Leren om van mezelf te houden ☾ Mijn lage zelfbeeld

Leren om van mezelf te houden ☾ Mijn lage zelfbeeld

Een filmpje opnemen waar ik in volle glorie te zien ben in bikini is één ding, maar foto’s maken in lingerie.. dat is toch wel even een ander verhaal. Zelf vind ik het heel fijn om een review te lezen over iets wat je aan kan trekken, waar ook daadwerkelijk foto’s bij zijn waar het item aan is. Omdat lingerie for some reason heel anders is dan een bikini volgens vele, vond ik dit best spannend om aan te doen, but girrrl, I’m feeling myself! Dit setje is in één woord prachtig en dan vind ik best dat ik het mag laten zien. Misschien vinden sommige mensen dit niet oké, maar zodra ik in bikini op het strand loop zie je net zoveel.

hunkemoller pamela reif

Hunkemoller x Pamela Reif

Een tijdje geleden kreeg ik een mailtje over een nieuwe collectie van Hunkemoller. Bijgaand was de hele collectie en ondanks dat het kleine plaatjes waren was ik al erg enthousiast. Ik dacht dat het gewoon een soort reclame berichtje was, tot dat ik goed las. Ik mocht een setje uitkiezen om over de nieuwe collectie te vertellen. Op meerdere blogs ben je deze collectie misschien al tegen gekomen maar misschien ook weer niet. De collectie is in samenwerking met Pamela Reif, die vooral in Duitsland erg bekend is. Voor zo ver ik weet is het een Instagram model, haar naam zei me niet zo veel. Wel heb ik natuurlijk even gekeken op Instagram en yep, wat is ze mooi! Zoals haar zie ik er niet uit in mijn lingerie, maar ieder persoon is hoe hij of zij is, right?

hunkemoller review blog nederlandshunkemoller lingerie pamela reif

☾ I’m learning to love myself and it’s the hardest thing I’ve ever done


Op bovenstaande foto zul je misschien denken dat ik een zelfverzekerd persoon ben. Newsflash, dat ben ik absoluut niet. Ik ben niet voor niks nu in therapie voor mijn extreem lage zelfbeeld. Grotendeels ben ik zo ontzettend ontevreden met mezelf en vind ik mezelf vaak niet de moeite waard. Ik voel me niet goed in mijn eigen vel en daardoor neem ik vaak ook niet de moeite om iets aan mezelf te doen. Waarom zou ik, als het toch allemaal niet uitmaakt? Dat ik zo onzeker en ontevreden ben is echt de grootste ergernis van mijn vriend. Hij vind het vreselijk om te horen hoe ik soms over mezelf praat en daar ben ik het ook zeker mee eens. Ik ben onderweg naar zelf liefde en denk dat dit ook erg belangrijk is in je leven. Ze zeggen niet voor niks dat je pas van iemand kan houden als je van jezelf houd. Dat ik me zo goed voelde in dit lingerie setje, was daarom echt een uniek gevoel.

laag zelfbeeld tips

Niamh setje Pamela Reif

Het setje wat ik had uitgekozen, was niet mijn eerste keuze. Het eerste wat ik zag was een ontzettend leuk pyjama achtig broekje. Deze was er alleen niet meer in mijn maat en ineens zag ik deze. Het was me nog helemaal niet opgevallen dat het een highwaist setje was, anders had ik deze gelijk al gekozen. Iets wat voor mij een hele verrassing was, is dat het setje vooral bestaat uit velvet. Niet alleen de kleur, maar ook de stof oogt zo luxe. Normaal heb ik het niet zo met lingerie, en vind ik het niet mega belangrijk. Nu ik dit setje heb, ben ik het niet meer eens met mijn vorige mening. Lingerie doet iets met een vrouw en het liefst draag ik deze alleen maar. Het broekje is dus highwaist en de achterkant is helemaal van kant. Het bovenstukje is een bralette, aangezien ik nu al ongeveer 5 maanden geen bh meer draag. De bralette is prachtig en zit zó mooi. In het midden is een kleine cut-out, waardoor ik het nog mooier vind.

lingerie review blog hunkemoller

”Stop hating your body, reject all negative thoughts because they have no right to define you. Build yourself up because you deserve it. You are more than a number, a goal or a disease. Stronger than any perception or opinion anyone has ever had about you. You are beautiful because you are unique.
You have one body, choose to love it.”

 

Hunkemoller pamela reif review blog

Dit is het eerste setje die ik ooit gehad heb, waar ik me zó goed in voel. Misschien heeft het ook te maken met de gesprekken die ik volg. Als je voor het eerst sinds een lange tijd een beetje waarde aan jezelf hecht, is dat een heel vreemd gevoel. Als het setje niet helemaal je ding is, kun je hier de rest van de collectie bekijken. Ook is er in dit stofje een body te koop, die is ook prachtig. Draag jij vaak setjes?

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

46 Reacties

 1. 11 september 2017 / 07:13

  Hele mooie foto’s Rebecca! En toch knap dat je ze in je artikel hebt verwerkt! Het setje is ook echt ontzettend mooi.

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:25

   Ah dankjewel Kim! Ik heb wel aan verschillende mensen gevraagd of het kon en die zeiden allemaal dat ik het moest doen hihi

 2. 11 september 2017 / 08:03

  Wat een prachtig lingeriesetje en wat onwijs stoer dat je het, ondanks je lage zelfbeeld, toch op de foto’s hebt aangetrokken. Het staat je echt super. Ik hoop dat je, mede door de therapie, leert om meer van jezelf en van je lichaam te houden. Je mag er namelijk echt gewoon zijn! <3

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:29

   Wat een lieve reactie! Ik hoop ook dat de therapie me een beetje gaat helpen. Scheelt een hoop gedoe en ergernissen zo op een dag. Dankjewel <3

 3. 11 september 2017 / 08:26

  Hallelujah wat vind ik je foto’s altijd prachtig, LOVE IT! En wat staat dat setje je mooooi zeg; je bent een beauty!

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:29

   Ahh dankjewel, zegt de Queen of photo’s! <3

 4. 11 september 2017 / 09:47

  Ik vind dat het je prachtig staat, echt mooie foto’s geworden ook! Heel goed dat je bezig bent met je zelfbeeld, je mag echt trots op jezelf zijn.

 5. 11 september 2017 / 10:20

  Hele mooie foto’s Rebecca! Je ziet er prachtig uit! Je draagt al 5 maanden geen beha meer? Draag je dan meer van die bralettes? Ik ben wel echt een beha nodig, anders wint de zwaartekracht het :’) Hoop dat de therapie je helpt, want je bent echt een pracht meid!

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:30

   Haha yep, al zeker vijf maanden. Ik draag vooral bralette’s nu en anders op z’n tijd eens niks. Zwaartekracht wint het bij mij ook, maar ik vind een BH echt drama hihi. Dankjewel meis, dat hoop ik ook!

 6. 11 september 2017 / 10:32

  Wat staat het je mooi en de foto’s zijn ook hartstikke tof! Ontzettend stoer ook dat je hier zo open over bent. Ik hoop dat je steeds meer leert van jezelf te houden, want dat is ontzettend belangrijk!

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:31

   Dat hoop ik ook, want het is zeker weten belangrijk. Daar kom je veel verder mee dan je eigen lichaam vreselijk te vinden. Dankjewel <3

 7. 11 september 2017 / 11:40

  Zo’n mooi setje! De foto’s zijn ook echt prachtig geworden. Je bent mooi Rebecca <3

 8. 11 september 2017 / 11:59

  Aaaah wauw, hij staat je echt prachtig! Bijzonder he, wat mooie lingerie met je zelfvertrouwen kan doen. Heb ik een tijdje geleden ook meegemaakt en het liefst heb ik nu elke dag mooie lingerie aan, zodat ik me extra goed voel. Trots op jou dat je deze foto’s gewoon hebt gedeeld!

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:32

   Ja gek hé! Alsof het je een soort instant zelfvertrouwen geeft. Omdat je weet dat je iets moois aan hebt, dat je je ook mooier voelt. Het is zo een goed gevoel 🙂

 9. 11 september 2017 / 12:37

  Prachtige foto’s, lieve Rebecca. Je bent ongelooflijk mooi!

 10. 11 september 2017 / 13:57

  Wat ben je prachtig lieve Rebecca! Ik vind het echt super dat je deze foto’s deelt want dat zijn ze meer dan waard. Het setje is ook top! Ik heb de bordeaux rode body en daar ben ik ook heel blij mee!

  • Rebecca
   Auteur
   12 september 2017 / 22:23

   Ah ja die bordeaux rode body vond ik ook zó ontzettend mooi!

 11. 11 september 2017 / 14:08

  staat je goed, past goed bij je lichaam. knap hoor om zo op de foto te gaan, you go girl. Ik heb net als laura echt een beha nodig, anders wint de zwaartekracht het ook haha

 12. 11 september 2017 / 16:25

  JE BENT SCHITTEREND REBECCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zo, meer heb ik er niet aan toe te voegen.

  • Rebecca
   Auteur
   12 september 2017 / 22:24

   Ahhh wat lief! Je mag caps gebruiken voor deze keer hahah

 13. 11 september 2017 / 16:29

  Het staat je ontzettend goed Rebecca! En met tijd zal je steeds minder onzeker zijn. Je gaat nu al de goede kant op

  • Rebecca
   Auteur
   12 september 2017 / 22:24

   Hi lief, dankjewel. Ik kamp hier helaas al heel mijn leven mee en de hoop op ooit zeker worden op mezelf vind ik wel lastig om te behouden. Wie weet gaat het me deze keer lukken!

 14. 11 september 2017 / 17:40

  Wat een prachtige foto’s Rebecca! Ik vind het altijd zo knap hoe jij alles verwoord en vooral dat je dit gewoon even doet he, KNAPPERD. <3

  • Rebecca
   Auteur
   12 september 2017 / 22:25

   Dit vind ik oprecht een hele lieve reactie! Ik doe mijn best om precies te verwoorden wat ik bedoel en daarom vind ik dit heel leuk te horen <3

 15. 11 september 2017 / 22:18

  Ik heb het je al vaak gezegt, je bent prachtig!! Ik zou een moord doen voor zo’n lijf als dat van jou!!
  Het setje is heel erg mooi en staat je Super!

 16. 11 september 2017 / 22:28

  Ah je bent juist zo mooi.. wij hebben precies hetzelfde onderstel, ook de kuiten haha.. en och meid ik voel mezelf ook soms net zo.. maar het komt goed met ons, keep your head up! we mogen er wezen want we hebben niet voor niets een leuke en knappe vent!

 17. Floortje
  11 september 2017 / 22:54

  Wat ben je prachtig mooi! En ik hoop dat je dat zelf ook zo ziet want jij mag er zeker zijn, en het setje staat je ongelofelijk goed! You go girl!

 18. 12 september 2017 / 08:49

  SLAY GIRL SLAY! Dit setje is echt voor jou gemaakt! Jij kent Pamela misschien niet maar zij jou duidelijk wel haha. Zo trots op hoe ver je bent gekomen en ik weet zeker dat het vanaf hier alleen maar beter wordt! <3

 19. 12 september 2017 / 09:25

  Geweldige foto’s, je zier er fantastisch uit en ik ben blij om te lezen dat je je hier prettig in voelt!

 20. 12 september 2017 / 10:01

  Ik ga nu volgens mij echt een ontzettende mama-reactie plaatsen, maar toch doe ik het 😉 Je bent niet alleen prachtig van de binnenkant, maar ook van de buitenkant! En je bent zeker meer dan de moeite waard, je bent volgens mij hartstikke aardig en lief! Ik plaats wel vaker een reactie bij je video’s zoals beauty, en dat meen ik oprecht (en dan bedoel ik niet alleen van de buitenkant). Hopelijk werkt de therapie, en ga je dit ook inzien…want meid je bent prachtig <3

  PS: Prachtig setje, en hele classy foto's heb je er ook van gemaakt!

  • Rebecca
   Auteur
   12 september 2017 / 22:27

   Ahh ik vind deze mama-reactie juist ontzettend leuk om te ontvangen. Het is zo lief om te horen dat je wél de moeite waard bent. Ik hooop ook zeker dat de therapie werkt en dat ik dit zelf ook in ga zien. Heel erg bedankt voor je reactie!

 21. 12 september 2017 / 12:02

  Mooie foto’s, je staat er prachtig op. Ik koop eigenlijk nooit setjes, vaak kies ik voor een meer standaard slip van katoen…;)

 22. 12 september 2017 / 16:10

  Wat een prachtige foto’s! Ik vind het echt heel knap dat je dit durft te delen. Daar kan ik nog iets van leren haha. Liefs, Esmée. x

 23. 12 september 2017 / 20:06

  Supermooie foto’s en wat een mooi setje! Ik ben helemaal fan van zo’n bh’s. Super comfy. Ik heb alleen nog nooit een setje gekocht. Haha :p niets past bij elkaar hier. Verder hoop ik dat de therapie je kan helpen om jezelf graag te zien. Je verdient het!

  • Rebecca
   Auteur
   12 september 2017 / 22:27

   Hihi dit is volgens mij ook echt mijn eerste matchende setje..

 24. 13 september 2017 / 16:57

  Hele mooie foto’s. Je mag echt trots op jezelf zijn xx

 25. Karin
  13 september 2017 / 21:32

  Lieve Rebecca wat dapper dat je in therapie bent gegaan en daarover schrijft. Het setje staat je prachtig. Mooie setjes geeft mij ook altijd een goed gevoel. Liefs Karin

 26. 14 september 2017 / 12:21

  Wauw wat staat deze set je prachtig! Het is een heel tof kleurtje en model! En je hoeft echt niet onzeker te zijn, want je bent echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video