L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara, pomade & kajal

L’Oréal Paris Paradise Extatic

Ben jij nog opzoek naar dé perfecte mascara? L’oréal beloofd dat je niet verder hoeft te zoeken na het gebruik van deze mascara. In Amerika schijnt het een hele hit te zijn en eindelijk is deze ook in Nederland te koop. De L’Oréal Paris Paradise Extatic lijn komt met meerdere producten waar ik ook erg nieuwsgierig naar ben geworden. Een gel-pomade voor de wenkbrauwen en een kajal potlood voor de eyeliner. De verpakkingen beloven al heel veel goeds, maar dat is natuurlijk niet waar het uiteindelijk om draait. Is dit dé nieuwe hype mascara?

L’Oréal Paris Paradise Extatic

L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara, pomade & kajal

Oké, laten we eerlijk beginnen met deze review. HOE mooi zijn deze producten om alleen al te zien? L’oréal weet altijd weer met de trend mee te gaan en doet het dit keer door middel van rosé gouden tinten toe te voegen. Als je mij kent weet je dat ik dol ben op rosé goud en met mij nog vele andere. Alleen daardoor scoren deze producten al een hele hoge score bij mij. Naast de nieuwste L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara ontving ik ook nog de nieuwste Paradise Extatic pomade en de Paradise Extratic Kajal. Ik was zeker benieuwd of deze producten meer zouden bieden dan een mooie verpakking.

L’Oréal Paris Paradise Extatic mascaraL'oreal paradise extatic

L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Deze review kan ik natuurlijk niet anders beginnen dan met de mascara. Over de verpakking hoef ik het niet echt meer te hebben, die vind ik prachtig. De huls is minimalistisch en helemaal mijn smaak. De huls is wat matter dan de dop en dat geeft het net dat beetje extra. De mascara schijnt ontzettend makkelijk in gebruik te zijn en licht aan te voelen. De L’Oréal Paris Paradise Extatic mascara beloofd de wimpers te voorzien van intense volume en lengte. De mascara kost €14,99 dus ik ben heel benieuwd wat deze uiteindelijk voor mij doet.

loreal paradise extatic swatch

Het borsteltje van deze mascara is heel anders dan wat ik normaal zou gebruiken. Al vanaf dat ik mascara gebruik, gebruik ik de Telescopic van L’oréal. Deze mascara heeft een siliconen borsteltje, waar mijn voorkeur dan ook naar uit gaat. Het borsteltje van Paradise Extatic mascara heeft haartjes en eigenlijk kan ik hier absoluut niet mee overweg. Toch vind ik het resultaat voor mij doen best goed gelukt. Had ik meer verwacht? Ja, stiekem wel. Ik heb zo ontzettend veel goede verhalen gehoord over deze mascara, dat ik het misschien iets anders had verwacht. Al met al een goed gepigmenteerde mascara, zonder klontjes.

L’Oréal Paris Paradise Extatic eyebrow pomadeL’Oréal Paris Paradise Extatic Brow Pomade

L’Oréal Paris Paradise Extatic Brow Pomade

Soms vind ik het zo een gek idee, dat ik ongeveer twee jaar geleden nog vrijwel wenkbrauwloos door het leven ging. Ik droeg nooit iets op mijn wenkbrauwen en vond dit ook totaal niet nodig. Nu kan ik het me niet meer voorstellen om het niet te dragen. Omdat de juiste kleur toch wel lastig is voor mijn wenkbrauwen, was ik erg benieuwd wat deze zou doen. De L’Oréal Brow Pomade is een gel-créme speciaal voor de wenkbrauwen. Ook hierbij vind ik de verpakking weer geweldig en tegelijk ook functioneel. Het kwastje zit namelijk verstopt in de dop van de brow pomade. Handig!

L’Oréal Paris Paradise Extatic Brow Pomade

Het kwastje wat bij deze Brow Pomade komt is schuin afgesneden, wat wel het prettigst werkt wanneer je je wenkbrauwen doet. Ik had niet echt verwachtingen bij dit kwastje, aangezien ik vind dat kwastjes die ergens bij zitten vaak tegenvallen. Deze voelde in eerste instantie niet zo stevig aan, waardoor ik dacht dat ik niet precies zou kunnen werken. Toch heeft dit kwastje mij verbaasd en kon ik alsnog een strakke lijn zetten. Het heeft niet hetzelfde gevoel als mijn Anastacia kwastje, maar deze is ook zeker niet slecht. De Brow Pomade brengt makkelijk aan en is eventueel ook te corrigeren. Over dit product ben ik zeker enthousiast en heeft ook nog eens een leuke prijs. Voor deze Brow Pomade betaal je €14,99.

L’Oréal Paris Paradise Extatic kajalL’Oréal Paris Paradise Extatic kajal eyeliner

L’Oréal Paris Paradise Extatic kajal eyeliner

Dan als laatst het product waar ik het minst benieuwd naar was. De L’Oréal Paris Paradise Extatic kajal eyeliner. Dit is een product dat ik nou eenmaal niet vaak gebruik en ook echt heel erg slecht in ben. De gezegde oefening baart kunst geld in dit geval niet voor mij. De L’Oréal Paris Paradise Extatic kajal eyeliner is een 3-in-1 eyeliner. Deze is te gebruiken als eyeliner, khol en oogschaduw. Door de textuur kun je hier zowel een dikke, opvallende look als een discreet lijntje mee maken. Zelf ben ik voor het ‘discreet’ lijntje gegaan maar vond dit eerlijk gezegd erg lastig. Opzich is het eind resultaat nog wel oké gelukt door het puntje wat er aan zit. Toch vraag ik me af wat ik verder nog met de kajal eyeliner kan wanneer het puntje er af is.. aangezien ik nooit zwarte oogschaduw draag. Anyhow, voor nu mét puntje vind ik de eyeliner goed werken.

L’Oréal Paris Paradise Extatic kajal eyeliner

Het potlood brengt héél soepel aan en geeft een prachtige zwarte kleur. Ik had zelf niet verwacht dat ik er toch nog iets van zou kunnen maken. Doordat het potloodje als het ware over je ooglid glijd, word het me wel al vele malen makkelijker gemaakt. Ik weet niet of ik eyeliner nou echt bij mij vind staan, maar voor een keertje vind ik dit wel erg leuk. Deze L’Oréal Paris Paradise Extatic kajal eyeliner is te koop voor €13,99. Op bovenstaande foto heb ik alle drie de producten aangebracht.L’Oréal Paris Paradise Extatic review blog

If you think there is no such thing as a magic wand,
you’ve clearly never used mascara

Omdat we niet allemaal van die prachtig sprekende ogen hebben zoals Mia, ben ik heel blij dat er mascara bestaat. Heel stiekem had ik een klein beetje meer verwacht van de mascara, maar slecht is deze zeker niet. Vooral de Brow Pomade kan ik aan iedereen aanraden. Die is te koop in meerdere kleuren en wie weet vind je in deze lijn ook eindelijk dé kleur die bij je past. De L’Oréal Paris Paradise Extatic lijn is te koop in diverse drogisterijen. Heb jij al iets van deze lijn?

Liefs,
Rebecca

ontvangen ter review

10 Reacties

 1. 21 september 2017 / 07:44

  Nee nog helemaal niets maar ben wel heel benieuwd naar de mascara! Alweer ontzettend mooie foto’s!!

 2. 21 september 2017 / 08:21

  Na alle verhalen had ik stiekem ook wel meer verwacht van de mascara, jammer! Maar slecht is hij zeker niet. Naar de brow pomade ben ik dan wel weer heel benieuwd geworden!

 3. Daisy
  21 september 2017 / 09:26

  Toch vind ik de mascara wel een mooi effect hebben hoor, vooral mooi zwart. Die laatste foto is echt zo mooi en ben blij dat je de foto’s met Mia gewoon gebruikt. De pomade geeft een mooi effect, ben benieuwd hoe je er uit ziet zonder wenkbrauwen hahah

 4. 21 september 2017 / 09:32

  Ik had nog niets van deze lijn gezien, maar ben ook niet extreem onder de indruk, tenminste niet de mascara.. Hij ziet er prima uit, maar ook wat klonterig..

 5. 21 september 2017 / 12:02

  Wow, ik klikte direct op jouw artikel vanwege de prachtige verpakkingen! Die brow pomade is mooi en handig! Geen gedoe met het zoeken naar de juist kwast. en aaahhh, die laatste foto, om te smullen zo lief (en mooi)!

 6. 21 september 2017 / 12:15

  Ik ben vooral héél erg benieuwd naar de Brow Pomade! Heb er al veel goede dingen over gelezen. Vind de verpakkingen ook allemaal érg mooi.

 7. 21 september 2017 / 12:37

  Aaah die foto met Mia *smelt*. Supermooie producten! Ik denk dat de mascara niks voor mij zal zijn, maar de Brow Pomade ben ik zelf ook wel benieuwd naar.

 8. 21 september 2017 / 20:08

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, wow! De mascara zou ik nog wel willen testen, ben echt benieuwd of het voor mij ook goed werkt.

 9. 22 september 2017 / 14:51

  Wauw, je foto’s! <3 Ik ben heel benieuwd naar de mascara. Ik vind de verpakkingen trouwens ook heel pretty <3

 10. 28 september 2017 / 17:45

  Producten zien er goed uit! Ben er wel heel benieuwd naar 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video