wij om te kiezen voor het restaurant in Rotterdam. Het was even een eindje rijden voor ons vanaf Lelystad, maar we hadden er zin in. Het was eenvoudig te vinden en in de buurt genoeg parkeergelegenheid. In eerste instantie vond ik het bij binnenkomst niet gelijk gezellig overkomen, maar eenmaal op de plek veranderde dit wel. Het is erg groot van binnen, maar dat maakt het er niet minder gezellig op. De papieren ‘placemats’ heb ik wel even aan de kant geschoven want dit was natuurlijk niet Instagram-waardig, haha.

Wagamama restaurant review

Ontzettend veel keuze

De keuze op de kaart van Wagamama is ontzettend uitgebreid. Het viel me op dat er ook genoeg keuze is voor de vegetariërs onder ons. Zelf ben ik dol op ramen. Toen ik zag dat er een gerecht was met kip, varkensvlees én garnalen, wist ik zeker wat ik zou bestellen. Mitchell ging voor de chilli chicken ramen. Surprise. De gerechten komen in prachtige en onwijs grote zwarte kommen. Je krijgt zo ontzettend veel! Ken je dat? Gerechten met garnalen bevatten meestal wel twee hele garnalen en de rest moet je er maar bij verzinnen. In dit gerecht was het eindelijk een keer niet zo en zaten er genoeg garnalen in. Eindelijk! Als bijgerecht bestelde wij nog gefrituurde garnaaltjes met een lekker sausje.

wagamama rotterdam fresh juice

The power of juice

Over het algemeen probeer ik zo veel mogelijk water te drinken. Ik ben echt een ijsthee drinker, maar ik weet ook dat dit helemaal niet goed voor je is. Water is op dit moment alles wat ik drink, op koffie en thee na. Toch is een vers sapje op z’n tijd helemaal niet verkeerd. Tenminste, dan moet deze wel echt vers zijn. Bij Wagamama hebben ze acht verse sapjes, van groen tot paars. Mijn voorkeur ging gelijk uit naar de ‘fruit juice‘ met appel, sinaasappel en passievrucht. Mitchell koos voor de ‘blueberry spice juice‘ met daar in bosbessen, appel, wortel en een vleugje gember. De blueberry variant was een echte winnaar, mede doordat er een perfecte hoeveelheid gember in zat. Love it! Hier kun je de overige zes sapjes vinden.

the power of juice wagamama rotterdam

We hebben heerlijk gegeten en hebben zeker een nieuw plekje gevonden om te lunchen, mochten we ooit nog eens naar Rotterdam gaan. Vlak voor we weg gingen bestelde ik nog een sapje met wortel en een vleugje verse gember. Ik raad deze niet aan en heb ‘m ook voor de helft laten staan. Ieeh, wat was die vies zeg. Ik had stiekem gehoopt dat er nog iets meer in zat dan wortel en een mini beetje gember, maar je krijgt echt wat je leest. Al met al was de rest zó lekker, dat ik dit sapje wel kan vergeten. Heb jij wel eens bij Wagamama gegeten?

Liefs,
Rebecca

*betreft een samenwerking

34 Reacties

 1. 23 februari 2017 / 07:36

  Jammer dat het sapje niet zo lekker was, maar verder klinkt Wagamama echt als een aanrader. Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

  • Rebecca
   Auteur
   24 februari 2017 / 10:27

   Dankjewel. Het is zeker een aanrader, op het laatste sapje na hihi

 2. 23 februari 2017 / 10:56

  Aaah wat leuk dat je daar voor je blog mocht eten/drinken! Ik ben in Londen bij Wagamama geweest en ik vond het zeker niet verkeerd smaken (en dat voor een moeilijke eter zoals ik, ghehe). Mooie foto’s ook!

  • Rebecca
   Auteur
   24 februari 2017 / 10:27

   Oeh kun je nagaan hoe lekker het dan is! Jammer dat het zo ver weg is, anders ging ik er zeker vaker heen.

 3. 23 februari 2017 / 11:05

  Nee nog nooit, maar het lijkt me echt heerlijk. Helaas zit het hier niet in de buurt.

 4. 23 februari 2017 / 11:28

  Oew het ziet er allemaal goed uit! Ik ben zelf nog nooit bij Wagamama geweest.

 5. 23 februari 2017 / 11:45

  Jaaa! Daar kun je zo lekker eten. Leuke foto’s!

 6. 23 februari 2017 / 11:47

  Wagamama is geweldig! Ik ben er lang geleden een keer geweest en het was heerlijk. Sowieso ben ik gek op verse sapjes, dus ik moet snel maar weer eens gaan! Malou x

  • Rebecca
   Auteur
   24 februari 2017 / 10:28

   Me too! Ben echt dol op verse sapjes, al helemaal wanneer je zoveel keuze hebt.

 7. 23 februari 2017 / 13:21

  Mooie foto’s Rebecca! Die sapjes zien er echt lekker uit.

 8. 23 februari 2017 / 13:23

  Ik hou van Wagamama, toevallig ben ik ook al eens in de vestiging in Rotterdam geweest. Ook ter promotie, helemaal top. Leuke jas heb je By The Way!

 9. 23 februari 2017 / 15:22

  Dit ziet er goed uit zeg! Dat moet op mijn ‘to eat’-lijstje.

 10. 23 februari 2017 / 16:35

  Yummy, lekker is t daar!! Mooie foto’s heb je gemaakt! xoxo

 11. 23 februari 2017 / 18:42

  Ik ken de naam wel, maar ben er nooit geweest. Wat zit je haar leuk <3 Oh en het eten ziet er ook goed uit hoor 😉 hihi!

 12. 23 februari 2017 / 19:07

  Oh wow! Dat ziet er lekker uit zeg! Ik kon deze plek nog niet. En het is nog wel zo dichtbij haha

  • Rebecca
   Auteur
   24 februari 2017 / 10:29

   Shame on you! Zeker maar eens proberen dan.

 13. 23 februari 2017 / 20:31

  Dat eten ziet er zo lekker uit! Jammer dat het ene drankje toch niet zo lekker smaakte. X

 14. 24 februari 2017 / 08:30

  Dit ziet er echt heerlijk uit! Jammer dat het laatste sapje niet zo lekker was

 15. 24 februari 2017 / 09:42

  Yumm verse sapjes en een toffe hotspot? Goede combi! Jammer van het laatste sapje haha 😉 Fijn weekend! Liefs x

 16. 24 februari 2017 / 10:11

  Haha geweldig dat je de papieren placemats aan de kant schuift omdat ze niet instagram waardig zijn, zou ook iets voor mij zijn om dat te doen! Het ziet er allemaal erg lekker uit zeg!!

 17. 24 februari 2017 / 13:20

  Oh, Wagamama. Ik ga daar altijd graag eten. Ben nu ook wel benieuwd naar die sapjes, al zal ik die variant met wortel dan misschien maar niet proberen. Haha 🙂

 18. 24 februari 2017 / 18:41

  Ik krijg er honger van!! Ziet er allemaal heerlijk uit! Mooie foto’s ook weer.

 19. 24 februari 2017 / 19:09

  Oh wat ziet dat er goed uit! En ik vind je foto’s ook heel mooi!

 20. 24 februari 2017 / 20:40

  Dat ziet er erg goed uit! Alleen jammer van het sapje op het eind, met wortel en gember. xx

 21. 24 februari 2017 / 20:42

  Oh ik ken wagamama niet! Ik wil er nu wel erg graag heen als ik zie wat voor lekkers jullie gegeten hebben! Maar ik zou dan naar Amsterdam gaan, is dichterbij voor mij 🙂 En die sapjes, ik ben echt sapjes verslaafd! Ik moet hier gewoon eens heen! Oh en wat een leuke jas heb je trouwens aan! Liefs.

 22. 27 februari 2017 / 00:13

  Ik heb hier wel eens van gehoord. Helaas woon ik niet in de buurt van Rotterdam of Amsterdam, want het lijkt me echt lekker eten 😀

 23. 27 februari 2017 / 13:29

  Jammer dat dat tweede sapje tegenviel, maar de rest was dan toch goed meegevallen. 🙂 Hier in Antwerpen zit ook een Wagamama, maar kan je geloven dat m’n vriend en ik pas voor het eerst bij Wagamama aten in Boston?! Haha! Ik had de seafood ramen en we deelden twee bordjes gyoza. Zooo lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video