Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss eau de toilette

valentine 2018

In al de jaren dat ik blog, heb ik nog nooit een artikel speciaal gewijd aan Valentijnsdag. Nu denk je waarschijnlijk dat ik dat vandaag wel ga doen, maar nee.. ook nu niet. Het lijkt natuurlijk wel één en al Valentijn op deze foto en daar ging ik ook wel een beetje voor. Toch wil ik het niet perse over Valentijnsdag hebben, maar wel over een luchtje die er perfect bij past. Wie weet heb je het al op andere blogs voorbij zien komen, maar ik vind dit luchtje té uniek om niet te delen. Vandaag even speciale aandacht voor Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss  eau de toilette van The bodyshop.

Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss eau de toilette van The Body Shop

Never fully dressed without perfume

Hoe gek het ook klinkt, maar ik denk dat ik het fotograferen van parfum het aller leukst vind om te doen. Ook het testen en een review er van schrijven blijft een leuk momentje. Telkens weer iets nieuws uitproberen en er alles aan doen om het flesje tot haar recht te laten komen. Vooral bij dit prachtige flacon van The Body Shop. Nog nooit eerder heb ik een luchtje gehad van The Body Shop, dus toen ik deze ontving was ik razend enthousiast. Dat ik kort daarna las dat het er cherry blossom op de voorkant stond, kon mijn dag niet meer stuk. Dit is één van mijn favoriete geuren.

Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss eau de toilette

Deze nieuwe geur van The Body Shop is 100% vegan, cruelty free en bevat een mix van geuren die mij ontzettend aanspreken. In eerste instantie was ik bang dat de geur -na het lezen van de noten- iets te bloemig voor mij zou zijn, maar dat is niet het geval. Er is iets aan de geur van cherry blossom wat mij heel vrolijk maakt en het doet me gelijk denken aan de lente en zomer. Het flacon vind ik er heel mooi uit zien en heeft een unieke vormgeving. Het doosje is heel zomers en het flesje zelf valt lekker op tussen de rest van je parfum.

the body shop strawberry kiss

happiness is.. being told you smell amazingly good

De geur van aardbeien vind ik zelf lekker, maar niet lekker genoeg om hier een parfum van te hebben. Ik was er op voorbereid dat ik deze geur te bloemig óf te aardbeiig zou vinden. Dat is geen woord, dat weet ik. Gelukkig is er zo veel meer aan deze geur dan alleen aardbeien en een bloemengeurtje. Het is zeker een geur wat bij je moet passen, want ik denk dat de meningen over deze eau de toilette erg verschillen. Het luchtje is heel zoet, wat ook echt gelijk opvalt. Gecombineerd met deze zoete geur, is een frisse bloemige geur die zeker niet te aanwezig is. Zoals ik al zei, bloemengeuren en ik gaan niet samen.. maar deze geur kan ik wel waarderen.

 • Top Japanse kersen bloesem, sappige aardbei & koudgeperste bloemblaadjes
 • Hart Pioenroos voor een sprankelende bloemige geur
 • Basis Amber

Japanese cherry blossom the body shopValentine flatlay picture idea

Zelf ben ik dol op zoete geuren en het kan wat mij betreft niet zoet genoeg. Ook bij dit luchtje is het weer een match made in heaven. Of ik dit een typisch luchtje voor Valentijn vind? Dat dan weer niet. Als ik aan Valentijn denk, denk ik aan zoete geuren met een warme ondertoon, deze vind ik eerder perfect voor een warme zomer avond. Hoe dan ook, I love it! Naast deze eau de toilette (€27) is er ook nog een body cream (€18) en een shower gel (€10) in dezelfde geur. De gehele lijn is uiteraard te koop bij The Body Shop.

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

15 Reacties

 1. 11 februari 2018 / 13:25

  Oh mijn god, deze foto’s: niet te doen zo mooi! Echt de styling is geweldig. Het geurtje zelf klinkt ook heel erg lekker trouwens. Ik ben dus jarig op Valentijnsdag, dus ik verwacht altijd een beetje dat ik zulke items ga krijgen op mijn verjaardag! Malou x

 2. 11 februari 2018 / 14:23

  Lijkt me heel erg lekker! Ik ben altijd gek op geuren met kersenbloesem.

 3. 11 februari 2018 / 14:35

  Dit klinkt als een heel lekker luchtje! Ik ben gek op zoete geuren, haha. Als ik binnenkort weer eens in de stad ben, loop ik zeker even langs de Body Shop om te ruiken. En trouwens, wat een superleuke foto’s heb je gemaakt! Heel mooi 🙂

 4. 11 februari 2018 / 14:50

  Wat een geweldige foto’s!!! Luchtje lijkt me heerlijk!

 5. 11 februari 2018 / 15:59

  Wauw, die foto’s! Wat zien ze er geweldig uit! Ik heb laatst dit luchtje bij The Body Shop geroken en ben er echt helemaal weg van. Zo heerlijk zoet en fris! Ik zit nog steeds te twijfelen of ik mezelf erop zal trakteren 🙂

 6. Daisy
  11 februari 2018 / 16:56

  Wow jeetje wat een foto’s weer! Ben heel benieuwd of je deze zelf maakt of dat iemand je helpt? Ben echt verliefd op de setting. Het luchtje lijkt me niet bij mij passen maar ben wel heel benieuwd

 7. 11 februari 2018 / 17:05

  Ik heb deze ook en vind de geur echt heerlijk!!!

 8. 11 februari 2018 / 18:22

  Ik ben helemaal niet zo van de geurtjes (lees ik heb er maar 1(!)), maar door de mooie sfeervolle foto’s die je erbij hebt gedaan zou ik het haast willen proberen. Heel gaaf!

 9. 12 februari 2018 / 10:07

  Ik vind het parfum er heerlijk romantisch uitzien, maar zulke mierzoete luchtjes zijn helaas m’n ding niet. Lekker speelse foto’s!

 10. 12 februari 2018 / 18:39

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt! Zo origineel, en zo mooi, love it! <3 Ik ben heel erg benieuwd naar dit geurtje, hij lijkt me heerlijk!

 11. 13 februari 2018 / 13:57

  Wat klinkt dit luchtje heerlijk zeg! En je foto’s zijn weer be-joe-tie-fol! <3

 12. 13 februari 2018 / 22:29

  Wauw! Deze foto’s zijn echt prachtig geworden rebecca! Om trots op te zijn!

 13. 13 februari 2018 / 23:07

  Ben nu erg benieuwd naar het luchtje. En wauw, je foto’s zijn zo mooi! <3

 14. 19 februari 2018 / 10:45

  Lijkt me een heel fijne geur!
  Liefs,
  Yara

 15. 19 februari 2018 / 12:19

  Oehh wat een prachtige foto’s weer meis. Echt goals hoor! <3 Van rituals is de kersenbloesem geur mijn favoriet, dus ik ben heel benieuwd naar dit parfum! Hij ziet er sowieso ook cute uit. 🙂 Liefs Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video