Mijn top vijf best gelezen artikelen tot nu toe

Mijn top vijf best gelezen artikelen tot nu toe

Het leek mij leuk om halverwege het jaar een artikel te maken waarin ik de best gelezen artikelen deel. Inmiddels is het al september en kunnen we wel zeggen dat we ver over de helft zijn. Iemand nog meer verbaasd dat het zó snel is gegaan? Ik kan me nog herinneren dat ik oud en nieuw vierde en nu zijn we alweer aan het bedenken wat we dit jaar gaan doen. Goed, omdat we nu alweer in september zijn, leek het me leuk om alsnog dit artikel te delen. Wie weet heb je er een paar gemist, of ben je sowieso nieuw op mijn blog. Ik deel de best gelezen artikel én de artikels waar ik trots op ben en die je zeker moet zien.

Ik wilde het helemaal anders doen

In 2017 had ik me voorgenomen om de focus volledig op de foto’s te storten. Het schrijven ging me inmiddels wel goed af op een paar spellingsfoutjes na, maar de foto’s waren niet naar wens. Ik had besloten om het helemaal anders te doen en de tijd te nemen op mijn foto’s. Dat deed ik altijd al wel, maar ik wilde het toch een stapje verder nemen. Gelukkig is dit sinds een paar maanden meerder mensen opgevallen en krijg ik zulke lieve reacties op mijn foto’s. Dit geeft mij weer mega veel motivatie en daar word ik blij van. Als ik heel eerlijk mag zijn vind ik mijn eigen foto’s ook echt veel mooier geworden en voel me heel vaak zó trots. De tijd en liefde die ik er in stop is als je het mij vraagt zeker te zien.

denim skirt outfit inspiration

1. Het bloggen gaat echt even niet meer..


Oké dit was misschien een klein beetje clickbait, aangezien de titel toch niet helemaal was wat ik bedoelde. Het artikel gaat erover dat ik de laatste tijd een bepaald obstakel heb, waardoor het bloggen erg moeilijk gaat. Ik deelde dit artikel in januari, maar het obstakel is nog steeds aanwezig. Nu is het alleen helemaal anders, aangezien ik er mee heb leren omgaan. Ik waardeer het obstakel nu enorm en vind het juist heel leuk dat ik hier ‘last’ van heb. Jullie overduidelijk ook!

2. Hoe het echt met mij gaat


Inmiddels is het geen geheim meer dat ik te maken heb met een depressie en een sociale angststoornis. Ik deel hier regelmatig iets over op mijn blog, maar dit was mijn grootste ‘bekendmaking’ die ik ooit gedaan heb. Overal om me heen kreeg ik reacties, mailtjes en belletjes van mensen die echt geen idee hadden. Ik voelde me vooral boos dat niemand het aan me zag, maar nu begrijp ik dat het ook voor de mensen om mij heen heel moeilijk is. Van veel mensen hoor ik dat ze veel steun en kracht uit mijn artikels halen en daar ben ik heel blij mee!

3. Aliexpress bikini shoplog


Dit was de video die voor het eerst op mijn kanaal de duizend duimpjes omhoog heeft gehaald. Ik kreeg er een aparte melding van en vond dit zo onwerkelijk. Het is zo bijzonder om dit mee te maken, terwijl het misschien voor sommige vanzelf sprekend is. Op Aliexpress bestelde ik zeven budget bikini’s en testte deze eens flink uit in Mallorca. Voor zover ik weet was ik één van de eerste Nederlandse youtubers die dit deed en ik denk dat ik juist daarom zo goed scoorde met deze video.

4. Leren om van mezelf te houden


Dan een artikel wat er nog niet zo lang opstaat. Ik ontving een lingerie setje van Hunkemöller en besloot al mijn angsten opzij te zetten. Het setje trok ik aan en ging aan de slag met een setting en mijn camera op timer. Voor mij was het heel erg eng om dit artikel te delen, maar wat heb ik er toch lieve reacties op gehad zeg. Of misschien zijn de meeste wel viespeuken die mij in lingerie wilde zien, dat kan natuurlijk ook..

5. Dingen die ik nog graag zou willen doen met mijn moeder


De band die ik heb met mijn moeder is heel erg sterk. Het moment dat ik op mezelf ging wonen, merkte we dat we veel te weinig samen doen. Hier en daar drinken we erg graag een bakje koffie buiten de deur, maar het was zo lang geleden dat we echt iets gedaan hadden. Ik had zelf zo veel leuke ideeën in mijn hoofd en besloot er een artikel over te maken. Nummer vier is inmiddels lang en breed afgevinkt en die is zeker voor herhaling vatbaar!

she's on her way

Al met al ben ik de laatste tijd heel erg trots op mijn blog. Het blijft voor mij moeilijk om te zeggen over mezelf, maar in dit geval vind ik dat ik het wel mag zeggen. Ik kan me druk blijven maken om die groepjes op facebook waar ze op elkaars artikel reageren, zodat ze leuk twintig reacties per artikel krijgen, maar ik wil me focussen op de leuke dingen. Ja, ik krijg minder reacties dan voorheen, maar ik doe het wel nog steeds met veel plezier. Elke reactie die ik krijg is omdat jullie het willen achterlaten en niet omdat ik er om gevraagd heb in een facebook groep. Jullie zijn de beste, de leukste en de liefste mensen die mijn blog lezen! Thanks voor alle support en op naar nog een hele boel andere artikels! Zijn er bepaalde artikels die jou zijn bijgebleven van mij?

Liefs,
Rebecca

15 Reacties

 1. 20 september 2017 / 07:59

  Je mag zeker trots zijn op je blog en op je prachtige foto’s! Ik vind het mooi dat je hele openhartige en eerlijke artikelen schrijft en ik vind je foto’s (vooral die met Mia!) altijd zo mooi. Ik neem altijd graag een kijkje op je blog. Ga vooral zo door! 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   20 september 2017 / 22:31

   Ahh super leuk! Daar word Mia vast ook heel blij van hihi

 2. 20 september 2017 / 08:18

  Wat een prachtig lijstje met (persoonlijke) artikelen. Daar mag je best trots op zijn <3 En wat betreft je foto's: die zijn echt ge-wel-dig!

 3. 20 september 2017 / 08:26

  Ik vind het heel leuk dat ik je tijdens dat event heb leren kennen, sindsdien volg ik je blog heel graag, maar dat weet je wel. Het is ZO’N goed gevoel om af en toe eens echt stil te staan bij je blog, bij alles wat je er mee bereikt heb, de vrouwen die je inspireert, en hoe goed en verzorgd het er allemaal uit ziet. Er zit zoveel van jezelf in, dat je daar ook ontzettend trots op mag zijn. Keep up the good work Rebbeca;-)

  • Rebecca
   Auteur
   20 september 2017 / 22:32

   Ahh ja ik ben ook zo blijd at we elkaar hebben leren kennen, hoop echt dat we elkaar binnenkort nog eens gaan zien. Ik doe het eigenlijk veel te weinig, even stilstaan bij mijn bereikte doelen, maar belangrijk is het zeker. Heel erg bedankt voor je lieve woordjes!

 4. 20 september 2017 / 09:22

  Wat een mooie artikelen staan er. En je mag heel erg trots zijn op je foto’s! Je hebt een mooie eigen stijl hierin.

 5. 20 september 2017 / 09:29

  Ik vind je foto’s echt prachtig, dus dat doel heb je in ieder geval behaald! De artikelen die hier genoemd zijn zijn ook echt hele mooi artikelen, mag je zeker trots op zijn.

 6. 20 september 2017 / 09:55

  Mooie top5! Ik lees vrijwel al je blogartikelen graag. Je hebt ook altijd mooie foto’s en wat fashion betreft ben je zeker een inspiratiebron! ?

 7. 20 september 2017 / 11:26

  Ja, je kunt echt zien dat je veel tijd stopt in het maken van foto’s, ze zijn altijd super mooi <3

 8. 20 september 2017 / 11:41

  Supermooie top 5 met stuk voor stuk artikelen waar je trots op kunt zijn. En ook op je foto’s natuurlijk! <3

 9. 20 september 2017 / 16:04

  Best wel veel artikels blijven mij bij van jouw blog, vooral je persoonlijke artikels. Maar je kan trots op jezelf zijn, je doet het hartstikke goed en je foto’s zijn mooi

 10. 22 september 2017 / 11:49

  Ik ben heel trots op jou!
  Heel blij dat je je blog door heb gezet! En natuurlijk vooral doorgaan!! Ook je foto’s worden steeds mooier en mooier. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video