Pizza eten en over gênante onderwerpen praten

Pizza eten en over gênante onderwerpen praten

Soms voel ik me zo schuldig. Het lijkt wel of mijn blogje op dit moment totaal niet belangrijk voor me is, maar dat is echt niet zo. Ik heb op dit moment simpelweg de energie niet om artikels te typen, laat staan om foto’s te maken. De perfectie waar ik naar streef met foto’s kan ik nu niet nakomen, dus daarom upload ik liever niet. De laatste tijd deel ik zelfs de video’s niet meer, terwijl die elke week gewoon nog online komen. Langzaam aan wil ik het wel weer proberen en vandaag daarom een pizza mukbang die ik samen opnam met Lot!

iel, weer een mukbang?

Als je niet van mukbangs houd (wat ik echt niet erg vind) kun je deze video alsnog prima kijken. Het is een pizza, die we ook nog eens best snel ophadden.. Nouja, ik.. In deze video beantwoordde we vragen die we kregen via Instagram, maar ook hebben we het over genante onderwerpen. Op internet had ik een lijst gevonden met nogal vreemde vragen en vreemd waren ze zeker. De video vind ik erg gezellig geworden en vind het ook steeds leuker om met andere te filmen. Binnenkort komen er weer meer video’s aan met andere leuke youtubers, so stay tuned.

Pizza eten en over gênante onderwerpen praten

Nu heb ik eerder gezegd dat ik weer een beetje mijn blog wil oppakken en toch zeg ik het weer. Ik ga niet mijn vaste upload dagen oppakken, maar ik wil weer hier en daar wat delen. Er staan nog wat onafgemaakte concepten klaar en ik heb nog ontzettend veel leuke producten en samenwerkingen liggen. Een uitgebreide update komt er binnenkort ook aan, want er is weer heel veel wat ik kwijt wil. Voor nu hoop ik dat jullie deze video leuk vonden! Abonneren op mijn kanaal kun je hier doen, als je dit nog niet hebt gedaan. Wat is jouw favoriete pizza? 

Liefs,
Rebecca

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video