Met lieve vriendinnetjes naar het NYX event & beste sushi!

Met lieve vriendinnetjes naar het NYX event & beste sushi!

Na maanden lang geen behoefte te hebben aan mensen om mij heen, is die behoefte nu ineens enorm toegenomen. Gelukkig maar, want anders was deze week geen leuke week geworden. Het is lang geleden dat ik een week helemaal volgepland had en dat ik er daadwerkelijk zin in had. Deze week heb ik hele leuke dingen gedaan, waaronder een event in Amsterdam en een hele dag bij de kapper gezeten. Misschien denk je dat dat niet leuk is, maar het was zó gezellig! Het weekend sloten we af met iets lekkers en iets heel leuks waar ik al heel lang naar uitkeek.

The joy in the little things

Tijdens het editten van deze weekvlog realiseerde ik hoe leuk het allemaal écht was. Voorheen deed ik ook hier en daar wel leuke dingen, maar vaak genoot ik niet écht. In deze vlog zie ik de echtheid, als dat tenminste een woord is. Ik lach en ik meen het. Een lange tijd geleden vond ik weekvlogs van mezelf niet realistisch. Ik deed vaak een beetje gemaakt vrolijk, wat alleen ik wist. Dat is dan ook de reden dat ik gestopt was. Het deed me niet meer veel goeds en daarom is het soms nog best spannend om te beginnen met een weekvlog. Deze week ging het helemaal goed en ik ben zo blij dat ik deze week heb vastgelegd. Het zijn voor mij hele leuke herinneringen en zijn perfecte video’s om terug te kijken wanneer ik het allemaal niet meer zo zie zitten.

nyx event sticky fingers

NYX event met hele leuke meiden

Samen met Kristina en Sharon ging ik op dinsdag naar een heel leuk event. NYX Cosmetics kwam met een nieuw palette uit en dat werd natuurlijk gevierd. We mochten op het einde ons eigen goodiebag vullen, waarbij ik eerlijk zeg dat ik er erg enthousiast van werd. Wanneer je voor zo veel make-up staat waar je uit mag kiezen is dat nou eenmaal héél leuk. Op het event leerde ik ook Charlotte en Sabrina kennen. Ik kende ze al wel van een paar video’s die ik een keer gezien had, maar eenmaal in het echt gezien is het toch nog een stuk leuker. Na het event gingen we met z’n vijven naar Kyoto waar we echt de allerbeste sushi namen. Dit is nu de vierde keer dat ik er ben geweest en I LOVE IT.

Met lieve vriendinnetjes naar het NYX event & beste sushi!

Na een lange tijd hoop ik dat jullie het weer leuk vonden om een keer een weekvlog te zien. Ondanks dat het altijd heel veel edit werk is, vind ik het zo leuk om te doen! Voor mezelf is het heel fijn om de positieve dingen vast te leggen en te zien wie ik allemaal om me heen heb. Daarbij heb ik nu de 10.000 abonnees gehaald en wil iedereen enorm bedanken die geabonneerd is. Ben je dat nog niet, dan kun je dat hier doen als je dat zou willen. Heb jij ook een leuke week gehad?

Liefs,
Rebecca

9 Reacties

 1. 31 januari 2018 / 17:06

  Wat een leuke vlog, het ziet er zo gezellig uit met al die meiden! En je nieuwe haarkleur, nogmaals wauw, vind het echt zooo mooi! En die taart, ook al zo lekker.

 2. 31 januari 2018 / 20:28

  Superleuk om te zien, lijkt me echt een heel tof event!
  Liefs,
  Yara

 3. 31 januari 2018 / 22:14

  En 10.000 abonnees.. zo trots op jou! en je doet het ook allemaal zo leuk, die foto hierboven is trouwens echt goals! <3

 4. 1 februari 2018 / 11:10

  Ik vond de vlog zo leuk om te zien!! Ik volg je al een tijdje op Youtube, ga zo door! <3

 5. 1 februari 2018 / 13:11

  Wat fijn dat je weer zin had in een drukke week, dat event ziet er zo gezellig uit! Ik ben sowieso dol op je weekvlogs, dus extra leuk dat er weer eentje is. Ik ga hem vanavond in bed lekker kijken!

 6. 4 februari 2018 / 15:59

  Ik vind je haar heel gaaf 🙂 Fijn dat het zo’n leuke gezellige week was! Dat event zag er mooi verzorgd uit en je goodiebag heb je goed gevuld. Ik ben benieuwd naar de lippies 😀

 7. 8 februari 2018 / 11:47

  De vlog was heel erg leuk! Een NYX event lijkt me echt heel erg leuk en ik ben echt heel erg benieuwd naar de nieuwe producten. Ik ben echt gek op de soft matte lip creams, dus de metallic moet ik natuurlijk ook aanschaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid