De outfits die ik droeg in Duitsland

De outfits die ik droeg in Duitsland

Al eerder had ik uitgelegd dat ik mijn camera niet heb aangeraakt tijdens ons weekje weg. Dit was een heel goed besluit en heb er ook geen spijt van. Iets dat ik wel jammer vind, is dat ik geen lookbook heb gemaakt. Ik baalde een beetje, maar toen ik de vraag ook kreeg op instagram, baalde ik helemaal. Er werd specifiek door een paar mensen gevraagd of er een lookbook kwam en dat vond ik zo leuk! Helaas heb ik dit niet gefilmd, terwijl er zó veel leuke plekjes waren. Omdat we ook niet echt de focus hebben gelegd op mooie outfit foto’s, zijn het niet de beste foto’s. Toch leek het me leuk om een paar van mijn outfits te delen van de week in Duitsland. Toch een soort lookbook, maar dan anders.

not your baby tshirt hm

My corgi is better than yours

Inmiddels is het waarschijnlijk wel duidelijk, ik ben dol op simpel. Je zult mij niet heel snel zien in een mega opvallende outfit en dat hoeft van mij ook helemaal niet. Ik houd van simpele outfits, met niet teveel poespas er aan. Deze dag had ik een off-shoulder top aan, maar die zat helemaal niet lekker. Ik kocht deze ‘not your baby’ crop top bij de h&m met daaronder ook maar gelijk een wit hemdje. De outfit was op dat punt wel héél casual, maar gelukkig had ik een prima accessoires bij me. Nina! Nina was de echte showstopper overal waar we kwamen. Iedereen kreeg een lach op zijn/haar gezicht bij het zien van Nien. Het was een ware attractie en ja, ze maakte mijn outfit helemaal af.

denim on denim inspo

Denim on denim is always a good idea

De hele trend denim on denim is iets waar ik heel erg aan moest wennen. Deze trend snapte ik niet helemaal en vond het ook helemaal niet zo mooi. Misschien kwam dit wel doordat ik gewoon simpelweg het juiste jasje niet had. In de shoplog die niet zo lang geleden online is gekomen liet ik mijn nieuwe jasje zien en draag deze erg vaak. Omdat dit het enige jasje is wat ik mee had, moest ik die deze dag wel aan boven mijn spijkerbroek. Eenmaal bij elkaar aangetrokken vond ik dit erg leuk staan en zo vond ik ineens de denim on denim trend een hit! Mijn crop top is van de Zara en springt er mooi uit tussen deze twee denim pieces.

outfit recap germany 2017

Me and my khaki pants

Het moment dat ik deze broek binnen kreeg, was ik al helemaal verliefd. Eindelijk dé kleur die ik wilde, in een mooie stof waar je geen cellulitis doorheen ziet. Het is nog een hele missie om zo iets te vinden. Ik heb deze broek al vaak gedragen en daarom moest deze zeker weten mee op vakantie. Normaal draag ik deze broek het liefst met iets roze/nude achtigs, maar dat had ik niet mee. Je ziet nu inmiddels ook wel dat ik maar één paar goede loopschoenen mee had haha. Inmiddels draag ik steeds vaker een canvas tas bij me, omdat het heel wat plastic scheelt. Deze tas heb ik twee jaar geleden voor mijn verjaardag gekregen van een vriendin en gebruik deze nog steeds erg vaak. Eigenlijk vond ik deze wel leuk passen bij deze outfit. Gecombineerd met mijn Mockberg horloge en nieuwe Burberry zonnebril, was deze outfit voor mij af. Ziet er leuk uit, maar eigenlijk heb ik maar drie items aan.

Aliexpress off shoulder top

That girl with the floral print

Ik geef het toe, ik heb een probleem. In deze foto zie je twee van mijn verslavingen, namelijk koffie en bloemenprint. Er gaat geen shopsessie voorbij zonder dat er iets met bloemenprint bij zit. Ik hield er jaren geleden al van, toen het voor vele mensen nog een heel fout printje was. Inmiddels is het overal te vinden en kan ik vrijwel overal slagen. Het tasje komt van de Primark en heb ik zo veel complimenten over gekregen. De off the shoulder top komt van Aliexpress en is één van mijn beste aankopen die ik daar heb gedaan. Helaas heb ik geen foto van de gehele outfit, aangezien ik hier eindelijk een keer andere schoenen droeg. Ah well, we moeten het er maar mee doen. Wederom heeft mijn mooie nieuwe Burberry zonnebril hier een ere plekje.


Dit waren niet alle outfits die ik droeg tijdens ons weekje in Duitsland, maar wel degene die ik de moeite waard vond om te laten zien. Helaas geen lookbook als hoe ik dat normaal laat zien, maar dat komt tijdens mijn volgende vakantie misschien wel weer. Ik hoop alsnog dat jullie dit leuk vonden om te zien! Wat vind jij van de denim on denim trend?

Liefs,
Rebecca

 

16 Reacties

 1. 9 september 2017 / 07:41

  Heel veel leuke outfits en foto’s! Ik zou het allemaal ook dragen. En haha, ik associeer zo’n bloemenprint inmiddels echt een beetje met jou, je draagt het zo vaak en het staat je heel leuk.

 2. 9 september 2017 / 08:26

  Wat een onwijs leuke outfits allemaal! Ik vind vooral die top met bloemenprint echt heel erg gaaf. Denim on denim staat je ook heel goed trouwens. Ik heb dat zelf nog niet echt ‘aangedurfd’, maar jou staat het super!

 3. 9 september 2017 / 08:46

  Dit vind ik heel leuk om te zien. Jij hebt echt je eigen stoere en tegelijkertijd sexy stijl, heel inspirerend vind ik dat.

 4. 9 september 2017 / 09:31

  Erg leuke outfits. Je floral print top is erg leuk en het denim jasje heel gaaf!

 5. 9 september 2017 / 11:33

  Wat een mooie outfits! Ik kon ook bijna niet geloven dat die laatste top van Aliexpress komt! Wauw, echt tof!!

 6. 9 september 2017 / 11:35

  Wat zie je er goed uit! En die kleding staat je gewoon top, heel mooi! Blauw staat je overigens heel goed (en wit ook) 🙂

 7. 9 september 2017 / 11:50

  Ik vind je een leuke stijl hebben en die denim jacket is echt stoer

 8. 9 september 2017 / 13:27

  Wat een leuke outfits! Ik snap wel dat je het jammer vond dat je geen lookboook hebt gemaakt, maar hallo, dit is toch ook hartstikke leuk zo?! Ik vind je denim on denim outfit heel tof en verrassend, het staat je echt leuk! En wauw, dat tasje van de Primark <3 Is die nog te koop? Ik ben ook dol op printjes.

 9. 9 september 2017 / 15:42

  Jij hebt zo een mega leuke stijl! Ik vind je outfits echt mega mooi!

 10. 9 september 2017 / 19:18

  Op deze manier is het ook leuk om je outfits te zien, hihi. En omg, komt dat bloementasje van Primark?! Dat had ik niet gedacht!

 11. 9 september 2017 / 19:26

  Outfits met witte shirtjes vind ik zo tof! Simpel maar zo leuk! en je bloementop is echt een favoriet hier!

 12. 9 september 2017 / 20:23

  Heel veel hartjes voor de bloemenprint! Moest er even aan wennen, maar vind het toch wel erg leuk 🙂 Heb laatst een leren rokje gekocht met gestikte bloemen erop. Even wennen voor mijn doen, maar wel leuk. Een keer wat anders!

 13. 9 september 2017 / 21:29

  Wat een leuke outfits allemaal! Die groene broek is zo leuk!

 14. 10 september 2017 / 11:19

  Wat een leuke outfits! Ik vind het altijd heel leuk om zo wat inspiratie op te doen. En Nina is echt cute! Is ze van jou? Xx

 15. 10 september 2017 / 18:46

  Leuke outfits! Staat je allemaal erg goed!

 16. 10 september 2017 / 19:59

  Leuke outfits, de khaki Broek vind ik het leukst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video