My boyfriend does my christmas make-up

My boyfriend does my christmas make-up

Lang, heel lang geleden heb ik al eens een video samen met mijn vriend opgenomen. Het leek mij leuk om een typische ‘my boyfriend does my make-up‘ op te nemen. Wij vrouwen kunnen ons maanden van te voren al druk maken over ons look met de feestdagen. Nu ben ik misschien niet zo een typische vrouw, want ik heb dat niet. Voor de vorm doen we maar even van wel. Voor iedereen die daar ook last van heeft, hebben wij een mooie look voor je vandaag. Deze look lukt gegarandeerd en heeft altijd succes. Ik weet zeker dat je de show zult stelen en iedereen zal verbaast zijn van je kunsten.

kerst slinger rebecca denise

Mijn look voor de feestdagen

Mijn dagelijkse make-uplook bestaat uit niet heel veel boeiende dingen. Ik draag mascara en wenkbrauwpotlood en daar blijft het eigenlijk wel bij. Met de feestdagen mag het allemaal wel iets uitbundiger. Helaas ben ik zelf super slecht in het doen van mijn make-up en daarom besloot ik om hulptroepen in te schakelen. Al eerder kon je zien hoe Mitchell mij een prachtige uitgaanslook gaf en dit keer mag hij mijn kerstlook bepalen. Ik liet hem één video zien hoe je een mooie smokey eye maakt en aan de hand daarvan ging hij aan de slag.

My boyfriend does my christmas make-up

Wij hopen natuurlijk dat je iets gehad hebt aan deze tutorial. Zelf ben ik blij dat ik me geen zorgen hoef te maken om mijn make-up met de feestdagen. In de ochtend sta ik op, ga zitten en laat me lekker glamoureus opmaken. Nu ben ik wel benieuwd of jij iets meer tijd en moeite in je make-up stopt met de feestdagen? Zelf ben ik daar namelijk echt niet zo van, maar vind het wel steeds leuker om nieuwe dingen te proberen. Als je het echt uniek wilt maken, dan laat je het ook je partner, broer, buurman of wie dan ook doen. Of het verstandig is, is wat anders. Nog niet geabonneerd, maar lijkt je dat wel leuk? Dan kun je dat hier doen. Als je nog andere inspiratie wilt, kun je hier de look vinden van de vorige keer. Eerlijk, hoe vind je dat Mitchell het gedaan heeft?

Liefs,
Rebecca

10 Reacties

 1. 9 december 2017 / 07:59

  Hahahah wat een grappige video! Je ziet er wel lekker glowy uit, haha.

 2. 9 december 2017 / 10:03

  Geweldig filmpje weer, Mitchell is een talent hahaha

 3. 9 december 2017 / 11:14

  “Schijtkind, rot op!” Ik kom niet meer bij! :’D Wat zie je er mooi uit, hahaha!

 4. 9 december 2017 / 13:04

  Hahahah wat een leuke video! Je lijkt wel een glimmende ET die een weekje naar Mallorca is geweest en erna dronken zijn make-up heeft gedaan ? (sorry Mitchell) Je vriend heeft er wel echt moeite voor gedaan! Zijn mond als hij je ogen doet! Zo heel precies zoals wij vrouwen dat ook doen hihi.

 5. Linda
  10 december 2017 / 04:58

  Geweldige video van jullie 2 , zo leuk als jullie samen zijn , jullie hadden echte pret tijdens deze video …look is geen leco zadelhoff maar ach , is uit Mitchell,s hart gedaan ….dikke kus voor jullie lieverds xxx

 6. 10 december 2017 / 09:54

  Hahaha geweldig dit! Ontzettend leuke kerstlook (knipoog) haha

 7. 10 december 2017 / 22:47

  Hahaha wat een grappige video! Lekker glowy voor de kerst 😉 Nu wil ik ook zo’n video maken met mijn vriend! (nu hem nog zover krijgen)

 8. 11 december 2017 / 17:00

  Wauw je ziet er prachtig uit haha, ik ben benieuwd wat je familie er van zegt als je deze look draagt :’). Leuke video om te zien!

 9. 12 december 2017 / 16:55

  Ahahah wat een leuke video hebben jullie gemaakt! Heel leuk om te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video