Palm print & pink detail bikini

Palm print & pink detail bikini

Als je dacht dat ik genoeg bikini’s zou hebben na het zien van mijn bikini shoplog, dan heb je het mis. Het is niet lang geleden dat ik de video deelde waar ik mijn zeven nieuwe bikini’s deelde. Wat kan ik zeggen… Sommige mensen hebben een tassen of schoenen verslaving, ik heb dat met bikini’s. Wel ontzettend jammer dat we het hier niet heel vaak aan kunnen maar dat maakt me niet zo veel uit. De enkele keren dat ik een bikini aan doe, heb ik in ieder geval genoeg keuze.

Palm print & pink detail bikini

”You can’t buy happiness, but you can buy a bikini and that’s pretty close”

Als het op kleding aan komt, ben ik dol op zwart. Bikini’s daarentegen vind ik heel erg leuk met felle kleurtjes. Ook dat is wel eens anders geweest, omdat ik altijd veel te onzeker was om in bikini te gaan. Toch heb ik het een soort van geleerd en ben toen steeds vaker voor kleur gegaan. Dat wilt niet zeggen dat ik nooit meer voor zwart ga, want die miste ik nog in mijn bikini collectie. Ik wist al vrij snel dat ik geen standaard zwarte bikini wilde en toen ik deze bikini zag, hoefde ik niet lang na te denken. Dit werd ‘m! Sowieso zijn palmprintjes helemaal in, maar de leuke roze details in de bikini maken het helemaal af.

Palm print & pink detail bikini

Palm print & pink detail bikini

Een tijdje geleden deelde ik een prachtige witte strandjurk van LASCANA. Hier vertelde ik al dat er een ruime keuze is aan badmode en kon het daarom niet laten hier iets uit te zoeken. Er is zo ontzettend veel keuze, maar bij het scrollen bleef mijn gedachten toch bij deze palm print bikini hangen. Deze bikini is er ook in het roze en in het blauw, maar deze kleurcombinatie sprong er voor mij gelijk uit. De witte palmboompjes komen heel goed uit op de zwarte bikini. Wat het voor mij helemaal af maakte, waren de roze zijkanten bij het broekje. Ik wist niet zeker of het broekje goed bij mijn figuur zou staan, maar daar is maar op één manier achter te komen.

LASCANA bikini review

Normaal ben ik niet zo van de ‘dichte’ broekjes aangezien ik hier altijd een klein beetje ‘muffintops’ van krijg. Het liefst heb ik touwtjes aan de zijkant waar je zelf kan bepalen hoe strak je het broekje wilt. Toch bestelde ik dit broekje in mijn eigen maat (40) en zit deze goed. Het voelt niet aan alsof deze knelt en ook geven de drie touwtjes mij geen rollade gevoel. Het bovenkantje is een welbekende triangel top. Hier word altijd een beetje over gediscussieerd of dit nou wel of niet kan met een wat grotere cup. Het fijne aan de bikini’s bij LASCANA, is dat je een cup kan aangeven. Zo gaf ik hier aan cup C/D te hebben en maat 38. De bikini zit goed en voor mij doen geeft dit mij genoeg steun.

LASCANA bikini review

Iets dat ook ontzettend leuk is aan deze bikini, is dat je kunt mixen en matchen met de soorten. Als een triangel top niet jouw ding is, dan kun je precies dezelfde print bestellen maar dan in bijvoorbeeld een push-up top. Maar ook een bandeautop, een tankini of een beugelbikini is mogelijk. Zo heb je dus niet de pech dat je verliefd word op een print, maar het model niet bij je past. Op deze manier is er dus écht altijd iets voor jou te vinden.

Zoals je wel door hebt ben ik heel blij dat ik nu nóg een bikini mag toevoegen aan mijn collectie. Ik ben echt helemaal verliefd op dit printje en hoop dat er nog een boel mooie dagen aankomen. Binnenkort komen er misschien zelfs nog wat bikini’s.. oeps. Ben jij ook zo dol op bikini’s?

Liefs,
Rebecca

review

 

28 Reacties

 1. 19 juli 2017 / 10:29

  Mooie bikini! En wat fijn dat je de verschillende printjes in verschillende modellen hebt, zo is er voor iedereen wat wils, echt ideaal!

 2. 19 juli 2017 / 11:00

  Oh wauw wat een super bikini! EN mens wat ben je knap! Je lichaam <3

 3. 19 juli 2017 / 12:27

  Ik vind het ook een hele mooie bikini, staat je goed!

 4. 19 juli 2017 / 12:35

  Leuke bikini! Zulke printjes als deze vervelen nooit en blijven altijd wel leuk. 🙂 En eh, je ziet er TOP uit!!

 5. 19 juli 2017 / 15:10

  Giiiirl wat ben je prachtig, wat een ziek mooie foto’s!!! <3

 6. 19 juli 2017 / 18:26

  Rebecca, wat zie je er goed uit! Die bikini staat je prachtig <3

 7. 19 juli 2017 / 19:38

  Echt een prachtige bikini en wat staat hij je goed! Je ziet er echt prachtig uit op de foto’s!

 8. 19 juli 2017 / 19:46

  Ohhh wat een mooie bikini en zie je wat een mooi lijf je heb ?

 9. 19 juli 2017 / 21:16

  Deze bikini is prachtig! Hij staat je supergoed.

 10. 19 juli 2017 / 22:31

  Waaauw staat je prachtig! Wat een fantastische foto’s ook.

 11. 20 juli 2017 / 00:36

  Wauwie wat een mooie! Ik vind zowel de print als het model van de bikini erg gaaf. En hij staat jou ook leuk. LOVE IT!
  Liefs Florentine

 12. 20 juli 2017 / 09:00

  Ik vind hem heel gaaf, en handig dat er zoveel keuze is per motiefje. Echt een uitkomst!

 13. 20 juli 2017 / 11:28

  Hij staat je prachtig! Ik vind bikini’s kopen altijd best lastig juist, dus bij mij is het echt knap als ik er een paar weet te vinden haha. Volgens mij ben ik ook wel heel kieskeurig in dat opzicht.

 14. 20 juli 2017 / 11:32

  Wat een gave bikini! Hij staat je erg mooi 🙂

 15. 20 juli 2017 / 11:47

  Prachtige foto’s en echt een prachtige bikini! De triangel cup staat je geweldig, hou ik ook zo van! Ik ken het merk nog niet, so thanks for sharing! xxx

 16. 20 juli 2017 / 22:57

  Wat een leuke bikini, hij staat je echt heel goed!

 17. 22 juli 2017 / 13:46

  Wat een prachtige foto’s zijn het geworden Rebecca! De bikini ziet er ontzettend mooi uit, leuke print ook.
  Ik ben weer toe aan een nieuwe, aangezien mijn blauwe van de H&M niet meer compleet is door de storm in Kroatie.
  Maar eens shoppen ^^

 18. 27 juli 2017 / 16:55

  Hele mooie bikini! Staat je goeeed!

 19. edwin
  16 november 2017 / 12:31

  Waarom keek je niet in de lens ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid