Philosophy Amazing Grace dry shampoo

Philosophy Amazing Grace dry shampoo

Droogshampoo is een product waar ik absoluut niet zonder kan. Ergens denk ik wel eens ‘had ik droogshampoo maar nooit gekend’, maar aan de andere kant ben ik er blij mee. Als je geen tijd hebt in de ochtend en je merkt toch dat je haar iets te vet is voor de dag, dan gebruik je droogshampoo. Ik daarentegen gebruik dit ook wel eens op dagen dat ik niks te doen heb, maar gewoon te lui ben om mijn haar te wassen. Voor mij is het echt een uitstel product. Na jaren hetzelfde merk te gebruiken test ik nu de Philosophy Amazing Grace dry shampoo.

Amazing Grace

De producten van philosophy staan bekend om hun prachtige producten en verpakkingen. Op de showergels staan vaak heerlijke recepten van de geur waarmee je douchet, zo leuk. Ook deze droogshampoo mocht niet achterblijven. De quote op deze droogshampoo is echt prachtig. Zoals veel van jullie nu wel weten, gaat het niet altijd even goed met mij. Toen ik deze droogshampoo binnen kreeg en de quote las, werd ik er helemaal gelukkig van. Dit vind ik zo mooi.

”How you climb up the mountain is just as important as how you get down the mountain.
And so it is with life, which for many of us becomes one big gigantic lesson.
In the end, it all comes down to one word; Grace.
It’s how you accept winning and losing, good luck and bad luck, the darkness and the light.”

Philosophy Amazing Grace dry shampoo

Philosophy Amazing Grace dry shampoo

De kenners onder ons, weten dat Philosophy al meerdere producten heeft in de Amazing Grace lijn. Dit is denk ik mijn favoriete geur van Philosophy en daarom was ik mega enthousiast toen ik over deze droogshampoo hoorde. Deze droogshampoo beloofd het haar te reinigen en tegelijk volume en textuur aan het haar toe te voegen. Dit is perfect voor na de sportschool, of wanneer je haar wel een kleine opfris beurt kan gebruiken. Een mix van zachte en zuivere, bloemige geuren.  Met noten van bergamot, lelietjes-van-dalen en een spoor van muskus. De formule reinigt en absorbeert direct olie, transpiratie en geurtjes. De droogshampoo is geschikt voor elk haartype.

Amazing grace dry shampoo

Het gebruik van de droogshampoo

Op het flacon kun je niet zo goed vinden hoe ver je de spuitbus moet houden. Omdat ik zelf niet nieuw ben met droogshampoo, merkte ik al vrij snel hoe ver ik deze moest houden. Hoe je het boven op de foto ziet is goed genoeg. Hoe dichter bij je het houd, hoe meer kans je hebt op een witte waas. Tijdens het gebruik word ik verliefd op de geur van de droogshampoo. Zoals ik al vertelde ben ik dol op de Amazing Grace lijn en deze past er qua geur helemaal bij. Het is een poederige, lieve geur met ook iets bloemigs. Natuurlijk willen we wel meer dan een fijne geur en is het misschien nog wel belangrijker of de droogshampoo ook werkt.

amazing grace philosophy

Werkt de Amazing Grace droogshampoo?

Zoals je kunt zien op de foto, werkt deze droogshampoo zeker weten. Als mijn haar vettig word, krijg ik gelijk een hele gekke rode waas over mijn haar. Mijn haar ziet er als het vet is daardoor nog viezer uit. Mijn haar was ik één keer per week en dat is meer dan genoeg. Toch heeft mijn haar ook wel eens kuren en word het toch na 4 dagen ‘al’ vet. Omdat ik niet wil afwijken van mijn haarwasdag, gebruik ik droogshampoo. Iets dat in mijn voordeel werkt bij droogshampoo’s, zijn dus vaak de witte waasjes die deze achterlaten. Hierdoor word mijn haar weer de normale kleur en oogt het zo veel frisser. Let er dus wel op dat deze droogshampoo een witte waas achter laat. Voor mij heel fijn, voor een ander niet. Dit is echter heel makkelijk er weer uit te kammen en zie je niks meer. Wel een nadeel vind ik dat aan het eind mijn hele vloer wit was. Het leek alsof ik maanden niet had afgestoft. Dit ben ik van mijn andere droogshampoo’s niet gewend..

Philosophy Amazing Grace dry shampoo

Oké, deze droogshampoo heeft zijn voor en nadelen en toch vind ik deze erg fijn. Waar je wel even over moet nadenken is de prijs. Je betaald voor deze Philosophy Amazing Grace dry shampoo namelijk €22,22 voor 122 gram. Het is niet de goedkoopste droogshampoo, maar als je net als ik dol bent op deze lijn raad ik je toch aan deze te proberen. Philosophy is exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris.

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

20 Reacties

 1. 12 juli 2017 / 08:11

  Dit klinkt zeker als een ideale droogshampoo! Wat fijn dat hij echt zijn werk doet! Hij is inderdaad wel vrij prijzig, maar met een droogshampoo is het ook wel belangrijk dat hij doet wat hij belooft en zo te horen is dat bij deze het geval. Zelf gebruik ik eigenlijk altijd alleen gewone shampoo. Ik was mijn haar om de dag, dus best wel vaak, en hoef daardoor eigenlijk geen droogshampoo tussendoor te gebruiken.

  • Rebecca
   Auteur
   14 juli 2017 / 10:47

   Als je je haar om de dag wast dan heb je dat zeker weten niet nodig hihi. Ik doe het echt maar één keer in de week dus voor mij is het wel handig.

 2. 12 juli 2017 / 08:49

  Deze lijkt mij echt heerlijk, ik vind de producen van Philosophy dan ook altijd heel erg fijn. De vormgeving van het product vind ik ook erg mooi!

 3. 12 juli 2017 / 08:55

  Klinkt als een fijn product, ik ben altijd opzoek naar goede droogshampoo’s!

 4. 12 juli 2017 / 09:15

  Lijkt me een heel fijn product. De geur ken ik, hij is heerlijk!

 5. 12 juli 2017 / 09:47

  Klinkt als een fijn product! Ik ben zelf niet zo handig met het gebruik van droogshampoo, dus meestal heb ik naderhand nog vetter haar dan voor. Toch maar eens aan werken haha

 6. 12 juli 2017 / 11:08

  Ik vond hem op zich wel heel fijn maar mijn Batiste droogshampoo doet er niet aan onder dus qua prijs kies ik dan toch voor Batiste

 7. 12 juli 2017 / 11:52

  Wat fijn dat hij je zo goed bevalt! De geur lijkt mij ook wel lekker, maar die witte waas maakt dat ik hem toch niet snel aan zal schaffen. Bij mij zie je die namelijk juist heel goed zitten op een negatieve manier.

 8. 12 juli 2017 / 16:29

  Hoewel ik mega benieuwd ben sla ik deze toch over. Alleen vanwege de prijs. 22 euro is mij echt way too much, hihi.

 9. 12 juli 2017 / 20:52

  Deze lijkt me fijn, sowieso qua geur. Heb hier al veel goed over gelezen, maar de prijs vind ik echt teveel.

 10. 13 juli 2017 / 06:57

  Prijzig maar zeker een goed resultaat!!

 11. 13 juli 2017 / 08:29

  Lijkt me wel een goede droogshampoo voor blondines, niet voor brunettes, zoals ik. Een witte waas ziet er bij mij niet zo frappant uit. De geur lijkt me daarentegen wel heerlijk!
  Liefs,
  Elles

  • Rebecca
   Auteur
   14 juli 2017 / 10:46

   Klopt, ik denk dat deze voor brunettes toch iets te veel waas achter laat. Voor mijn haar is dit juist perfect hihi

 12. 13 juli 2017 / 14:25

  ZIet eruit als een fijne droogshampoo.
  Ik vind dit merk er ook altijd luxe uitzien

  • Rebecca
   Auteur
   14 juli 2017 / 10:46

   Jaaa ziet er mooi uit hé! Oogt ook zo mooi op mijn kast hihi

 13. 13 juli 2017 / 22:10

  De verpakkingen van Philosophy vind ik altijd zo schattig! Jammer dat ie best prijzig is!

 14. 16 juli 2017 / 11:53

  Deze zou ik wel eens willen proberen. Ik hou van de producten en geuren van Philosophy!

 15. 18 juli 2017 / 13:47

  Dat ziet er inderdaad erg goed uit! Het is lastig om de juiste droogshampoo te vinden, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video