Healthbox unboxing februari 2017 | Zwarte poeder voor wittere tanden?

Healthbox unboxing februari 2017 | Zwarte poeder voor wittere tanden?

Zoals de meeste van jullie weten, ben ik nu een tijdje bezig met een gezondere leefstijl. Ik sport vier keer in de week, op deze week na want ik ben helaas ziek. Maar, over het algemeen probeer ik samen met mijn sportvriendinnetje vier keer per week te sporten. Bij het sporten hoort natuurlijk ook gezond eten. Toen ik gevraagd werd om de Healthbox te unboxen, was ik gelijk al enthousiast. Dat wilde ik heel graag!

Over de Healthbox

De healthbox is een box die maandelijks uit komt. Althans, voor heen was het maandelijks. Healtbox komt nu één keer in de twee maanden uit. Hierdoor word de waarde van de box hoger, maar betaal je wel gewoon hetzelfde bedrag. Je kunt de box los bestellen, maar ook een maandelijks abonnement afsluiten. Ik knap altijd een beetje af bij abonnementen, dus het feit dat je deze ook los kunt bestellen is een pluspunt. Verder vertel ik meer informatie in de video, maar mocht je nog vragen hebben dan mag je die gewoon stellen in de reacties.

Healtbox Unboxing februari 2017

Zoals je kunt zien, zitten er behoorlijk vreemde dingen in de healthbox. De pillen heb ik nu een weekje in gebruik en ben heel benieuwd of ik resultaten ga zien. Verder ga ik alles testen en reviewen op de blog of ook in video vorm. Mocht je ergens benieuwd naar zijn en een review willen, let me know! Hier kun je abonneren op mijn kanaal. Bedankt voor het kijken en tot de volgende video!

Liefs,
Rebecca

*Betreft een samenwerking

17 Reacties

 1. 18 februari 2017 / 20:17

  Is wel echt leuk om zo’n box te kunnen unboxen hihi! Leuke video weer geworden!

  • Rebecca
   Auteur
   19 februari 2017 / 10:26

   Ja was er echt ontzettend blij mee. Heel veel dingen kan je hier tenminste ook echt van gebruiken.

 2. 18 februari 2017 / 22:45

  Goh, ik had nog nooit van de Healthbox gehoord. Klinkt leuk. Super dat je het volhoudt om vier keer per week te sporten (behalve nu je ziek bent). Beterschap trouwens.

  • Rebecca
   Auteur
   19 februari 2017 / 10:27

   Hihi het is wel lastig, maar doordat we het zo leuk vinden houden we het steeds beter uit. Dankjewel!

 3. 19 februari 2017 / 14:25

  Leuk om te zien 🙂 Ik vind health steeds belangrijker en leer steeds meer over voeding en alles wat daar bij komt kijken: super leuk!

 4. 19 februari 2017 / 16:24

  Wat draag je een leuk blousje zeg! Die pasta lijkt me superlekker (ik ben een enorme sucker voor pasta), dus die wil ik wel proberen. En wat heeft de facial oil een mooie verpakking! Malou x

 5. Dieuw
  19 februari 2017 / 20:25

  Super box zeg! Ben erg benieuwd naar het zwarte poeder en het hoofdstuk acne van het boek!

 6. 19 februari 2017 / 22:18

  Leuke unboxing! Doe je leuk. Ik ben heel benieuwd naar de zeewier. Wat fijn dat je minder hoofdpijn hebt nu je koolhydraatarm/bewust eet!

 7. 19 februari 2017 / 22:39

  Ik had er nog nooit van gehoord! Wat een originele box, haha!

 8. 20 februari 2017 / 15:06

  Wat een fijne ptoducten zitten in de box

 9. 20 februari 2017 / 17:00

  Abonnement wat mij zelf ook vaak weerhoudt om mee te doen. Maar dat moet geen aanleiding zijn zeker als de producten in de box interessant is. Alleen de naam van de blog word je al blij van. 🙂 Hoe je sommige producten ruik en open maakt is grappig. De zwarte poeder voor je tanden moet ik denken aan vroeger in Thailand. Ik gebruik soort van gemalen zwarte houtkool met zout om tanden te poetsen als je geen pasta hebt. 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   22 februari 2017 / 17:36

   Oh, misschien is dit wel een beetje hetzelfde idee? De geur heeft er een heel klein beetje iets van weg..

 10. 20 februari 2017 / 21:54

  Zo leuk! Wat goed dat je gezond bezig! Ik ben ook heel benieuwd naar deze box. Super leuke vlog en gafe producten! Ik wil die tandpasta ook eens proberen haha

 11. 20 februari 2017 / 22:44

  Leuke box 😀 Ik ben echt benieuwd naar het zwarte poeder voor je tanden.

 12. 21 februari 2017 / 18:23

  Wat een leuke inhoud! Fijn ook dat je niet per se een abonnement moet nemen; daar houd ik ook niet zo van. De thee lijkt mij wel heel lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video