Names4ever naamketting | Mijn favoriete quote, altijd bij me

Names4ever naamketting | Mijn favoriete quote, altijd bij me

Dat het niet zo goed met mij gaat, weten jullie wel. Het is geen geheim meer en ik krijg nog steeds best vaak vragen er over. Niet zo heel lang geleden kwam er een grote update over online en ik ben zo blij dat ik dit kan delen. Nog steeds zijn er dagen dat ik het even niet meer weet en dat ik er echt helemaal doorheen zit. Iets wat mij al jaren fascineert zijn quotes en er is er één die mij al eerder door moeilijke tijden heeft geholpen.

Keep on marching

Names4ever naamketting

Via de website names4ever kun je je eigen naamketting maken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kan de naam in letters doen, op een gebogen staafje, met diamantjes en daarbij nog meer keuze. Zelf heb ik gekozen voor een bar ketting in het zilver. Niet met een naam, maar met mijn favoriete quote. Dit kan natuurlijk ook, als de quote niet te lang is. Naamkettingen vind ik wel leuk, alleen had ik geen idee of ik dan mijn eigen naam moest doen, of bijvoorbeeld die van Mitchell. Bij gebrek aan inspiratie is een quote altijd een goed idee. Vooral als het een quote is die veel voor je betekent.

”If you only knew
Trouble she’s been going through
Could you walk in her shoes?
When you ain’t got nothing to lose
So you hope and you pray one day,
That you get back what they took away”

Names4ever naamketting | Mijn favoriete quote, altijd bij me

”Keep on Marching”

De quote die ik heb gekozen is Keep on Marching. Dit is een titel van een liedje die mij jaren geleden ook al door een moeilijke tijd heeft geholpen. Het liedje kort samengevat is dat je altijd door moet gaan. Ook al zie je het niet meer zitten en heb je het idee dat er niks meer is, je moet door. Of het nou met kleine stapjes is, of grote. Doorgaan is het antwoord. Er is altijd iemand die hetzelfde meemaakt en je bent nooit alleen.

”You gotta keep pushing somehow
Baby stand up proud
Don’t be just another face in the crowd
No matter what you’re going through
There’s someone out there just like you
So you keep on marching”

Het is voor mij een hele bijzondere tekst en iets waar ik echt wat extra kracht uit kan halen. Het klinkt zo stom, maar quote’s kunnen voor mij een hele boel doen. Hier en daar heb ik in huis ook lijstjes met mooie quote’s er in die ik soms even nodig heb. Dat ik deze quote nu op een ketting heb vind ik zo leuk. De ketting is zilver en de quote is gegraveerd in een bar. De kwaliteit is prima in orde en hebben al heel wat nachten overleefd. Yep, ik ben zo een lui persoon die haar ketting ‘s avonds niet af doet. Oeps.

Names4ever naamkettingnaam ketting van names4ever review

Buiten het feit dat de ketting van ontzettend goed kwaliteit is, komt deze ook nog eens in een onwijs schattig doosje. Het deed mij een beetje denken aan Tiffany&Co hihi. Zo mooi blauw! Inmiddels is het wel duidelijk dat deze quote mij goed doet en ik ben blij dat ik deze voortaan altijd bij me kan hebben. Je kunt je eigen ketting bestellen bij Names4ever. De ketting die ik heb uitgekozen is €29,95 en behoort nu zeker tot mijn favorieten. Heb jij ook een quote die veel voor jou betekent?

Liefs,
Rebecca

review

23 Reacties

 1. 10 juli 2017 / 06:59

  Wat een prachtige quote en zo mooi dat je hem op een prachtige ketting hebt vereeuwigd! Ik kan me voorstellen dat het juist nu fijn en steunend is om die bijzondere woorden om je nek te hebben hangen.

  • Rebecca
   Auteur
   10 juli 2017 / 21:41

   Juist in deze tijd betekend het inderdaad een hele boel voor me. Het is echt op zn tijd een extra steuntje.

 2. 10 juli 2017 / 07:07

  Mooie quote! En ook een erg leuke ketting om te combineren bij verschillende outfits!

  • Rebecca
   Auteur
   10 juli 2017 / 21:41

   Ja zeker! Het is een ontzettend makkelijk te combineren sieraad!

 3. 10 juli 2017 / 09:07

  Ik heb precies hetzelfde als jij: zo’n bar ketting met een quote. Mooi zijn ze hè?! Ik vind jouw quote ook geweldig en prachtig dat het zo mooi bij je past! Malou x

 4. 10 juli 2017 / 09:50

  Aah wat een ontzettend leuk idee! En supermooie tekst.

 5. 10 juli 2017 / 10:45

  Dit is echt mooi, heel subtiel! Normaal houd ik niet zo van naamkettingen, maar dit is echt heel chique en elegant. Mooie quote ook!

  • Rebecca
   Auteur
   10 juli 2017 / 21:42

   Nee ik houd er dus ook niet van, maar een quote is al weer heel anders..

 6. 10 juli 2017 / 10:50

  Ah wat een mooie tekst en een mooie ketting. Extra waardevol als er iets op staat dat veel voor je betekend

 7. 10 juli 2017 / 12:53

  Ik hoop dat deze mooie ketting met de mooie quote jou de kracht geven om door te gaan. Maar vergeet ook zeker niet dat het niet erg is als het een dag niet lukt. Ook dat is oké 😉

  • Rebecca
   Auteur
   10 juli 2017 / 21:43

   Daar heb je ook zeker gelijk in en dat vergeet ik absoluut niet. Vooral aankomende periode zal ik nog veel minder goede dagen hebben en dat mag best!

 8. 10 juli 2017 / 15:47

  Wat origineel om een quote ipv naam te gebruiken!

 9. 10 juli 2017 / 17:52

  Heel mooi! Gaaf ook om ipv een naam een quote te gebruiken 🙂

 10. 10 juli 2017 / 22:26

  Hele mooie quote, bijzonder dat je hem nu altijd bij je kan hebben!
  Ik vind het doosje ook heel schattig!

  Liefs, Nathalie

 11. 11 juli 2017 / 07:33

  Wat ben je toch ook een slim meisje hé, een quote inplaats van een naam! Lekker origineel mopje. De quote is prachtig! <3

 12. 11 juli 2017 / 18:29

  Heel erg mooi! Prachtig om zo’n sieraad te hebben!

 13. 11 juli 2017 / 21:49

  ‘Non Timebo Mala’ – Heb ik via de serie Supernatural.. Staat op een armbandje die ik ooit gewonnen heb en zelfs op mijn boven arm. Latijns voor ‘I will fear no evil’.

 14. 11 juli 2017 / 22:02

  Hele mooie tekst en quote heb je uit gekozen! Het is ook een soort quote die ik zelf op dit moment zou uitkiezen hihi. “No matter how many times we burst from the flames, We can always rise from the ashes.”<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video