Mijn kat uitlaten & Google x Netflix party | Vlog #23

Mijn kat uitlaten & Google x Netflix party | Vlog #23

In deze week van februari had ik meerdere leuke dingen op de planning staan. Een lange tijd geleden heb ik weekvlogs gemaakt, maar hier ben ik toen mee gestopt. Ik had erg veel moeite om mijn weekvlogs kort te houden en ik denk dat niemand zin heeft in een vlog van 23 minuten. Toch wilde ik het deze week weer eens proberen, omdat ik alles vast wilde leggen. Zo had ik met Valentijns dag twee hele leuke dingen op de planning staan én ging Mia voor het eerst naar buiten.

Google Chromecast Netflix party 2017

Google x Netflix party

Één van de leuke dingen die op de planning stond, was een movie-night. Door Google Chromecast werd ik uitgenodigd om de nieuwe serie ‘Santa Clarita Diet‘ te komen bekijken. Google organiseerde dit feest samen met Netflix. In de video probeer ik ook voor het eerst in mijn leven een mossel, of was het nou een oester? Ik weet het niet zo goed, haha. De hele avond werden er heerlijke cocktails geserveerd en een reeks aan hapjes. Het was een ontzettend gezellige avond.

Verder in de vlog neem ik je mee naar nog meer gezellige uitstapjes en hoop ik dat jullie de video leuk vinden. Ook deze week ben ik weer aan het vloggen, omdat er weer meerdere leuke dingen op de planning staan.

Mijn kat uitlaten & Google x Netflix party | Vlog #23

Zoals je misschien wel merkt, ben ik niet al te best in het maken van weekvlogs. Daarom benoem ik ze maar tot ‘dagen in de week dat ik wil vloggen’ vlogs. Niet elke dag is boeiend en al helemaal niet wanneer je twee dagen ziek bent. Dan heb ik geen zin om te zeggen, hoi vandaag is het donderdag en ik ga niks doen. Waarnaar het beeld overgaat naar vrijdag en ik ga weer niks doen. Ik vlog in de week op de dagen dat ik dat wil en wanneer ik iets zinnigs te zeggen heb, hihi. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden. Abonneren kun je hier doen, als je dat wilt. Dankjewel voor het bekijken van deze video en tot de volgende keer! PS. hoe vonden jullie dat Mia het deed buiten? Is het geen schatje?

Liefs,
Rebecca

10 Reacties

 1. 25 februari 2017 / 09:35

  Wat een leuke week zeg ! Het event ziet er gezellig uit.

 2. 25 februari 2017 / 10:50

  Wat een leuke vlog! En wat is jullie katje schattig! Het is helemaal niet zo gek om je kat aan een tuigje te doen hoor, mijn kat hebben we vanaf kleins af aan met het tuigje naar buiten laten gaan en ze weet niet beter. Beter dan dat ze helemaal niet buiten komen, toch? Dat koppie, om verliefd op te worden:).

  • Rebecca
   Auteur
   27 februari 2017 / 15:10

   Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik zag ook dat ze het onwijs naar haar zin had dus ik ga het zeker vaker doen. Ze is inderdaad om verliefd op te worden, ze is zo mooi en lief <3

 3. 25 februari 2017 / 11:08

  Wat hebben ze dat leuk georganiseerd van Google en Netflix! En ik ben het met je eens hoor, ik vind de serie ook erg apart en weet niet zo goed wat ik er van moest denken na de eerste aflevering. Ik heb hem niet eens afgekeken geloof ik. Nee, not my cup of tea, haha. En wat is je grijze katje schattig! Net zo marble kat ;).

  • Rebecca
   Auteur
   27 februari 2017 / 15:09

   Het was inderdaad ontzettend leuk georganiseerd. Daardoor viel het minder op dat de serie wat tegenviel, hihi.

 4. 25 februari 2017 / 12:19

  Altijd gezellig tijd doorbrengen met je ouders. Allerlei gezellige dingen heb je gedaan en de bos bloemen van valentijn vind ik prachtig.

  • Rebecca
   Auteur
   27 februari 2017 / 15:08

   Ik vond de bos bloemen ook echt prachtig, was er zo blij mee!

 5. 25 februari 2017 / 14:43

  Heerlijk word zo blij van je enthousiasme! En wat een cutie is ze toch he die kleine!

 6. 28 februari 2017 / 13:23

  Wat leuk zeg, het Netflix evenement! Jammer dat de serie wat tegenviel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video