Matte lip liquid collection van the Body Shop

Matte lip liquid collection van the Body Shop

Oh jawel, de feestdagen komen nu écht dichtbij. Misschien ben ik aan de vrij late kant met het delen van deze cadeauset. Even twijfelde of ik deze nog wel ging delen, maar ik vind dit te leuk om het niet te doen. Al eerder vertelde ik over de super gave campagne die the Body Shop dit jaar heeft met de cadeausets. Als je een cadeauset koopt, steun je een goed doel en dat is een ware win-win. Al vrij snel zul je wel zien, of heb je het al gezien, waarom ik deze cadeauset toch nog wilde delen. Het zijn namelijk drie hele mooie matte lipsticks, die zeker de moeite waard zijn.

matte lipstick the body shop kerst the body shop matte lipstick review

House of Holland x the Body shop limited edition matte lip liquid collectie

Iets wat bedrijven altijd erg slim aanpakken, zijn de speciale cadeau verpakkingen tijdens de feestdagen. Ook the Body shop doet hier elk jaar weer goed aan mee. Zelf ben ik echt een sucker voor dit soort verpakkingen en samen met mij nog vele andere. Een leuk detail vind ik de verpakking van deze matte lipsticks. De drie kleurtjes komen namelijk in een tinnetje in de vorm van lipjes. Aan de buitenkant zie je zilveren sterren, wat het perfect maakt voor de kerst. Al vrij snel zag ik dat ik deze kleurtjes waarschijnlijk allemaal mooi zou vinden, maar de buitenkant zegt natuurlijk lang niet alles.

matte lipsticks the body shop

”Inner beauty is great, but a little lipstick never hurts”

Ruim een jaar geleden moest ik absoluut niks hebben van matte lipsticks. Het droge gevoel op mijn lippen vond ik helemaal niks en halló duizend rimpels in mijn lippen. Ik zag er de voordelen niet van en vond het juist heel oncharmant. Sinds een paar maanden ben ik het daar echter helemaal niet meer mee eens. Het is niet dat ik gil om matte lipsticks, maar de voordelen zie ik nu wel. Hoe fijn is het om niet per elke bak koffie je lipstick bij te moeten werken? De kleurtjes die er in deze matte lip liquid collectie komen zijn allemaal vrij ‘neutral’ en ik was erg benieuwd hoe deze mij zouden staan.

review swatch matte lipstick the body shop

Nairobi Camellia matte lip liquid

Ik sta er een beetje om bekend dat ik graag begin met mijn favoriet. Ook deze keer ga ik dat weer doen en dat is hands down the Nairobi Camellia. In eerste instantie dacht ik dat het een vrij neutrale en meer nude kleur zou zijn, maar dat is niet zo. De kleur pakte iets donkerder uit dan dat ik had gedacht. De eerste keer twijfelde ik wel of ik dit kon hebben, aangezien ik Nairobi camellia toch vrij donker vind. Ik had zo een moment dat ik onderweg was en besefte dat ik geen lipstick op had en had alleen deze lip liquid bij me. Het is een beetje een first world problem, maar ik voel me echt naakt zonder lipstick. Deze kleur ging uiteindelijk op mijn lippen en zo was ik er binnen no-time gewend aan geraakt. Deze kleur is zó mooi en vrijwel perfect voor elke dag.

matte lip liquid mauritius dahlia 017 bodyshopMauritius Dahlia matte lip liquid

Mauritius Dahlia matte lip liquid

Een kleur waar ik misschien een beetje nerveus voor was om aan te brengen.. Dit heb ik dan ook niet gedaan, totdat ik de my boyfriend does my makeup had opgenomem. Mijn vriend bracht deze bij mij op en ik was verliefd! Door deze video kwam ik er achter wat voor een prachtige kleur de Mauritius Dahlia matte lipstick eigenlijk is. Het is voor mij niet een dagelijks kleurtje, maar met een avondje uit of een keer uiteten is deze prachtig. In de huls zou je denken dat het een ontzettend paarse kleur is, maar op de lippen valt dit -gelukkig- wel mee. Het heeft wel iets paars, maar het is subtiel wat het voor mij dan weer draagbaar maakt. Wel viel me op dat deze niet volledig dekkend is en heeft deze lip liquid twee flinke laagjes nodig.

matte lip liquid windsor rose 032 bodyshop

Windsor Rose matte lip liquid

Als laatst een heel apart kleurtje, waarvan ik het niet helemaal weet.. Persoonlijk denk ik dat dit kleurtje heel mooi zal staan bij de dames met een iets donkerdere huidskleur. Mij maakt deze lipstick bleker dan dat ik ben en dat is iets wat mij niet echt beter er op maakt. Windsor Rose vind ik zeker geen lelijke kleur, maar misschien niet helemaal voor mij?

matte lip liquid kerst 2017 bodyshop

But first, lipstick

Normaal beschrijf ik per lipstick hoe deze aanbracht en wanneer het tijd was om deze weer opnieuw aan te brengen. Dit keer hoeft het niet per lipstick, want voor alle kleurtjes geldt hetzelfde. Het verbaasde mij dat al deze lip liquids heel goed dekken en eigenlijk al goed zijn met één laagje. Uit gewoonte doe ik er standaard twee, maar dit is niet nodig. De geur van deze lipsticks is zo lekker en hebben een heel subtiel zoet geurtje. Ja, je ziet wel duidelijk de lijntjes in je lippen maar ik vind dat je dat weet wanneer je matte lipproducten gebruikt. Na een tijdje voelen mijn lippen iets wat droog aan en als je niet oplet heb je na zes uur alleen nog randjes over waar kleur zit. Maar hallo, pas na zes uur! Lunch, koffie en nog meer koffie.. dit hebben de lipsticks allemaal overleefd en wat dat betreft echt mega pluspunten gescoord!

giftset kerst 2017 the body shop

Matte lip liquids giftset the body shop

In deze giftset komen deze drie prachtige kleurtjes. Per stuk zijn deze lip liquids ook te koop in zeventien verschillende kleurtjes. Deze zijn te koop voor €9,- per lipstick. Deze giftset is te koop voor €18,- en eigenlijk krijg je er hier dus drie voor de prijs van twee, inclusief een hele leuke verpakking! Mocht je nog opzoek zijn naar een cadeautje voor een echte lipstick lover, dan is dit een erg leuk idee. Voor jezelf mag natuurlijk ook, want ik houd deze lekker allemaal zelf hihi. Draag jij graag matte lipsticks?

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

18 Reacties

 1. 22 december 2017 / 07:58

  Ik heb eigenlijk heel weinig ervaring met de make-up van TBS, maar deze lipsticks klinken goed! Fijn dat ze zo lang blijven zitten.

 2. 22 december 2017 / 11:47

  Ik heb nog nooit make-up van TBS gehad maar deze liquid lipstick zien er wel prachtig uit. Ik vind het eerste kleur jou echt heel mooi staan <3

 3. 22 december 2017 / 15:07

  Wat een prachtige kleuren en zes uur is echt een hele goede houdbaarheid! Ik was ook nooit zo van de matte lipproducten, maar je maakt me zeker enthousiast. Prachtige foto’s heb je ook gemaakt trouwens!

 4. 22 december 2017 / 15:18

  Leuke kleurtjes! Ze doen me een beetje denken aan die van NYX! Leuke verpakking, beide kleuren staan je prachtig 🙂 Liefs, Sija

 5. 22 december 2017 / 15:27

  Wauw wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, helemaal in de Kerst sferen, love it <3 Ik vind dit echt een tof setje, het is dat ik al veel te veel lipproducten heb…. 😉

 6. 22 december 2017 / 21:37

  Oh die donkere staat je super!!
  Mooie kleuren leuke verpakking Ook.
  Mooie foto’s.

 7. 23 december 2017 / 22:11

  Ik heb deze set ook, heel toevallig komt er morgen een review van online! Ik ben net als jij ook echt groot fan van de roze tint. Maar ook de donkere tint vind ik echt geweldig!

 8. 24 december 2017 / 00:30

  Wauw! Deze kleuren zijn heel mooi! Deze kende ik nog niet!

 9. 24 december 2017 / 17:45

  Ik herken helemaal wat je schrijft over matte lipsticks. Eerst moest ik er ook niks van hebben (rimpels en droge lippen ook hier reeds aanwezig) maar eenmaal uitgeprobeerd was ik toch verkocht! Haha, wat ontzettend leuk om te lezen dat je de kleur Mauritius Dahlia ‘ontdekt’ hebt door je vriend. Het is mijn favoriet uit deze set;-)

 10. 26 december 2017 / 22:34

  Prachtige foto’s heb je weer gemaakt Rebecca! ♥

 11. 28 december 2017 / 16:29

  Great review and thanks for the information x

  I have never tried Bodyshop makeup before, but these matte ‘liquid lip collection’ look great and beautiful colours 😀

  Hope you had a lovely Xmas and Happy new year

 12. 4 januari 2018 / 22:58

  Wauw, de verpakking is gaaf! En de kleurtjes zijn ook leuk. Vooral de eerste 😀

 13. 5 januari 2018 / 17:55

  Wat een mooie kleurtjes! En wat goed dat ze zo lang blijven zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video