Primark shoplog met leuke kerstitems & veel truien

Primark shoplog met leuke kerstitems & veel truien

De laatste tijd kom ik niet meer zo heel vaak bij de Primark. Op de één of andere manier trekt het me niet meer zo erg aan en valt het vaak toch weer wat tegen. Toch ben ik afgelopen tijd zo een vier keer bij de Primark geweest. Vaak ging ik even mee met iemand die er moest zijn, of was ik er toevallig in de buurt. De shoplog kon ik telkens niet vullen omdat ik veel te weinig kocht, maar alles bij elkaar gelegd zou dit toch een leuke shoplog worden. Veel items zijn begin oktober al gekocht, toen waren er nog hele leuke kerstspulletjes.

Truien, truien en nog meer truien

Reden nummer één dat ik van het koudere weer houd, zijn truien. Mensen die mij persoonlijk kennen of al langer volgen weten dat ik echt gek ben op truien. Het liefst leef ik er in en ik houd ze net zo lang aan tot het hartje zomer is en het echt niet meer kan. Dit keer kocht ik voor het eerst een rode trui en een lila trui, twee kleuren waar ik voorheen van dacht dat ik ze niet kon hebben. Met mijn truien ga ik om alsof het mijn baby’s zijn, maar sommige kunnen echt niet meer. Na ruim zes jaar waren ze wel eens aan vervanging toe, vandaar dat ik er nu best wat gekocht heb. Oh en een paar gekregen van mijn mams! Ook nam ik de schattigste rendier mee én een lief gingerbread mannetje.

Primark shoplog met leuke kerstitems & veel truien

Oh wat ben ik blij als al dat kerstspul weer uit de winkel is, want ik heb mezelf vaak echt niet in de hand. Noem je dat zo? Het probleem is altijd dat ik denk dat ik super veel heb, maar als ik het in mijn huis neerzet valt het toch altijd weer tegen. Ik heb nou eenmaal veel ruimte en dat moet allemaal gevuld worden, hihi. Binnenkort komt er nóg een interieur shoplog met echt héle schattige aankoopjes, waar ik meer dan blij mee ben. Kom jij nog vaak bij de Primark?

Liefs,
Rebecca

10 Reacties

 1. 14 december 2017 / 07:54

  Die roze trui is echt heel leuk!! En die omatrui? Valt wel mee hoor! Ik vind hem je erg leuk staan ?

 2. 14 december 2017 / 10:03

  Leuke shoplog weer, je bent helemaal klaar voor de winter! Vind de rode kleur je juist echt prachtig staan, zeker vaker dragen. En die met het gingerbread mannetje is echt te schattig!

 3. 14 december 2017 / 12:09

  Heerlijke kerstsfeer! Rood staat jou zo goed meis

 4. 15 december 2017 / 16:09

  Wat een leuke truien! Vooral die rode staat je erg goed.

 5. 15 december 2017 / 16:26

  Hele leuke shoplog wat een leuke kerstdingen ook allemaal

 6. 16 december 2017 / 12:52

  Die kersttrui is leuk! Je sjaal vind ik ook mooi, een mens kan niet genoeg sjaals hebben 😀
  De waxinelicht houdertjes heb ik ook gekocht vorige maand. De gingerbread mannetjes en de rendiertjes, heb er van beide 2 mee genomen 🙂 alleen de rendiertjes nam ik in het zwart mee.

 7. 18 december 2017 / 16:53

  Je hebt erg leuke items gescoord, de rode trui met gingerbread mannetje is té cute! Het katten sheet masker en je unicorn slaapmasker vind ik ook erg leuk.

 8. 20 december 2017 / 22:35

  Ja hebt echt hele leuke items weer gescoord Rebecca! Vooral de truien lijken mij heerlijk warm op het moment. Ik ben echt zo iemand die het altijd koud heeft, zn trui kun je dan heerlijk in verstoppen ^^ Binnenkort weer een ritje naar de Primark! Het scheelt dat hier in Groningen eentje zit.

 9. 23 maart 2019 / 15:48

  Wat een leuke Shopvlog.
  leuke dingen die je gekocht hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video