Sushi mukbang met mijn moeder

Sushi mukbang met mijn moeder

Oh oh, wat ben ik slecht geweest met mijn blog deze afgelopen weken. Ik ben zo druk geweest met mijn youtube kanaal dat ik mijn blog heel even opzij heb moeten zetten. Hierdoor heb ik zelfs video’s niet meer gedeeld en ik dacht ook dat ik dat niet meer ging doen. Toch vind ik sommige video’s te leuk om hier niet te delen, dus ga ik het toch met een paar doen. Mijn moeder is zo een persoon die niet veel snapte van mukbangs en vond het maar vreemd. Om haar beter te laten begrijpen wat het nou eigenlijk is, vroeg ik of het haar leuk leek om eens mee te doen. Het antwoord was volmondig ja!

De twijfel van iets online zetten..

Mijn youtube kanaal word steeds een beetje groter en daar ben ik enorm trots op. Toch brengt het ook een klein nadeel met zich mee.. doordat je meer word bekeken krijg je ook wat meer kritiek. Ik wilde mijn moeder dit soort kritiek besparen en daarom kwam mijn moeder nooit echt voor in een echte video. Ze vertelde me dat ze er wel tegen kon en zo besloten we het toch maar gewoon te doen. We bestelden véél te veel sushi, zette de camera aan en begonnen te kletsen. Ik moest vier keer mijn camera opnieuw aanzetten en mijn camera filmt voor zeventien minuten.. zo kun je bedenken hoe veel beeldmateriaal ik had om te editten, haha. Ergens is het toch wel gezelliger om dit samen te doen, dan in mijn uppie.

Sushi mukbang met mijn moeder ?

Ondanks dat ik twijfelde, was ik toch heel erg blij met de video. Ik heb echt in een deuk gelegen tijdens het editten. Kort na dat de sushi mukbang online kwam, werden we al overspoeld met lieve reacties. Blijkbaar vinden heel wat mensen mijn mams net zo lief en leuk als dat ik dat vind. We zijn in nog geen drie dagen al ruim 10.000 keer bekeken, dus blijkbaar valt de video in de smaak. Nu heb ik eerder gezegd dat ik natuurlijk niet weet of mensen op mijn blog een mukbang nou zo leuk vinden, maar mijn moedertje is zo leuk om naar te kijken. Daarom wilde ik het toch ook hier even delen. Nog niet geabonneerd? Dan kun je dat hier doen.

Liefs,
Rebecca

5 Reacties

 1. 27 december 2017 / 11:35

  Je moeder is echt geweldig haha ‘ik eet sushi altijd met een vork’ hahaha. Ik heb echt gelachen vond het heel leuk om te zien 🙂

 2. 27 december 2017 / 14:07

  Ik heb deze video gezien en vond het leuk om te kijken, ik kreeg wel ineens zin in Sushi dus ben gisteren sushi gaan eten haha!

 3. 28 december 2017 / 23:45

  Was super leuk om te doen!! Op naar de volgende!!

 4. Kim van Putten
  1 januari 2018 / 22:37

  Geweldig! Leuk dat je moeder gewoon meedoet!

 5. 11 januari 2018 / 19:37

  Haha wat ontzettend leuk! Ik vind je moeder onwijs leuk, echt super tof dat ze mee wil doen aan een video! Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video