Mystery christmasbox unboxing van Ebay

Mystery christmasbox unboxing van Ebay

Als je vaak op youtube zit -zoals ik- dan is deze trend je vast niet ontgaan. Het bestellen van een mystery box op Ebay. Nu ben ik nogal laat met het bestellen van zo een box, maar dat komt omdat geen één van deze boxen me echt aansprak. Tot nu toe uiteraard. Ik was een beetje rond aan het kijken op Ebay en kwam bij een mysterybox die speciaal gemaakt was voor de kerst. Nu ben ik zo een beetje nummer één kerstliefhebber en bestelde ik eindelijk een mysterybox. Het duurde een week voordat de box binnen was en kon echt niet wachten om er achter te komen wat er in zou zitten.

kerst slinger rebecca deniseWat is eigenlijk een mysterybox?

Als je dit soort video’s niet kent, kun je je nu wel afvragen wat dit nou is. De naam zegt het eigenlijk al een beetje en dit is ook letterlijk wat het is. Je koopt een pakketje op Ebay, waarvan je geen idee hebt wat er in zit. De bedragen voor deze box verschillen van 5 dollar, tot soms wel 10.000 dollar. Nu heb ik genoeg unboxings gezien op youtube waar die grote dozen ontzettend tegenvallen, dat ik heb besloten om niet voor een dure te gaan. Hoe dan ook had ik geen vijftig euro uitgegeven, maar al helemaal niet voor een inhoud waarvan ik niks weet. Alles wat ik wist over deze box is dat het onderwerp kerst zou zijn. Dit konden servetten zijn, versiering, etenswaren of wat dan ook.

Mystery christmasbox unboxing van Ebay

Nu ben ik natuurlijk wel erg benieuwd wat jij van de inhoud vond.. In eerste instantie wist ik het namelijk niet helemaal. Uiteraard als ik van te voren had geweten wat er in zat, had ik het niet besteld. Het is en blijft toch een beetje een risico om zo iets te bestellen en dat weet je ook echt wel van te voren. Toch vond ik het leuk om te doen en ik hoop dat jullie het weer een leuke video vonden. Nog niet geabonneerd? Dan kun je dat hier veranderen door wel op mijn kanaal te abonneren.

Liefs,
Rebecca

10 Reacties

 1. 7 december 2017 / 08:31

  Hahahahaha je gezicht bij het zien wat erin zit ? heerlijk! Ik zou de ik dezelfde reactie hebben hoor. Maar stiekem vind ik de bal eigenlijk onwijs gaaf!! (Ik heb trouwens niet je intro geskipt ?)

 2. 7 december 2017 / 10:46

  Hahah ahh ik snap je teleurstelling wel een beetje, ik zou ook meer dingen verwachten! Maar de bal is inderdaad wel heel schattig, perfect voor kerst.

 3. 7 december 2017 / 11:59

  Very Christmassy hoor! Leuke video en al helemaal in decemberstijl. Ik vind die bal juist leuk.

 4. 7 december 2017 / 22:21

  Haha jouw gezicht was echt grappig om te zien. Ik snap best dat 1 product in zn doos best tegen kan vallen. Ik vind de bal wel wat hebben met de liedjes. 🙂

 5. Rianne
  7 december 2017 / 23:17

  ??? geweldig je gezicht als die muziek afspeelt en je dan helemaal happy wordt ??

 6. 8 december 2017 / 13:41

  Hahahahahahaha, wel jammer dat er maar één ding in de box zat. Leuk die muziekjes erbij! En fijn dat je kunt kiezen voor de bal aan met en zonder muziek. En ik heb trouwens wel je intro bekeken 😉

 7. 8 december 2017 / 16:34

  Ik had gisteren je filmpje gezien. Ik dacht ook he 1 ding maar , jammer zeg! al is die bol wel leuk haha

 8. 9 december 2017 / 22:53

  Ik heb je intro wel gekeken, dus hij is niet helemaal voor niets gemaakt 😉 Jammer dat er maar één ding in je mystery box zat, maar hij is wel leuk!

 9. 12 december 2017 / 17:57

  Hahaha ik geniet echt van je mood change door deze video heen! En ik begrijp het we, ik zou bij de naam ook denken dat het om een soort verrassingspakket ging… Xx

 10. 21 december 2017 / 11:58

  Jammer dat de mystery box niet hetgeen was waar je op hoopte. Moest wel lachen om je reactie haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video