Kleine dingen die mij blij maken

Kleine dingen die mij blij makenEr zijn van die momenten dat ik niks leuk vind. Alles zit tegen, ik ben zeer ontevreden met mezelf en mijn blog wil ik het liefst verwijderen. Dat zijn van die momenten dat ik denk ‘waarom doe ik dit nog’ en opgeven lijkt me dan gewoon een heel strak plan. Gelukkig heb ik dat tot op de dag van vandaag nooit gedaan en kort daarna ben ik weer bij zinnen. Op dat soort momenten kan ik wel genieten van een paar kleine dingen, waar ik dan veel geluk uit haal. De ene is wat groter dan de andere, maar een goed gevoel geven ze mij zeker. Ik denk dat het heel belangrijk is dat iedereen dit soort dingen heeft in zijn of haar leven. Dit zijn de kleine dingen die mij blij maken

britse korthaar miaCalvin Klein britse korthaar

Mia die ”helpt” met mijn blog

Al een hele tijd geleden deelde ik een blogpost met mijn grootste obstakel tijdens het bloggen, genaamd Mia. In het begin irriteerde het mij enorm. Mia gaat er vandoor met mijn lichtjes op de achtergrond, gooit dingen om en regelmatig heb ik een staart in beeld. Toen ik op dat artikel reacties kreeg dat het mijn foto’s juist wel uniek maakt, vond ik het ineens een stuk minder erg. Regelmatig zie je nu gele oogjes op de achtergrond, of een random slapende Mia die perse daar moest gaan liggen waar ik bezig was. Inmiddels weet ik dat wanneer ik mijn setting maak, ik dit nooit alleen hoef te doen. Ook ik heb dagen dat ik liever geen foto’s maak of echt te moe ben. Maar zodra dit koppie mij komt helpen, word ik echt verliefd. Mia is ZO lief en zelfs wanneer ze irritant is. Vervelende blog dagen maakt zij leuk en daar ben ik heel blij mee. Zeg nou zelf, haar oogjes matchen wel met de parfumverpakkingen, toch? Nu gebruik ik de foto’s dus ook gewoon lekker waar Mia op staat, het maakt de foto’s weer eens wat anders.

de bloemist thuisbezorgenfresh peonies and icecream

Verse bloemen in huis

Bloemen, ik kan er geen genoeg van krijgen. Sommige mensen vinden het vervelend om bloemen te krijgen, omdat ze toch weer met een week dood zijn en dan heb je er niks meer aan. Ik ben een persoon die bloemen geweldig vind en ik kan er ontzettend blij van worden. Het liefst heb ik elke week een verse bos in huis, maar dat is vrij lastig. Doordat ik door mijn depressie en vermoeidheid niet veel energie heb, red ik het vaak niet om elke week een nieuw boeket te halen. Gelukkig bestaat er ook zo iets als bloemen bezorgen. Bij De Bloemist kun je een boeket uitzoeken en aan je huis laten bezorgen. Als je het boeket voor 15.00 besteld, krijg je de bloemen de volgende dag al in huis. Zelf heb ik dit nog niet gedaan, omdat ik op dit moment een ontzettend mooie bos heb staan, maar hoe fijn is dit? Het is ontzettend leuk om iemand op deze manier te verrassen met een bos, dus eh.. hint!

Kayleigh

Eindelijk mijn nichtje weer zienΒ β™‘

Om een bepaalde reden, die ik eigenlijk zelf niet eens zo goed weet hebben mijn ouders en ik mijn nichtje maanden lang niet gezien. Dit is heel moeilijk voor ons geweest, want we misten die kleine meid ontzettend. Ik ben dol op mijn neefje en was mega blij toen ik er ook een nichtje bij kreeg. De reden dat wij ons nichtje niet zagen en mijn neefje wel houd ik maar even voor me. Door een bepaalde gebeurtenis kregen wij haar toch weer te zien en wauw, wat ben ik gek op haar! Ze moest ontzettend wennen aan ons en had geen idee meer wie wij waren. Inmiddels weet ze dat wel zeker en noemt ze me zelfs al Becca. Het is niet te beschrijven hoe mega gelukkig mijn neefje en nichtje mij maken en bij het zien van deze foto… Nou, ik denk dat het voor zich spreekt. Ik ben een trotse tante!

my happy drink coffee

Koffie, koffie en nog meer koffie

Koffie mocht zeker weten niet ontbreken in dit lijstje. Het is echt mijn beste vriend en vaak denk ik dat ik een probleem heb. Ik denk namelijk echt dat ik een verslaving heb en eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg. Een bak koffie doet mij veel goeds en vooral op down momentjes kan ik hier extra van genieten. Het fijnste kopje koffie drink ik natuurlijk met mijn moeder of samen met familie in Duitsland met een mooi uitzicht. Toen ik deelde hoeveel koffie ik op een dag dronk, kreeg ik reacties waaruit bleek dat ik helemaal niet zo veel drink, dus ik vind het wel prima zo. If it makes you happy… Deze behoort zeker tot de kleine dingen die mij blij maken

”The simple things are also the most extraordinary things,
and only the wise can see them”

Dat was een kleine greep uit de kleine dingen die mij gelukkig maken. Ik hoop dat ik voor altijd kan blijven genieten van verse bloemen, een lekkere bak koffie en de schaterlach van mijn nichtje. Het zijn kleine dingen die vaak het meest voor je kunnen betekenen. Verder ben ik ook dankbaar voor mijn youtube kanaal, waar ik nu al bijna de 6000 abonnees aantik. Mijn blog, waar elke dag weer ontzettende leuke en lieve reacties komen. Yep, dit zijn mijn geluksmomentjes. Word jij ook blij van bloemen of andere kleine dingen?

Liefs,
Rebecca

25 Reacties

 1. 10 september 2017 / 07:36

  Wat een geweldige foto van die parfumflesjes met Mia op de achtergrond! *smelt* Ik kan me voorstellen dat je echt blij wordt van je blogfoto-maatje, dat de foto’s soms nog opleukt ook πŸ™‚ En wat een lieve foto van jou met je nichtje. Kleine kinderen zijn inderdaad ook het perfecte medicijn voor een beetje extra blijheid πŸ™‚

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:40

   Jaaa lief hΓ©! Ik zag niet eens dat ze op de achtergrond bezig was, maar was zo blij met het eindresultaat haha. Mijn lieve nichtje en neefje kunnen inderdaad altijd weer een glimlach naar voren toveren.

 2. 10 september 2017 / 08:02

  Stilstaan bij die (kleine) geluksmomentjes is zo fijn. Je weet er een aantal hele mooie op te noemen!

 3. 10 september 2017 / 09:40

  Haha, Mia is zo’n schatje! Ik vind het alleen maar leuk dat je die foto’s gewoon gebruikt, is inderdaad lekker spontaan en eens wat anders. En jaaa, van goede koffie word ik ook heel blij.

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:40

   Haha ja hΓ©, is weer eens een andere accessoires op de achtergrond!

 4. 10 september 2017 / 12:05

  Geeft juist wat extra’s aan de foto’s, als er zo’n leuk kattenkoppie op de achtergrond staat. Echt een schatje!
  Bloemen word ik ook heel blij van, maar ik vind het wel zonde dat ze maar zo kort meegaan meestal. Groene planten in huis zijn bij mij daarom ook favoriet.

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:41

   Klopt, ze zouden eigenlijk bloemen moeten uitvinden die minstens drie weken mooi in de bloei staan. Ik heb op dit moment ook super veel groene planten in huis en daar word ik ook wel heel blij van!

 5. Daisy
  10 september 2017 / 12:37

  Het is zo belangrijk om te blijven genieten van de kleine dingen. Die foto met je nichtje is zo lief en begrijp heel goed dat je blij bent haar weer te zien. Volgens mij is ze ook erg blij met jou als ik dat zo zie. Ik vind het heel leuk om Mia op zn tijd eens te zien op de achtergrond haha. Bloemen thuis laten bezorgen heb ik nooit gedaan, nooit geweten dat het kon.

 6. 10 september 2017 / 14:23

  Bloemen maken mij ook altijd blij πŸ™‚ Thuisbezorgen klinkt echt ideaal. Mia is trouwens ook echt een dotje, zo lief!

 7. 10 september 2017 / 17:56

  Ik vind Mia op je foto’s juist ontzettend leuk en lief! Fijne dingen die je blij maken, ik herken ze zeker πŸ™‚

 8. 10 september 2017 / 19:57

  Kleine geluksmomentjes zijn zooo belangrijk. Veel mensen hebben moeite om deze momentjes te zien of te herkennen. Ik sta er ook regelmatig bij stil. Zo kan ik bijvoorbeeld heel erg genieten van een ondergaande zon als we op de autoweg rijden richting huis. ??

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:42

   Klopt, ik heb dat ook een hele tijd gehad. Dat je zelfs de kleine dingen niet meer ziet of waardeert. Het is ook een kwestie van het willen zien natuurlijk. Goed dat jij ook geniet van die kleine dingen!

 9. 10 september 2017 / 21:06

  Wat een ontzettende leuke foto van jou met dat ijsje! Net zoals die van jou als trotse tante trouwens. Geluk zit hem voor mij ook in de kleine dingen. Zoals bijvoorbeeld een terrasje pakken met m’n papa die ernstig ziek, genieten van die momenten is zo belangrijk!

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:42

   Ah dat is ook een heel erg mooi moment die je zeker weten moet koesteren! <3

 10. 10 september 2017 / 22:08

  Wat goed dat je bij dit soort dingen stil probeert te staan! Mia vind ik echt een schatje en ik vind het ook alleen maar leuk als ze aanwezig is op foto’s. Wat fijn ook dat je nu contact hebt met je nichtje en dat zo goed gaat. Ik ben stiekem zo’n persoon die het juist niet leuk vind om bloemen te krijgen haha! Wij hebben ook niet zoveel vazen dus het is altijd een beetje awkward als iemand mij dat geeft. Koffie drink ik ook meer de laatste tijd, maar wel altijd met melk. Zwart vind ik het niet lekker.

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:43

   Ja ben zo blij dat we haar weer zien, ze is ZO lief! Haha, mijn moeder is ook zo een persoon doe bloemen eigenlijk helemaal niet leuk vind. Bij jou zouden ze dus eigenlijk een vaas mee moeten geven als ze bloemen geven!

 11. 11 september 2017 / 06:00

  Aaaaaaah ik smelt van Mia, wat een cutie! Van kattenspam word ik ook altijd helemaal gelukkig πŸ™‚
  Net als bloemen en koffie! Haha

  Liefs, nathalie

 12. 11 september 2017 / 09:47

  Ik ben ook dol op koffie, ik heb zelfs een mok waar op staat ‘Coffee is a hug in a mug’ en ik ben het daar zo mee eens, haha! Ik vind het ook heel leuk om Mia vaak terug te zien op je blog foto’s, het is zo’n schat! <3 En wat fijn dat je je neefje en nichtje weer ziet.

  • Rebecca
   Auteur
   11 september 2017 / 12:43

   AHH, daar ben ik het ook zo mee eens! Coffee is life!

 13. 11 september 2017 / 14:29

  Hahhaa, te leuk dit. Ik kan ook echt niet zonder koffie! Dik verslaafd!
  En MIA IS ZO CUTE! Je moet beloven haar NOOIT uit foto’s te knippen πŸ˜‰

 14. 11 september 2017 / 16:17

  Koffie!! <3 Haha ik wil ook wel een Mia die mijn foto's 'verpest'. πŸ˜‰ Echt een mooie kat zeg!

 15. 11 september 2017 / 18:13

  Van bloemen word ik altijd blij, heerlijk om meerdere vazen in huis te hebben met verse vrolijke bloemen. Koffie kan ik inmiddels ook niet meer zonder en een echte goede kop koffie kan me ook verblijden.

 16. 11 september 2017 / 18:53

  Wat is Mia een schatje zeg!! <3 Ik snap helemaal dat je daar blij van wordt πŸ˜€ Van bloemen word ik ook altijd blij, heerlijk als je een nieuwe bos hebt gekocht en het huis er zo meteen mee opvrolijkt. Leuke foto's ook allemaal in dit artikel πŸ˜€

 17. 11 september 2017 / 22:27

  Ik kan ook altijd blij worden van ons koffiemomentjes!! Heerlijk!
  De dag bestaat voor mij uit vele kleine geluksmomentjes maar het fijnst zijn die als de mensen om me heen (vooral jij) gelukkig zijn!

 18. 12 september 2017 / 00:33

  Wat een hoop herkenbare dingen voor mij! Als ik me rot voel, wil ik ook mijn blog verwijderen. Gelukkig dat jij dat niet doet, je blog is echt super leuk! Ik word zelf altijd blij van mijn kat en van kaarsen in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video