Brow this way Rimmel London brow pomade fix & fill

Brow this way brow pomade fix & fill

Wenkbrauwen zijn al jaren niet meer weg te denken uit menig beauty routine. Sinds een jaar of drie vind ik wenkbrauwen eigenlijk pas echt belangrijk en ben daarom heel blij als ik iets nieuws mag uitproberen. Al een lange tijd gebruik ik de brow pomade van L’Oreal en vind deze erg fijn. Toch merk ik dat het veel tijd in beslag neemt en op de dagen dat ik maar een paar minuten de tijd heb, vind ik dit erg vervelend. Ja, ik kan eerder opstaan maar dat zijn keuzes, haha. Is deze Brow this way brow pomade van Rimmel London daar geschikt voor?

Rimmel london brow this way

First things first..

In het begin wil ik even eerlijk bekennen dat ik niet de persoon ben die goed is in haar wenkbrauwen doen. Ook moet ik daar even bij vermelden dat mijn wenkbrauwen echt mijn ‘I dont care’ ding is. Zodra mijn wenkbrauwen een kleurtje hebben, vind ik het al prima. Ik let niet heel goed op hoekjes, strakke lijnen en verdwaalde haartjes. Op dit moment ben ik bezig mijn wenkbrauwen te laten groeien, dus de verdwaalde haartjes gaan we zeker tegen komen. Uiteraard vind ik het wel fijn als een product goed aanvoelt en makkelijk aan te brengen is. Natuurlijk is de juiste kleur ook wel een must en ik hoopte daarom ook echt dat deze bij de drie potloden zou zitten.

Brow this way Rimmel London brow pomade fix & fill

Een tijdje geleden ontving ik deze drie wenkbrauw potloden in de brievenbus. In eerste instantie had ik gelijk een vooroordeel dat het voor geen meter zou werken. Zo een dik potlood, daar kun je toch niks mee? Mijn geliefde wenkbrauw product komt langzaam ten einde en daarom wilde ik deze dan toch graag proberen. Ik ontving de drie kleuren; 001 light, 002 medium en 003 dark. Ik hoef jullie niet te vertellen dat ik gelijk al wist dat 003 het niet ging worden voor mij.

Rimmel’s nieuwe Brow Pomade is een cremige, langhoudende én waterproof formule in potloodvorm. Hiermee word beloofd om op een makkelijke manier volle, mooi gevormde wenkbrauwen kunt creëren. Doordat de potlood dik is, kun je deze makkelijk vasthouden en daarmee veel soepeler bewegen. Door de formule dekt het zelfs de fijnste haartjes.

rimmel london brow pomade 2018 brow this way brow pomade rimmel london

All about the brows

Voordat ik de brow pomade had uitgetest op mijn arm, dacht ik dat 001 light mijn kleur zou zijn. Eenmaal de swatches gemaakt, had ik toch wel twijfels. Ergens vond ik de pomade een beetje groen ogen en misschien toch iets te licht. Vooral nu ik een andere haarkleur heb, vind ik het moeilijk om mijn kleur te vinden. Dat 003 het niet zou worden was al wel duidelijk, maar 002 medium zou nog wel kunnen. Tijdens het maken van de swatches merkte ik al op dat het niet heel precies is. Nu vind ik dat persoonlijk niet heel erg, maar als je perfecte strakke wenkbrauwen wilt is dit misschien wat lastig. Je ziet vooral wat ‘smudge’ aan de zijkanten zitten.

rimmel london brow this way brow pomade

Keuzes, keuzes..

Ik dénk dat ik niet eens een uitleg hoef te geven over welke het uiteindelijk word. Het lijkt wel of 001 light voor mij gemaakt is. Deze matcht zo goed bij mijn haarkleur op dit moment! Ondanks dat ik dacht dat deze te groen zou zijn, valt dit reuze mee in het echt. De medium kleur is te hard voor mij en maken mijn wenkbrauwen veel te aanwezig. Ik houd wel van een goed ingekleurde wenkbrauw, maar die ging mij toch net te ver. Het aanbrengen van de brow pomade was nog veel makkelijker dan ik dacht. Je glijd heel makkelijk over je wenkbrauw heen en het potlood geeft genoeg kleur af. Op mijn arm was dit nog wel een tegenvaller, maar eenmaal op de wenkbrauw viel dit gelukkig erg mee.

Rimmel london brow pomade

Al met al ben ik erg blij met de Brow This Way Brow Pomade. Binnen no-time ben ik klaar met mijn wenkbrauwen en dat vind ik perfect op de dagen dat ik niet zo lang bezig wil zijn. Voor hele strakke wenkbrauwen raad ik deze niet perse aan, maar als je net als ik het belangrijk vind dat er een kleurtje op je wenkbrauw zit, is dit potlood goed. Na het sporten zaten mijn wenkies er nog steeds goed op dus ook dat is een pluspunt! Simpel gezegd is dit dé brow pomade in een potje, maar dan in potlood vorm. De Brow this way Brow Pomade van Rimmel London is onder andere te koop bij Douglas voor €9,- per stuk.

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

12 Reacties

 1. 8 februari 2018 / 10:00

  Klinkt heel fijn! Ik gebruik alleen een beetje wenkbrauwpotlood om wat kale plekjes in te vullen, dus dit klinkt wel heel goed!

  • Rebecca
   Auteur
   10 februari 2018 / 14:40

   Daar is deze perfect voor! Werkt zo ontzettend snel en makkelijk!

 2. 8 februari 2018 / 10:02

  Ziet er goed uit zeg! Al lijkt de punt me wel echt te dik voor het staartje van de wenkbrauw..

 3. 8 februari 2018 / 11:43

  Lijkt me erg fijn, gewoon voor even snel een kleurtje op de wenkbrauw. Ben zelf ook niet heel goed in het strak en precies inkleuren van mijn wenkbrauw, dus ik neem hier zeker genoegen mee!

  • Rebecca
   Auteur
   10 februari 2018 / 14:40

   Ja dat is ook echt de reden dat ik hier genoegen mee neem. Zodra er een kleurtje op zit en het is geen kliederboel, dan ben ik er al blij mee.

 4. 8 februari 2018 / 11:56

  Wat een mooie kleurtjes! Ik zou denk ik toch niet overweg kunnen met een dik potlood, zeker omdat ik bij de aanzet van mijn wenkbrauwen weinig haartjes heb, lijkt dat heel onnatuurlijk. Daar wil ik het altijd wat subtieler hebben. Ik gebruik nu een poeder maar het lijkt me wel erg leuk om andere soorten wenkbrauwproducten te testen!

  • Rebecca
   Auteur
   10 februari 2018 / 14:39

   Nee voor jou on fleek wenkbrauwen zijn ze te groot denk ik. Mij lukt het simpelweg niet om strakke wenkbrauwen te krijgen, dus deze zijn prima voor mij!

 5. 11 februari 2018 / 17:04

  Ik vind het er goed uitzien . De light past het beste bij je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video