Zaful fashion shoplog ☾ verliefd & verbaasd

Zaful fashion shoplog ☾ verliefd & verbaasd

Zaful is een webshop waar je vast wel eens over hebt gehoord. Misschien heb je zelf een kijkje genomen op de webshop, misschien ook niet. Zelf keek ik wel eens wat rond, maar nam nooit de stap om iets te bestellen. De prijzen zijn over het algemeen erg laag, maar vaak is dat alleen maar duurkoop. Totdat ik laatst werd gevraagd om wat items uit te kiezen.. Dit leek mij hét moment om uit te kunnen zoeken hoe deze kleding echt is en of het je geld waard is.

zaful shoplog try on

Wanneer er te veel te kiezen is..

Mijn probleem op de webshops zoals Zaful en Shein, is dat er vaak té veel te kiezen is. Pagina’s vol met jurkjes, t-shirts en rokjes.. Door de hoeveelheid producten op één pagina heb ik er al vaak geen eens meer zin in. Nu ik eenmaal een samenwerking aangeboden kreeg, wilde ik er wel het beste uit halen. Ik kies niet zomaar iets uit omdat ik geen zin heb om te zoeken, ik kies het uit omdat ik het écht aan wil trekken. Het kostte me dan ook een halve dag om alles uit te zoeken wat ik wilde. Voor een bepaald bedrag mocht ik items uitzoeken en ja, dat is nog moeilijker dan je denkt. Oké, nu is dit natuurlijk een first world problem, maar bloggen is hard werken hoor, haha.

Zaful fashion shoplog ☾ verliefd & verbaasd

Ik had veel dingen verwacht, maar dit niet. Dit was voor mij de eerste keer dat ik verschillende outfits probeerde met mijn nieuwe haarkleur en het verbaasd mij enorm hoeveel er bij deze kleur past. Alle linkjes van de items heb ik onder de video gezet op mijn kanaal. Als je daar dan toch bent, kun je je gelijk even abonneren op mijn kanaal. Nu ben ik uiteraard heel benieuwd wat jij van deze kleding items vind én wat jij het leukst vind.

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

3 Reacties

 1. 9 februari 2018 / 09:40

  Wat mega veel leuke items! Ik vind meteen de eerste combinatie al zo leuk, dat rokje met die top met leuke ruches, zooo leuk! Verder vind ik eigenlijk alles leuk, behalve die rode jurk, want iedereen alles laten zien vind ik toch niet echt heel fijn haha. En zo’n jumpsuit die in je liezen kruipt vind ik ook zo jammer altijd..

 2. 9 februari 2018 / 19:48

  Jammer dat niet alle items goed zitten, het begon zo goed met de eerste items 🙂 de witte tops staan je erg leuk!

 3. Daisy
  10 februari 2018 / 14:27

  Waarom staat alles jou zo goed? My goodness wat ben jij een prachtige vrouw! Jammer van die V bij de jumpsuit.. die staat je verder namelijk erg mooi en vooral bij je nieuwe haarkleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video