Advies over vreemdgaan, de eerste date & jongens

Advies over vreemdgaan, de eerste date & jongens

Eindelijk was het dan tijd om een gezellig dagje video’s op te nemen met Sharon en Kristina. Kristina hebben jullie al eerder voorbij zien komen in een mukbang en nog niet zo heel lang geleden testte wij samen Japans snoep. Het leek ons leuk om ook een keer met z’n drieen te filmen dus dat hebben we gedaan. Alledrie kletsen we ontzettend veel en dit beloofde veel goeds voor de video. Bereid je wel voor een op hysterisch kippenhok, want we praten alledrie lekker door elkaar. Het was nou eenmaal heel erg gezellig en we waren allemaal zo enthousiast.

Advies over vreemdgaan, de eerste date & jongens

De vragen die wij kregen zijn allemaal gesteld via snapchat en instagram. We konden lang niet alles beantwoorden, maar hebben random een paar uitgekozen om het over te hebben. Ondanks dat het een héle chaotische video is geworden, hoop ik dat jullie het leuk vonden om naar te kijken. Misschien is het niet helemaal de doelgroep voor op mijn blog, maar ik deel graag ook mijn videos hier. Mocht je nog niet geabonneerd zijn op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen. Ik heb bijna de 8000 abonnees en daar ben ik zó dankbaar voor!

Liefs,
Rebecca

3 Reacties

  1. 17 december 2017 / 09:14

    Ik heb alledrie jullie video’s gekeken gisterenavond en vind ze echt heel leuk geworden! Echt een heel gezellig groepje zo met zijn drietjes. Ook deze video vond ik leuk, grappig om te zien dat jullie over bepaalde dingen heel anders denken en over andere dingen juist heel erg hetzelfde.

  2. 18 december 2017 / 12:16

    Jullie zijn zo gezellig samen! Ik snap jouw idee over een open relatie heel goed hoor, ik denk precies hetzelfde erover.

  3. 11 januari 2018 / 19:41

    Wat leuk, zo’n video met z’n drieën! Juist wel speels en spontaan. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video