Vierde dag in Mallorca & eindelijk de zee in! | Vlog #33

Vierde dag in Mallorca & eindelijk de zee in! | Vlog #33

Helaas komt aan elke vakantie een einde en zo ook aan de heerlijke dagen in Mallorca. Samen met mijn moeder ging ik er even een paar dagen tussen uit. Dit was een verrassing van mijn vader en genoten hebben wij zeker. Ik besloot om deze dag mijn laatste vlog dag te maken, omdat we de dag er na toch niet meer heel veel gingen doen. Deze dag hebben we eigenlijk weer precies hetzelfde gedaan als de andere dagen, maar gingen we ook eindelijk doen wat ik al die dagen al wilde! Ik had geen beter einde kunnen verzinnen aan deze daagjes weg met mijn mams.

”You don’t need magic to disappear,
all you need is a destination”

my jewellery armcandy armparty

Quality time is the best time

Het allerleukste aan deze daagjes weg, was natuurlijk dat ik samen was met mijn moeder. We hebben zo gelachen met elkaar en hebben geen moment spijt gehad dat we samen weg zijn gegaan. Oké, heel misschien af en toe maar dan waren we moe haha. We merkte wel nu rond het einde dat we bijna geen eten meer konden zien en we voelde ons ontzettend opgezet. Ik heb mijn moeder lekker geplaagd, hebben een kruidenworkshop gevolgd, we hebben letterlijk álle winkels bekeken die er waren én we maakte nog een lookbook waar ik echt enorm trots op ben.

Vierde dag in Mallorca & eindelijk de zee in! | Vlog #33

Zelf heb ik enorm genoten van het terug zien van deze video’s. Dit is toch wel één van redenen dat ik vlog, om er ook later nog van te genieten. Laatst kreeg ik op youtube de comment ‘weer zo een onzeker wijf dat vlogt en niks zinnigs te zeggen heeft’.. Met dit soort comments heb ik vaak echt geen idee wat ik er mee aan moet en verwijder ik dan ook maar gelijk. Gelukkig zijn er genoeg mensen die het leuk vinden EN vind ik het zelf enorm leuk. Mocht je nog niet geabonneerd zijn, dan kun je dat hier doen. De 4000 is behaald en daar heb ik echt even een vreugde dansje voor gedaan. Ik hoop dat jullie de Mallorca vlogs leuk vonden én op naar mijn volgende vakantie hihi. Mochten jullie nog suggesties hebben voor een video, laat het dan gerust weten!

Liefs,
Rebecca

8 Reacties

 1. 7 juli 2017 / 13:46

  Ik hou het meest van de zee, en dan ook die doorzichtige blauwe 🙂
  Haha, herkenbaar, ik ben ook zo een koffie junk. Grappig, dat maskertje, komt vast direct uit de koelkast, lekker verkoelend.
  Iedereen plast volgens mij in de zee, hahaha!
  De vlogs waren zeker leuk!

  • Rebecca
   Auteur
   7 juli 2017 / 18:49

   Haha yep, alles kwam echt net uit de koeling dus het was enorm koud.
   Dankjewel! Leuk dat je de vlogs leuk vond ^^

 2. 7 juli 2017 / 18:51

  Jaaa de zee! Ik hou er van 🙂 ben helemaal geen zwembad typje. Ik vond alle vlogs er leuk om te zien, zo gezellig 🙂 heb nu wel zin in vakantie 😀

 3. 7 juli 2017 / 19:24

  Leuk weer hoor!! En wat was het lekker die paar dagen!
  Het eten was idd iets teveel van het goede, maar toch wel lekker!

 4. 8 juli 2017 / 11:39

  Leuke vlog! Heerlijk die zee 🙂 Ik wil ook nog een keer naar Mallorca.

  • Rebecca
   Auteur
   9 juli 2017 / 21:12

   Zeker eens gaan! Wat is het ontzettend mooi daar zeg.

 5. 12 juli 2017 / 09:30

  Aww….wonderful! :)))….Looks great! Hope you enjoyed it every second!?….actually we are in a hotel bad gastein an enjoying our holiday in the mountains ;))…maybe next year we are going to spain ;))Have a nice day and best wishes! Yours, Lena ;9 <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video