WIN! €40,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet!

hoesjes outlet review

Vertel ik een tijdje geleden nog over mijn nieuwe telefoon hoesje, kun je er nu één winnen. Of beter gezegd, je kunt er veel meer winnen. In samenwerking met Hoesjes-Outlet mag ik namelijk €40,- shoptegoed weggeven. Zelf heb ik een zwak voor telefoon hoesjes en wil er altijd maar meer. Ik denk dat iedereen wel kans wilt maken op een leuk, nieuw hoesje. Om dit shoptegoed te winnen hoef je vrijwel niks te doen. Dus ga je net voor mij als een leuk marmer printje, of ga je toch voor een zomers palm printje? Jij bepaald het zelf.

WIN! €40,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet!hoesjes outlet winactie

WIN! €40,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet!

Met dit shoptegoed kun je veel meer winnen dan één hoesje. Bovenstaande hoesjes zijn allemaal maar €9,95 en zijn ontzettend leuk. Als je het dus een beetje slim speelt, kun je vier hoesjes scoren. Zelf vind ik het leuk om één keer in de zoveel tijd mijn hoesje te veranderen, dus eigenlijk heb ik hoesjes nooit genoeg. Het assortiment aan hoesjes is groot en word ook steeds weer aangevuld. Houd je van print, simpel, hardcase of softcase? Voor iedereen is wel wat te vinden en met het shoptegoed komt het vast helemaal goed!

Hoe doe je mee?

☾ Laat een reactie achter dat je mee doet + daarbij een geldig email adres
☾ Hoeft niet, mag wel.. laat een link achter in je reactie welk hoesje jij graag zou willen
☾ Iets dat ook niet hoeft, maar ik wel leuk vind. Volg mij op bloglovin‘ en geef dit artikel een like

Dat is alles, hoe simpel wil je het hebben? Deze winactie laat ik open voor drie weken. Ik neem zelf contact op met de winnaar waar uiteindelijk de code naar toe word gestuurd om zelf te shoppen bij Hoesjes-Outlet. Doe je mee?

Liefs,
Rebecca

22 Reacties

 1. jia-feng
  6 juli 2017 / 07:12

  tofff! ik doe zeker mee.

 2. 6 juli 2017 / 08:10

  Leuke actie! Marmeren hoesjes vind ik zelf heel erg leuk. Omdat ik al veel hoesjes heb sla ik hem over. Succes voor iedereen die meedoet!

 3. 6 juli 2017 / 08:21

  I love nieuwe telefoon hoesjes! Ik heb een paar dagen geleden toevallig 2 hoesjes via AliExpress besteld maar je kan nooit teveel hoesjes hebben! <3 Ik doe zeker mee hihi.

 4. 6 juli 2017 / 10:30

  Supertoffe winactie! Ik kan helaas niet meedoen, want ze hebben geen hoesjes voor mijn smartphone. 🙁
  Succes, iedereen!

 5. 6 juli 2017 / 10:43

  Super leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik zou waarschijnlijk gaan voor een hoesje met marmerprint, want dat vind ik er zo chique uit zien. Ik volg je op bloglovin’ trouwens!

 6. 6 juli 2017 / 11:15

  Wooow wat hebben ze veel hoesjes! Ik kan nog niet kiezen hihi… Maar ik doe wel graag mee met de winactie. Ik volgde je al en heb het artikel een like gegeven! <3

 7. Marian B
  6 juli 2017 / 11:41

  Afwisselen daar houd ik van, anders is het ook maar zo saai. Een oplaadstation zou ook handig zijn, dus ik doe graag mee 😉

 8. Marilou
  6 juli 2017 / 13:21

  Heb even geneusd op de site en heb er al een gespot met donutsss! Mijn witte hoesje is helemaal bruin/geel geworden (je kan precies zien hoe ik mijn telefoon vast hou, haha.) dus deze winactie sla ik niet over ^^

 9. 6 juli 2017 / 13:45

  Ze hebben inderdaad echt super leuke hoesjes! Helaas hebben ze niks voor een sony! 🙁

 10. 6 juli 2017 / 22:57

  Wat een leuke winactie, ik doe mee! Het hoesje met marmer print is zo mooi!

 11. Rianne
  6 juli 2017 / 23:05

  Jaaaaaa super graag

 12. Jolijn
  7 juli 2017 / 15:47

  Suuuuper leuk! Ik maak graag kans (:

 13. 9 juli 2017 / 10:54

  Hoe leuk! Ik doe zeker mee! 😀 Heb net een nieuwe smartphone en nog geen hoesje ervoor, zou dus ideaal zijn 😀

  xo Noor

 14. 17 juli 2017 / 21:42

  Leuke winactie! Mijn telefoon kan wel weer een (of twee. of drie) nieuw hoesje gebruiken. Ik doe zeker mee 🙂 Welk hoesje ik zou kiezen zou ik echt nog even niet weten, zo veel keuze haha. Waarschijnlijk zou ik voor een hoesje als deze: https://www.hoesjes-outlet.nl/verus-slide-case-iphone-7-zwart? gaan. Niet de mooiste, maar lijkt me echt vet handig. Vergeet m’n ov/pinpas/ID namelijk regelmatig, maar mijn telefoon uiteraard niet haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video