Dagelijkse make-up routine | Get ready with us!

Dagelijkse make-up routine | Get ready with us!

Video’s opnemen vind ik echt steeds leuker om te doen. Ik merk de laatste tijd een goed doorlopende groei op mijn kanaal en ik blijf elke nieuwe abonnee onwijs waarderen. In mijn uppie video’s opnemen vind ik super, maar op z’n tijd met iemand samen filmen vind ik ook erg leuk. Al één keer eerder nam ik samen met Brittany een video op en het leek ons wel weer tijd. Een tijdje geleden kreeg ik een aanvraag om een dagelijkse make-up routine te filmen, dus dat is wat wij gaan doen!

Mijn dagelijkse make-up

Eigenlijk is mijn dagelijkse make-up erg snel klaar. Ik draag mascara en wenkbrauwpotlood. Daarbij gebruik ik wel vaak bronzer en highlighter, maar daar blijft het vaak bij.. Omdat we na deze video samen nog een video gingen opnemen, besloot ik iets meer aan te brengen dan normaal. Op camera valt make-up namelijk iets minder op en is het mooier -vind ik- als ik wat meer draag. Tijdens het opmaken leek het ons ook leuk om wat vragen te beantwoorden. We hebben het over ons gênante momenten, een eigen zaak en op date gaan. Het is een chaotische, maar erg gezellige video geworden! Mocht je na deze video nog meer van ons willen zien? Eerder namen we al de What’s in my mouth challenge op!

Dagelijkse make-up routine | Get ready with us!

Zoals je in de video merkt, springen wij echt van hak op de tak. Dat is altijd wanneer ik met Brittany ben. We hebben eigenlijk geen moment stilte en liggen vaak in een deuk wanneer we samen zijn. Volgende week kun je op haar kanaal een hele leuke video verwachten, waar ik zelf ook heel benieuwd naar ben! Nog niet geabonneerd? Dat kun je dan hier doen! Leuk dat jullie weer gekeken hebben!

Liefs,
Rebecca

13 Reacties

 1. 21 juli 2017 / 10:01

  Ik vind jouw video’s de laatste tijd zo leuk om naar te kijken, op een of andere manier praat je heel fijn ofzo, haha! Ik vond dit weer een super leuke en gezellige video!

  • Rebecca
   Auteur
   21 juli 2017 / 20:08

   Ah dit vind ik een super lief compliment! Dankjewel <3

 2. 21 juli 2017 / 12:26

  Wat een leuke video om te zien! Lijkt me ook een fijne video om als achtergrond op te zetten als ik zelf aan het make-uppen ben!

  • Rebecca
   Auteur
   21 juli 2017 / 20:07

   Jaaa, daar kijk ik meestal dit soort video’s voor. Vind ik echt heerlijk. Soort van ‘samen’ opmaken 🙂

 3. 21 juli 2017 / 16:03

  Hoort foundation niet bij je dagelijks make-up routine? Niet dat je het nodig hebt maar ik, als make-up dummy, dat dit wel nodig was als je een bronzen en highlighter gebruikt. Leuke video trouwens, je doet het elke keer weer leuk als de camera aanstaat.

  • Rebecca
   Auteur
   21 juli 2017 / 20:07

   Haha voor zo ver ik weet is het niet perse nodig. Ik gebruik nooit foundation dus weet ook niet of het anders mooier is.. Ik denk dat ik net zo een dummy ben als dat jij bent haha

 4. 22 juli 2017 / 12:17

  Leuke video is het geworden, en heel gezellig. En ook zo leuk , al die filosofische gedachten over wensen en de wereld!
  Die kerel tegen wie je op botste, wat erg. Zag het helemaal voor mij.

  • Rebecca
   Auteur
   23 juli 2017 / 11:36

   Haha ja best wel zielig hé, maar gelukkig is dat hem niet geworden! Heerlijk om op zn tijd zo filosofisch gesprek te hebben.

 5. 23 juli 2017 / 20:42

  Jullie zijn zo leuk! Heb gelachen om je toffe verhaal! Ik zie hem zo onder de koffie zitten haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video