Voor het eerst in 26 jaar een andere haarkleur

Voor het eerst in 26 jaar een andere haarkleur

Guyssss, ik heb het eindelijk gedaan. Al jaren loop ik met het idee om een andere haarkleur te nemen, maar nog nooit eerder heb ik het gedaan. Ik roep al zo lang dat ik bruin wil proberen, of een lichte roze. Als de afspraak dan staat ga ik toch altijd weer voor highlights en een mooie blonde gloed. Hier en daar probeerde ik wel eens wat geks, zoals de roze haarverf van de Action.. Toch kreeg ik altijd weer spijt en wist ik dat ik niets permanent durfde. Tot nu.. want ik heb het eindelijk gedaan!

Mijn ervaring bij Salon B en waarom ik het wel durfde

Op een doodnormale dag kreeg ik een uitnodiging via de mail van Salon B. Al eerder had ik van deze salon gehoord, eigenlijk alleen maar positieve verhalen. Zij vertelde mij dat ze via een klant van mij gehoord hadden en ze mij daarom wilde uitnodigen voor een afspraak. Het kwam er op neer dat ik alles met mijn haar mocht laten doen, wat ik maar wilde. Dit was natuurlijk hét moment om te doen wat ik altijd al wilde proberen maar nooit durfde. De dag zelf besloot ik toch dat ik het niet aandurfde en dacht bij mezelf dat ik het alleen maar liet bijpunten. Eenmaal binnen werd ik zo op mij gemak gesteld en kwam Maartje (de kapper van de dag) zelf met leuke ideeen. Samen kwamen wij tot een besluit en het uiteindelijke resultaat zie je uiteraard in de video.

Voor het eerst in 26 jaar een andere haarkleur

Doordat ik aan het begin van de afspraak zo op mijn gemak werd gesteld, heb ik dit uiteindelijk durven doen. Het is voor mij echt een mega verandering, maar moet eerlijk zeggen dat ik er meer dan blij mee ben. Ik kijk voor het eerst sinds jaren in de spiegel en denk bij mezelf YES GIRL! Het kan me stiekem niet eens zo erg schelen wat andere er van vinden, ik ben er héél erg blij mee. Uiteraard wil ik wel jullie mening weten, dat dan weer wel hihi. Als je nog niet geabonneerd bent op mijn kanaal, maar dat wel wilt dan kun je dat hier doen.

Liefs,
Rebecca

19 Reacties

 1. 28 januari 2018 / 12:10

  Waaauw! Prachtig!! Wat goed dat je het hebt gedaan, het staat je echt geweldig?

 2. 28 januari 2018 / 16:18

  Wat leuk, die kleur staat je prachtig! Knap dat je het durfde om die stap te nemen.
  Liefs,
  Yara

 3. Ilona
  28 januari 2018 / 18:01

  Gaaf! Staat je super!

 4. 29 januari 2018 / 12:46

  Staat je goed! En uhm, zelfs dat donkerpaarse zou je rocken! 😉

 5. 29 januari 2018 / 17:01

  Staat je heel goed. Dat donker paarse op de foto bij je video staat je ook goed

 6. 29 januari 2018 / 17:20

  De kleur paars op de foto zou je ook geweldig staan, maar de kleur die het geworden is vind ik ook erg mooi. Stoer! Het kapsel van je kapster vond ik trouwens ook gaaf! 😀

 7. 29 januari 2018 / 21:46

  Wauw! Prachtig! Wat een mooie kleur. Ik wil zo graag een keertje mooi grijs proberen en stond laatst nog met zo een grijze spray in mijn handen maar toch niet gekocht. Er zit zo weinig in zo een busje en dat vind ik zonde van het geld.
  Stoer dat je het gedaan hebt!

 8. 6 februari 2018 / 17:13

  Ontzettende gave kleur. Echt onderscheidend ook.

 9. 6 februari 2018 / 18:01

  Wauw dat staat je echt fantastisch! Superstoer dat je dit gedaan hebt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video