By Rebecca Denise bestaat één jaar & gastblogger gezocht?

By Rebecca Denise bestaat één jaar & gastblogger gezocht?

Oh wauw, zonder dat ik het door had bestond mijn blog alweer één jaar. Ik was in de veronderstelling dat ik in mei begonnen was, maar dit was niet het geval. Op 20 februari kwam By Rebecca Denise online en opende er een hele nieuwe wereld voor mij. Ik begon mijn blog op WordPress en de overstap die ik had gemaakt was de beste beslissing geweest die ik kon nemen. Mede door mijn vriend, die mij heeft overtuigd het te doen.

Veel meegemaakt in een jaar

Het feit dat het nu al een jaar geleden is, kwam aan als een klap in mijn gezicht. Ik heb zo ontzettend veel meegemaakt in een jaar tijd. Zo heb ik meerdere operaties gehad, waarvan het herstel niet altijd soepel verliep. Ik heb het artikel zelf verwijderd omdat ik belaagd werd met spam. Ik was het zat en heb het artikel toen verwijderd. Serieus het domste dat je kan doen. Hier kun je wel een beetje lezen hoe het met mij ging na een bepaalde tijd.

Vlak voor mijn tweede operatie, waar ik niks over gedeeld heb, ging ik verhuizen. Voor het eerst in mijn leven maakte ik een verhuizing mee. Ik ging namelijk samenwonen met mijn vriend. Wij wonen nu in een prachtig huis, met drie mega slaapkamers. De woonkamer krijg steeds meer het thuis gevoel en samen hebben we nog geen moment spijt gehad van deze beslissing. Met z’n drietjes hadden we het erg naar ons zin, maar sinds kort is daar toch een kleine Mia bij. Oh wat zijn we blij met haar!

Helaas ben ik ook twee keer in dit jaar een baan ‘kwijtgeraakt’. Ik zet het tussen haakjes omdat het beide keren een heel goede beslissing is geweest. Beide keren had ik best leuke functies, namelijk assistent manager en supervisor. Toch maakte beide banen me heel ongelukkig, zelfs zo ongelukkig tot het punt waar ik nu in zit.

Al bijna drie maanden thuis en nog steeds geen verbetering

In december 2016 kwamen mijn toenmalige leidinggevende en ik tot het besluit dat het niet langer werkte. Ik was van een spring in het veld veranderd naar een persoon die soms vijf minuten in de leegte kon staren. Ik was er wel, maar eigenlijk was ik er helemaal niet. Zelf ontslag nemen was geen optie, want dan had ik nergens recht op. Gelukkig wilde hij mij helpen en besloot het contract te laten eindigen van zijn kant. Zo had ik recht op een uitkering, waar ik nu dus gebruik van maak. Ik dacht dat wanneer ik thuis zou komen te zitten en tot rust kwam, het allemaal vanzelf wel beter ging. Helaas is dat niet zo. Ik zit nu al ruim twee maanden thuis en het voelt aan alsof ik net twee dagen thuis zit. Tot overmaat van ramp, heb ik nu ook nog maar recht op één maand uitkering. Begrijp me niet verkeerd, ik wil heel graag werken.. maar ik merk aan mijn lichaam en geest dat ik er nog niet aan toe ben. Maar wat moet je dan? Wij kunnen niet rondkomen van alleen Mitchell zijn salaris dus moet ik, net als mijn vorige baan, verplicht aan het werk. Voor ik begon bij mijn vorige baan voelde ik me namelijk precies zo. Het is zo enorm zonde om nu weer verplicht te moeten gaan werken, terwijl het eindelijk vijf procent beter met mij gaat.

Nog steeds erg trots op By Rebecca Denise

Toch haal ik ontzettend veel steun uit mijn blog. Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar mijn blog is echt een soort vriend geworden. Als het aan mij ligt, ga ik soms een week de deur niet uit. Als ik dan word uitgenodigd voor een event of een avondje weg ga ik daar heel graag heen. Ik maak me dan op en trek mijn leukste kleding aan. Op dat moment voel ik me echt weer helemaal mezelf en kan zo genieten van die momenten. Door mijn blog ga ik naar buiten en onderneem ik dingen. Het is voor mij op dit moment ontzettend moeilijk om dit te doen. Daarom ben ik dankbaar voor alle bedrijven die mij uitnodigen voor events en leuke uitstapjes. Het is een drempel, maar wel eentje die ik graag over ga. Ook medebloggers spelen hier onbewust een rol in. Zoals het leuke Youtube feestje die georganiseerd werd door Julia. Het was een eindje rijden, maar wat ben ik blij dat ik ben gegaan. Ik heb een heleboel meiden leren kennen, waarmee ik nog regelmatig app contact heb.

operatie update nieuw begin

Gastblogger gezocht?

Ondanks dat het een beetje tegen mijn principes in gaat, wil ik het toch eens proberen met een gastblogger. Ik heb er lang over nagedacht en proberen kan altijd. Het liefst zou ik willen dat het een persoon is die één keer in de week een artikeltje voor By Rebecca Denise heeft. Maar ergens ben ik daar veel te kieskeurig voor. Mijn blog heet niet voor niets By Rebecca Denise. Omdat ik meer content online wil plaatsen, wil ik het dan toch maar een kans geven. Zoek ik jou? Mijn ultieme pré is dat je mooie, duidelijke foto’s maakt. Ik neem geen genoegen met een witte ondergrond met daarop het product en klaar. Er moet tijd in de foto’s zitten en het moet passen bij mijn blog. Dit mogen outfit artikels zijn, recepten die je graag wilt delen, interieur, beauty.. Het is een ruime blog, dus veel mogelijkheden. Als je maar aandacht geeft aan de foto’s en de setting. Uiteraard komt het artikel online onder jouw naam en mocht je een blog hebben, vermeld ik die er ook bij. Het liefst is dit voor lange termijn voor ongeveer één keer in de week. Lijkt dit je wat of ken je iemand? Dan kun je een mail sturen naar contact@byrebeccadenise.nl met als onderwerp ‘gastblogger’. Vermeld daarin waarom jij dit wilt en hoe jij de blog kunt helpen een stapje hoger te komen. Eventueel alvast wat foto’s toevoegen die je zelf gemaakt hebt.

Thank you, thank you, thank youuuu!

Uiteraard wil ik mijn blog verjaardag niet zomaar voorbij laten gaan en wilde ik een leuke winactie organiseren. Toch doe ik dat nog even niet want ergens in maart heb ik een hele leuke verrassing voor jullie! Ook wil ik iedereen bedanken die elke week weer terug komt op mijn blog. Alle reacties en feedback waardeer ik enorm! Thanks a million you guys <3 In het speciaal toch even mijn lieve moedertje, die mij vanaf dag één steunt en echt mijn nummer #1 lezeres is. Dankzij jou heb ik vaak erg mooie foto’s en help je me sinds kort zelfs met filmpjes. Zonder jou was ik al zeker drie keer gestopt met bloggen. Love you a lot en op naar meer mooie foto’s en video’s!

Liefs,
Rebecca

29 Reacties

 1. 27 februari 2017 / 07:07

  Gefeliciteerd met deze mooie blogmijlpaal! Ik lees je artikelen altijd met plezier, juist omdat ze vaak zo eerlijk zijn, en je foto’s zijn ook altijd prachtig. Maar wat een ontzettend naar verhaal! Ik wist niet dat je zelfs thuis zit vanwege hoe je je op dit moment voelt 🙁 Ik kan me voorstellen dat je er daardoor als een berg tegenop zit om weer aan de slag te gaan. Ik heb zelf ook een heftige tijd achter de rug, maar herken wat je zegt over bloggen. Dat kan soms zóveel meer met je doen dan welke psycholoog dan ook. Ik hoop dat je na verloop van tijd een beetje uit dit dal kunt komen. Het is je zo gegund om weer wat meer te kunnen genieten!

 2. 27 februari 2017 / 08:07

  Gefeliciteerd!! Super leuk, zo’n 1 jarig bestaan. Wat rot dat je je helaas nog niet goed voelt 🙁 Ik hoop dat dit gauw beter gaat en dat je weer helemaal de oude wordt <3 Ik ga ook even nadenken over het gastbloggen, lijkt mij wel leuk!

 3. 27 februari 2017 / 08:44

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik lees en kijk altijd met veel plezier dus ga er zeker mee door meid!! ?

 4. 27 februari 2017 / 09:22

  Gefeliciteerd Rebecca! <3 Vind het echt rot voor je dat je nu geen baantje hebt, omdat als je dat doet je er ook niet echt gelukkiger van wordt. Ik hoop dat je in de toekomst iets vindt wat helemaal jou ding is! Nu eerst maar volop genieten van je blog, want dat doe je zo goed!

 5. 27 februari 2017 / 09:23

  Gefeliciteerd met je mijlpaal en wat een leuke outfit heb je aan!

 6. 27 februari 2017 / 09:25

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik heb het helaas al erg druk met mijn eigen blog onderhouden, anders had ik graag gastblogger voor je geweest!
  Naar om te horen dat het verder nog niet zo goed gaat: hopelijk kun je een baan vinden die je blij maakt, waardoor je je alsnog beter gaat voelen.

 7. 27 februari 2017 / 09:26

  Happy Blogbirtbday lieverd! <3 Ik hoop dat je snel je droombaan vind en dat je met heel veel plezier aan de slag kan daar. Denk aan jezelf en niet iets te gehaast gaan doen. Je kan altijd bij me terecht! Ik kan zelfs helemaal naar Lelystad komen voor je én ik zal wel weer bij je in de auto stappen want de weg naar je huis heb je hopelijk geen TomTom voor nodig haha!

 8. 27 februari 2017 / 09:30

  Van harte gefeliciteerd met je blog! Het is voor het eerst dat je al de informatie deelt vandaag. Lijkt mij ook niet erg fijn om tegen je zin en met kracht te moeten werken. Zeker als je je niet helemaal goed voelt. Hopelijk vind je de leukste gastblog. Ik red het net met mijn blog laat staan gastblog bij een ander. 😉 Heel veel succes en sterkte!

 9. 27 februari 2017 / 10:19

  Gefeliciteerd met je blog! Wat een nare situatie, ik snap helemaal dat je tijd nodig hebt voor jezelf en er nu niet aan moet denken om te werken, die stress maakt het er natuurlijk ook niet beter op. Ik vind het super knap dat je dit zo open verteld! 🙂 Sterkte <3

 10. 27 februari 2017 / 10:34

  Gefeliciteerd met je blogjaardag! Wat een nare situatie. 🙁 Hopelijk vind je binnenkort de baan van je dromen en kan je met plezier aan de slag. Je geraakt heus wel uit dat dal; voor zover ik je online ‘ken’, ben je een sterke meid! 🙂 Fijn om te lezen dat je zo veel aan je blog hebt. Doe vooral zo voort, want ik lees je artikels erg graag!

 11. 27 februari 2017 / 10:42

  Gefeliciteerd met je blog! Jammer dat je nu even thuis zit.. Misschien thuiswerk doen? Het is misschien niet zo uitdagend, maar het kan wel fijn zijn om thuis bezig te zijn ipv weer naar een andere plek te gaan om te werken.

 12. 27 februari 2017 / 11:54

  Wat vervelend dat je weer aan het werk moet als je merkt dat je dat nog niet goed aan kan… Hopelijk kun je uiteindelijk iets leuks vinden waar je een beetje van kan genieten! En gefeliciteerd met je blog! 🙂

 13. 27 februari 2017 / 12:10

  Gefeliciteerd! Wat een verhaal.. ik herken een paar dingen zoals het thuiszitten en blij als ik naar een event kan gaan.
  Op naar 2-3- etc jaar bloggen!

 14. 27 februari 2017 / 18:07

  Gefeliciteerd met je blog mijlpaal, time flies! Vervelend om te horen dat het niet zo goed met je gaat 🙁 Is er geen manier om nog even niet te werken zodat je wat lekkerder in je vel komt te zitten? Hopelijk komt er een ‘oplossing’.

 15. Wendy (B)
  27 februari 2017 / 19:21

  Proficiat!

 16. 27 februari 2017 / 19:25

  Gefeliciteerd met je blog! Wat vervelend dat het nog steeds niet zo goed gaat.. hoop echt voor je dat er snel verandering in komt! Ben ook benieuwd welke leuke meid of jongen natuurlijk die je gaat kiezen als gastblogger 🙂 xx

 17. Rianne
  27 februari 2017 / 20:11

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag. Super knap om met ons te delen over hoe je je nu voelt. En nu hopen dat je gauw wat opknapt en het zicht krijgt op een super leuke en toffe baan die bij je past.

 18. 27 februari 2017 / 20:30

  Mooi geschreven meis ♡ Hopelijk vind je een leuke gastblogger. En keep your head up ♡

 19. 27 februari 2017 / 22:49

  Gefeliciteerd met je blog! Wat heb jij ups en downs gehad het afgelopen jaar zeg, jeetje. Gelukkig kun je erg veel steun vinden bij je mams, vriend en natuurlijk je blog. Hopelijk kun je snel ergens aan de slag waar je het wél naar je zin gaat hebben, want dat is allerbelangrijkste. Dikke knuffel en hopelijk kunnen we elkaar gauw nog eens zien, want dat blogfeestje is alweer te lang geleden!

 20. 27 februari 2017 / 23:23

  Gefeliciteerd! Inderdaad een hoop gebeurd in het afgelopen jaar, hier en daar heb ik wel wat mee kunnen lezen. Wat naar voor je dat het werken niet zo wil lukken. Kan je niet vanuit huis voor een bedrijf aan de slag, als content schrijver/manager/marketeer? De ervaring heb je wel lijkt mij en steeds meer bedrijven zijn op zoek naar mensen die hierin parttime of fulltime aan de slag willen.
  Heel veel succes!

 21. 28 februari 2017 / 00:07

  Gefeliciteerd meid met je prachtige blog! En wat vervelend dat je je nog steeds zo rot voelt, meisje toch.. Ik hoop oprecht dat je je gauw beter gaat voelen & dat je snel een leuke baan mag gaan krijgen waar jij je helemaal happy bij gaat voelen, you deserve it! Liefs, Chantal.

 22. 28 februari 2017 / 01:59

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van byrebeccadenise.
  Ik lees je blog nog steeds met veel plezier.
  Hopelijk vindt je snel een leuke baan die bij je past. Het vinden van een baan is tegenwoordig niet makkelijk ik weet er alles van.

 23. 28 februari 2017 / 07:58

  Super gefeliciteerd hoor! Vind het erg jammer dat je in een rotte situatie zit hoop dat je je snel beter voelt. X

 24. 28 februari 2017 / 12:43

  Gefeliciteerd met je blogbaby <3 Ik had echt het gevoel alsof jij al veeel langer blogt haha! Ik hoop dat je snel uit deze rot situatie komt en een baantje vind die goed bij jou past en die jou ook gelukkig maakt.

 25. 2 maart 2017 / 22:05

  Lief van je dat je mij in het bijzonder noemt, ik hoop echt oprecht dat je nog heel lang doorgaat met bloggen/vloggen, je doet het superleuk maar dat weet je hoe ik erover denken! Ik kan niet wachten op het mooie weer dat we weer samen op na pad kunnen!
  Love you!! ?

 26. 2 maart 2017 / 22:20

  Gefeliciteerd met je blog anniversary! Wauw ik dacht dat je blog al veel langer bestond. Je doet het zo goed! 🙂 Ik wens je veel sterkte met het zoeken naar een baan.

 27. 2 maart 2017 / 22:47

  Gefeliciteerd met deze bijzondere verjaardag! Wat heftig allemaal ook. Heel veel sterkte.

 28. 3 maart 2017 / 10:10

  Ik vind het dapper dat jij eerlijk jouw verhaal deelt. En het is ook heel erg herkenbaar. Bij mij ging het lichamelijk niet meer goed, en als je dan ook nog eens niet op je plek zit kan het allemaal erg negatief worden. Wat bij mij heeft geholpen is een reïntegratie traject met verschillende activiteten zoals trainingen en mindfulness. Zo werd ik weer op verschillende vlakken geprikkeld en kreeg ik weer zin in het werk. En zat ik duidelijk beter in mijn vel.

  Ik vind het heel naar om te lezen dat jij een beetje in hetzelfde schuitje zit en je straks weer aan het werk moet gaan terwijl je er helemaal niet klaar voor bent. En misschien loop ik achter de feiten aan hoor, maar ben wel benieuwd of je al naar de dokter bent geweest met jouw verhaal. Zeker omdat je volgende baantje weer een succes ‘moet’ worden, en dat gun ik je ook!

 29. 5 maart 2017 / 21:02

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag!
  Balen dat je nog steeds niet lekker in je vel zit, maar misschien komt het dit keer juist wel goed met het beginnen aan een nieuwe baan. Uitdaging, nieuwe mensen, afleiding. Misschien beginnen met een baan met iets wat minder pressure? Succes iig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video