Sleek Cleopatra’s Kiss highlighting palette

Sleek Cleopatra’s Kiss highlighting palette

Wauw. Dat is het woord waar ik deze review mee wil beginnen. Jullie zien alleen nog maar de buitenkant van dit palette, maar trust me, de binnenkant is nog duizend keer mooier. Al ruim anderhalf jaar geleden verraste Sleek ons met het prachtige Solstice highlight palette. Sleek MakeUP komt nu met een nieuw highlight palette genaamd Cleopatra’s Kiss. Ben jij net zo benieuwd als dat ik was? Kijk dan gauw verder. Of niet.. als je liever je geld wilt besparen hihi.

Sleek Cleopatra’s Kiss highlighting palette Sleek highlight review

Sleek Cleopatra’s Kiss highlighting palette

Het nieuwe highlighting palette komt in een prachtig gouden doosje, met het klassieke Sleek MakeUP logo er op. Ook de verpakking van het palette zit in een traditioneel Sleek doosje. Het zwarte doosje is gelijk te herkennen. Ik vind het zelf erg leuk wanneer een merk de verpakkingen zo veel mogelijk hetzelfde houd. Het gouden palette bevat een spiegeltje, een kwastje en vier highlighters.

cleopatra's kiss highlight sleek

Baked poeders & crème formules

Zoals je wel ziet, bestaat het palette uit vier highlighters. Twee daarvan zijn baked poeders en twee daarvan zijn een crème formule. Ik denk dat je wel kunt zien welke de baked poeders zijn. Zo niet, links boven en rechts onder zijn de baked varianten. Elke highlighter heeft haar eigen functie en kun je weer voor een andere plek gebruiken. Dit palette is voor zoveel gezicht als lichaam. Natuurlijk kun je de highlighters ook op andere plekken gebruiken dan waar deze voor aangegeven is.

cleopatra's kiss highlight palette sleekCleopatra's kiss highlight palette

Waar kun je de highlighter aanbrengen?

Alle vier de kleurtjes hebben een naam, wat het wel zo makkelijk maakt. Per highlighter word op de achterkant van het zwarte doosje aangegeven waar je elk kleurtje het best voor kunt gebruiken. Nogmaals, dit hoeft natuurlijk niet. Ik heb zelf ook twee dingetjes omgedraaid. Sphinx kun je aanbrengen onder je wenkbrauw en op je wenkbrauwbot voor een liftend effect. Delta gebruik je op je neus. Dynasty is perfect om wat shimmer aan je jukbeenderen toe te voegen en Goddes is voor je cupids bow voor een mooi effect boven je lippen. Na een berg aan foto’s maken was het eindelijk tijd om deze pretties te swatchen. Uit enthousiasme kon ik bijna niet wachten en ben nog nooit zó benieuwd geweest.

swatches cleopatra's kiss sleek

Zo ziet liefde er uit

Oh.My.God. kijk nou! Ik wist gewoon even niet wat ik moest zeggen of denken tijdens het swatchen van deze highlighters. Ik was heel bang dat dit totaal niet over zou komen op de foto’s, omdat highlight ontzettend moeilijk is. Althans, ik vind het moeilijk. Toch moet ik zeggen dat het goed overeen komt en hoop ik echt dat het goed over komt. Ik was echt sprakeloos. Sowieso vind ik highlighter een heel interessant product en kan ik er heel lang naar blijven kijken. Deze pigmentatie en shimmer kreeg ik al door heel licht even over de higlighter te gaan. Op Dynasty na, die koste iets meer moeite maar dit was ook geen drama.

Sleek cleopatra's kiss review

Het aanbrengen van de highlighter

Highlighter is zo een product dat ik vrijwel elke dag gebruik, alleen kom ik niet verder dan de standaard plaats om deze aan te brengen. Hier besloot ik om de highlighter aan te brengen op de plekken waar Sleek MakeUP het aanraad. Sphinx heb ik aangebracht onder mijn wenkbrauw. Het is een bruinige highlighter, die ik niet op die plek vond staan. Ik heb er weinig van aangebracht en daardoor is het helaas niet op de foto te zien. Goddess heb ik op mijn jukbeen gedaan en yaaaas I LOVE IT! Het is voor het eerst dat ik highlight moest fotograferen op mijn gezicht. In het echt is deze nog vele malen mooier. Delta heb ik op het puntje van mijn neus gedaan, dit is denk ik mooier als je een beetje een kleurtje hebt. Deze was voor mij net te donker van kleur voor die plek. Dynasty ging boven mijn lip en dat was ook een perfecte match.

Sleek highlighter reviewhighlighter from sleek

Cleopatra’s Kiss

Volgens mij kun je wel uitmaken aan alle bovenstaande foto’s dat ik enorm enthousiast ben over dit palette. Highlighter doet nou eenmaal ontzettend veel met een gezicht. Zelfs op bovenstaande foto. Je ziet de highlighter niet mega goed, maar toch licht het heel mijn gezicht op. Net dat kleine glansje op mijn neus en een glinstering op mijn lippen (ja ik depte Dynasty ook een beetje op de lippen) Dit is volgens mij het eerste product dat ik test van Sleek en ik kan niet anders dan toegeven dat ik om ben. Niet alleen ziet het er erg mooi uit qua vormgeving, maar dat het ook nog eens zó mooi is als je het eenmaal aangebracht heb.. dan ben ik echt overtuigd.

sleek cleopatra's kiss highlighting palette

Deze prachtige Sleek Cleopatra’s Kiss highlighting palette is te koop voor €13,99 bij Ici Paris XL of online in de webshop van Sleek. Als je het mij vraagt is dit echt een musthave als je dol bent op highlighters en dan ook nog eens voor die prijs. Heb ik je overtuigd?

Liefs,
Rebecca

*ontvangen ter review

EDIT: Woehoe ik mag een palette weggeven van Sleek Cleopatra’s Kiss! Like mijn pagina op facebook en laat even een reactie achter hier onder het artikel dat je mee doet! De winnaar krijgt van mij een mail dus vergeet je mailadres niet in te vullen!

34 Reacties

 1. 17 juli 2017 / 07:33

  Inderdaad: wauw! Wat een prachtig palette is dit zeg en wat staat het je mooi! Je straalt echt op de foto’s hierboven 🙂 Ik ga dit palette zeker onthouden voor als ik nog eens een highlighter wil proberen 🙂

  • Rebecca
   Auteur
   17 juli 2017 / 12:22

   Ah wat lief! Deze highlighter zorgt inderdaad voor een hele mooie glow! Voel me er gelijk veel beter door hihi

 2. 17 juli 2017 / 08:51

  Een heel mooi palette voor een héle goede prijs :-)!

 3. 17 juli 2017 / 09:09

  Ik had zelf ook ooit zo’n highlight palette van Sleek, en ben even vergeten hoe mooi die ook alweer was! Ga hem er maar weer eens bijpakken denk ik, want door deze post denk ik alleen maar weer ‘WAUW!”

  • Rebecca
   Auteur
   17 juli 2017 / 12:22

   Jaaa goed hé! Sleek is zo een underrated merk!

 4. 17 juli 2017 / 09:22

  Wauwie, wat zitten er toch mooie kleurtjes in dit palette zeg! <3

 5. 17 juli 2017 / 15:08

  Zo mooi inderdaad! Ook mooi als je weer een off shoulder top draagt om het dan op je sleutelbeen aan te brengen!
  Je hebt overigens een prachtige huid, heel mooi!

 6. 17 juli 2017 / 15:47

  Mijn complimenten voor dit artikel! De foto’s, de swatches, de tekst: alles is zo goed gedaan!!!! Love it! xxx

  • 18 juli 2017 / 00:14

   Ohhh, zo leuk dat je er een weggeeft! Ik doe heel graag mee, vind ‘m prachtig! xxx

 7. 17 juli 2017 / 15:55

  Wauw zo mooi! Ik heb dit palette al meerdere keren voorbij zien komen en vind hem echt mooi. Prachtige foto’s ook!

 8. jia-feng
  17 juli 2017 / 17:08

  zo mooi! ik zou heel graag mee willen doen. ik heb je fb pagina geliked 🙂

 9. 17 juli 2017 / 17:16

  Wauw, wat een mooi palette! Ik dacht dat ik je fb pagina allaaaang geliked had, shame on me! haha. Ik doe graag mee om ‘m zelf ook eens te proberen 🙂

 10. Chantalle
  17 juli 2017 / 17:24

  Wauw wat een mooi palette! Ik doe echt super graag mee. Ik heb je fb pagina geliked.

 11. Suzanne
  17 juli 2017 / 20:52

  Wauw zo shiny ! Ben erg benieuwd naar het palet van sleek en deze staat daarom ook zeker op mijn wishlist ?

 12. 18 juli 2017 / 09:21

  Ik vind hem echt heel erg mooi hoor, prachtig om te zien ook!

 13. 18 juli 2017 / 11:01

  Heeel erg mooi effect! Staat prachtig op jouw huid!!

 14. 18 juli 2017 / 13:39

  Jaaaaa ik doe mee! Mijn favoriete product die vorige week in 1000 stukjes viel ?

 15. 18 juli 2017 / 15:22

  Staat echt heel mooi. Door bloggers ben ik toch wel nieuwsgierig geworden naar deze highlighter. Ik doe graag mee om kans te maken!

 16. 18 juli 2017 / 18:50

  Mooi uitgebreid artikel! Oeh deze highlighter kan ik goed gebruiken, mooi stralen tijdens mijn vakantie in Ibiza! Duimen maar

 17. Angela
  18 juli 2017 / 19:28

  Prachtig dit pallet! ? Ik was er al naar op zoek maar in ons dorp hebben ze hem niet.

  Ik doe ook mee met de winactie. ?

 18. 18 juli 2017 / 19:46

  Ik ben echt gek op highlighter. Ik vind deze verpakking ook echt prachtig, zeker voor de prijs! Misschien binnenkort maar eens in het echt bekijken… Xx

 19. Brenda
  18 juli 2017 / 20:46

  Wat een prachtige highlighter! ?
  Ik doe heel graag mee!

 20. 18 juli 2017 / 20:59

  Wat zijn de highlighters van Sleek toch mooi! Ik ben erg benieuwd naar deze variant!

 21. Marilijn
  19 juli 2017 / 11:30

  Sinds een maand volg ik met veel enthousiasme jouw YouTube kanaal en instagram. Je reviews, shoplogs en vlogs inspireren mij, maar maken mij ook ontzettend hebberig ??
  Net zoals met dit pallete van Sleek! Die zou ik echt graag toevoegen aan mijn collectie.
  Keep up the Good work! ✨

 22. 19 juli 2017 / 12:32

  Wauw zo mooi alleen van de verpakking ga je al gillen! Prachtige foto’s heb je erbij gemaakt en ik wil dit pallet zeker wel uitproberen aangezien mn andere highlighter net op is! Ik ben je direct gaan volgen op facebook helemaal leuk!

 23. linda
  20 juli 2017 / 09:52

  wauw deze highlighter is zooo mooi?? maakt een look helemaal af. Bel zowiezo dol op make up van sleek?? ik doe zeker mee met de win actie?? liefs??

 24. 20 juli 2017 / 22:54

  Wauw, deze is ook wel heel erg mooi van Sleek 😀 Ik heb je pagina ooit al eens geliked en ik doe ook mee 😀

 25. Roos
  22 juli 2017 / 08:15

  Natuurlijk doe ik mee om dit geweldig mooie pallet te winnen!? Fingerscrossed??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid