Sushi mukbang & Instagram Q&A

Sushi mukbang & Instagram Q&A

Vorige week was ik een avond alleen thuis en besloot mezelf te trakteren op sushi. Al best een lange tijd geleden vroeg ik op Instagram of jullie vragen voor mij hadden. Ook op snapchat stelde ik die vraag en het waren er zó ontzettend veel. Omdat ik die vragen al een tijdje geleden heb gehad, leek het me leuk dit te combineren. Dit is ook een beetje omdat ik weet dat de mensen van mijn blog dit misschien niet heel leuk vinden. Omdat het wél leuk is dat ik wat vragen beantwoord, hoop ik dat het nu wat leuker is.

Sushi mukbang

Zo veel vragen

In deze mukbang heb ik het over een heleboel onderwerpen. Zo werd er heel vaak aan mij gevraagd hoe het met mij gaat, of ik over mijn paranormale bezigheden wil praten en meer persoonlijke vragen. Buiten dat om werd er ook gevraagd wat ik bijvoorbeeld een afknapper vind als ik voor het eerst een blog bezoek, hoe ik mijn kindje wil noemen en of ik wil trouwen. Misschien heb je het door aan deze video, maar stiekem was ik best een beetje moe. Deze dag ben ik de hele dag buiten geweest en heb ik outfit foto’s gemaakt met mijn moeder. Het outfit artikel kun je hier terug vinden. Ook was het al vrij laat om een video op te nemen dus het licht is niet al te best. Al met al vind ik het alsnog wel een gezellige video en ik hoop dat jullie mij misschien weer wat beter hebben leren kennen.

Sushi mukbang & Instagram Q&A ?

Don’t worry, als je dit niks vind komt er binnenkort vast weer iets wat je wél leuk vind. Dit doe ik eigenlijk meer een beetje voor mijn youtube kanaal, maar ik vind het leuk om mijn video’s ook op mijn blog te zetten. Wie weet post ik wel een extra artikel op zondag om het goed te maken met diegene die hier niet van houden hihi. Zo ben ik dan ook wel weer. Mocht je nou denken, he verdorie ik had best zin in een video van Rebecca, dan kun je er hier nog veel meer vinden. Wat is jouw favoriete sushi?

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. Daisy
  3 november 2017 / 10:59

  Hahaha heerlijk gewoon die boer en volle mond! Wat zijn je katjes op de achtergrond toch cuuute! Zo lief om ze te zien. Wel heel benieuwd naar je volgende scary storytime.

  • Rebecca
   Auteur
   3 november 2017 / 11:51

   Hahah erg he.. kan eigenlijk niet. Maar wilde er zo min mogelijk uitknippen.
   Mijn volgende scary story komt over twee weken denk ik..

 2. 3 november 2017 / 11:28

  Hele leuke video! Ik eet ook altijd te veel sushi, ook als ik vol zit haha. Ik vind wasabi wel lekker, maar eet het nooit echt veel. Zo eet ik ook niet echt sojasaus bij mijn sushi, ik vind het snel te overheersend haha.. En ik heb eindelijk een lotgenoot gevonden! Ik houd ook echt niet van avocado terwijl iedereen om me heen er echt van houdt.

  • Rebecca
   Auteur
   3 november 2017 / 11:51

   Ahh eindelijk! Ik heb altijd het idee dat ik echt zo een buitenbeentje ben omdat ik het niet lust haha. Nou dan gaan wij een keer samen sushi eten, aangezien ik dan alle wasabi mag!

 3. 3 november 2017 / 11:58

  Lekker , sushi! Ik neem altijd een veel te grote hap van de wasabi. Gaat je neus altijd zo lekker van open, haha.
  Jouw kat, wat een dotje is dat!

 4. 3 november 2017 / 16:51

  Leuke video is het geworden en van mij mag je de wasabi hebben ik vind het niet zo lekker haha. Ik vind de soja dan wel weer lekker.

 5. 3 november 2017 / 19:39

  Jouw katjes zijn echt te schattig! Die insta stories maken me ook altijd zo blij haha!

 6. Rianne
  3 november 2017 / 23:47

  Een volgende Mukbang samen met je moeder dat kan niet anders dan hilarisch worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video