Aliexpress shoplog | Een hele boel aanraders!

Aliexpress shoplog | Een hele boel aanraders!

Oh wauw, wat kreeg ik een boel leuke reacties op bovenstaande foto toen ik deze op Instagram plaatste. Deze outfit is echt heel ver uit mijn comfortzone, maar toch voelde ik me er heel fijn in. Ik was al ruim een jaar op zoek naar een groene broek van stof die géén putjes zou laten zien. Dat ik deze ooit nog zou vinden op Aliexpress had ik nooit verwacht. Yep, deze broek komt van Alie! In deze Aliexpress shoplog laat ik nog een paar items zien die niet in mijn comfortzone passen maar waar ik héél erg blij mee ben.

Aliexpress shoplog 2017Aliexpress shoplog juli 2017

Ik heb een hekel aan broek shoppen

Zoals ik in de video al vertel, heb ik echt een hekel aan broek-shoppen. Mijn onderlichaam is erg lastig en heb vaak problemen met maten. Ik heb voor mij doen best brede heupen en mijn billen zijn ook wel aanwezig. Daarentegen is mijn taille smaller en daarom heb ik vaak moeite met highwaist broeken. Laat ik nou net dol zijn op die broeken. Ondanks dat deze broek aan de prijzige kant is, ben ik zo blij dat ik deze besteld heb! Net als het andere item dat ik kocht, zo verbaasd dat deze zo goed als past.

Zoals altijd heb ik alle linkjes van de items onder de video op youtube gezet. Dit doe ik omdat ik het hier veel te rommelig vind staan en dat vind ik zonde.

Aliexpress shoplog | Een hele boel aanraders!

In tegenstelling tot mijn vorige shoplog, ben ik over de meerderheid van deze items zeer tevreden. Natuurlijk zijn er altijd tegenvallers, maar dat kun je nou eenmaal verwachten als het zo goedkoop is. Ik hoop dat jullie de video weer leuk vonden! Mocht je nog niet geabonneerd zijn op mijn kanaal, dan zou ik het super vinden als je dat doet. De aankomende video is waarschijnlijk ook weer een shoplog en oh boy, wat zijn dat verschrikkelijke items.. Bedankt voor het kijken en hopelijk tot de volgende video en anders gewoon weer bij mijn volgende artikel!

Liefs,
Rebecca

21 Reacties

 1. 14 juli 2017 / 08:40

  Staat je allemaal geweldig, Die groene broek is echt een topper en lijkt mij heel fijn zitten. 😉

 2. 14 juli 2017 / 08:53

  Oh wat leuk! Ga de video meteen even kijken.

 3. 14 juli 2017 / 08:57

  Die groene broek is zo mooi! Ik wist niet eens dat je zulke geweldige items kunt vinden op Aliexpress, moet ik ook maar eens naar kijken. Malou x

 4. 14 juli 2017 / 09:46

  Wat leuk zeg, het ziet er allemaal echt verbazingwekkend goed uit voor Aliexpress! 🙂

 5. 14 juli 2017 / 10:18

  Wat een super leuke items! Ik had aan de hand van die instagramfoto nooit verwacht dat de broek van AliExpress zou komen joh! Echt prachtig. k heb echt een AliExpressverslaving op het moment.. ik bestel veel te vaak.

 6. 14 juli 2017 / 10:24

  Oeeeh wat een zalige items heb je geshopt op aliepress! Zalig gewoon!

 7. 14 juli 2017 / 10:41

  Ik word altijd zo hebberig van je shoplogs, hihihi. Die denim jumpsuit is super leuk en wauw, die groene broek staat je prachtig! <3

 8. 14 juli 2017 / 13:13

  Ohh, ik ben heel benieuwd! Ik ga straks je video kijken <3 Dat met high waisted broeken herken ik heel erg! Ik vind dat Weekday erg fijne (ook niet super duur, 40-60 eu) broeken heeft, daar kan ik mijn heupen en kont in wurmen en het zit ook strak in mijn taille. Ik heb namelijk ook een hekel aan riemen haha. Hoop dat je er wat aan hebt <3

 9. 14 juli 2017 / 13:19

  Super leuke video weer! Je items zijn echt top! Die bloemenprintjes staan je echt goed!

 10. 14 juli 2017 / 18:19

  Veel leuke items weer! De groene broek en de grijze top vind ik het leukst maar het staat je allemaal goed 🙂

 11. 14 juli 2017 / 20:04

  Oh wauw, die laatste, blauwe jumpsuit is zoo leuk! Staat je echt geweldig!
  Liefs,
  Elles

 12. 14 juli 2017 / 21:43

  Ik vind vooral de jumpsuits echt tof! <3 leuke video weer Rebecca 🙂

 13. 14 juli 2017 / 23:48

  Zo leuk zo’n video!! 🙂 Ik vind dat laatste rokje heel tof. Inderdaad wel jammer dat ze vaak zo kort zijn. Niet handig als je in de supermarkt iets van het onderste schap wil pakken haha!

 14. 15 juli 2017 / 10:38

  Die groene broek is gaaf!! Wauw.
  Dat rokje staat je ook supergoed! Leuke spullen allemaal weer

 15. 15 juli 2017 / 14:54

  Leuke items weer! Jammer dat die body met rozen niet past. Je hebt mijn dag gemaakt door Mia ook in die video voor te laten komen haha <33

 16. 17 juli 2017 / 12:37

  Ga straks even de video kijken maar wil toch al even zeggen dat die groene broek je echt prachtig staat! Ik hou van zulke shoplogs (zelfs tijdens de No-buy waar ik nu in zit ;))

 17. 18 juli 2017 / 19:53

  Aah die jumpsuit had ik al op je Insta voorbij zien komen, zo mooi! Heel veel leuke dingetjes gekocht! Xx

 18. 18 juli 2017 / 23:34

  Ahh, wauw wat een leuke aankopen! Ik ben echt weg van de groene broek!! Staat je goed! ♥

 19. 24 juli 2017 / 17:06

  Oh oh, ik had dit beter niet aan kunnen klikken haha.. Leuke dingen heb je gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video