Kerstoutfits voor mijn katten. Ja, echt waar..

Kerstoutfits voor mijn katten. Ja, echt waar..

Guys, ik ben niet gek geworden. Ik hoor je denken oh nee, outfits voor je katten.. Maar er zit eigenlijk een hele simpele verklaring achter. Door een verkoper op Ebay werd ik gevraagd of ik wat outfitjes wilden ontvangen en het leek me wel erg leuk voor een video. Mijn katjes zijn voor alles te porren en dus dacht ik dat dit ook wel goed zou gaan. Toch hadden ze er iets meer moeite mee dan dat ik had verwacht. Al met al heb ik alle setjes aangekregen en werd ik echt helemaal verliefd op mijn katjes.

Kerstoutfits voor mijn katten

Vooraf vertelde ik al even bij de video dat ik dit nooit zomaar aan zou doen bij mijn beestjes. Het leek me verstandig om dat te zeggen, aangezien er op youtube soms wat harde comments achter gelaten kunnen worden. Uiteraard verwacht ik die niet hier op mijn blog en denk ik dat mijn lezers wel weten dat mijn katten het meer dan goed hebben. Het is een heel ander soort video dan dat jullie normaal gewend zijn van mij, maar zelf vond ik dit zรณ leuk om een keer te doen. Als je nog niet geabonneerd bent op mijn kanaal, dan kun je dat hier doen. Welke outfit vind jij het leukst?

Liefs,
Rebecca

7 Reacties

 1. 21 december 2017 / 07:47

  Ik vond deze video zo grappig! Mia die gaat gewoon bij alles lekker liggen haha, die is er klaar mee.

 2. 21 december 2017 / 09:14

  Ach wat ben je toch een lieverd, wilde ik gewoon even zeggen. Wat een schattige pakjes. Ik ben ook zo iemand, als ik een katje zou hebben, zou ik hem ook zo’n tof outfitje willen aantrekken hoor;-)

 3. 21 december 2017 / 15:09

  Oh, geweldig! Buttons zou dit ook totaaal niet trekken, haha. En toch wil ik ‘t stiekem ook proberen omdat het gewoon voor heeeel even superschattig staat. Cuties!

 4. 23 december 2017 / 16:32

  Ahhhh gossie hahaha! Vind het zo voor kerst wel erg grappig en leuk!

 5. 28 december 2017 / 22:27

  Wahahaha wat een geweldige video! Dit maakt me zo blij!! Wat gaaf. Ik weet zeker dat mijn kat geen kleding zal accepteren ๐Ÿ˜›

 6. 30 december 2017 / 20:51

  Zo leuk ๐Ÿ™‚ Ik heb kerstpakjes voor de hondjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video