Mijn uitgebreide avond & pamper routine ☾

Mijn uitgebreide avond & pamper routine ☾

Nu het buiten alweer flink kouder word en een stuk eerder donker, vind ik het heerlijk om mijn huid soms extra te verwennen. Vanaf het moment dat ik merk hoe goed mijn huid het doet met minimale verzorging, gebruik ik niet meer zo veel. Toch is het af en toe heel fijn om mijn huid optimaal te verzorgen en er echt de tijd voor te nemen. Een kaarsje aan, een filmpje op en ondertussen lekker in bad. Oh wat kan ik genieten van deze avondjes waarbij ik soms ruim twee uur in de badkamer ben te vinden. Ramen dicht, deuren dicht en telefoon op stil. Even helemaal niks. Alleen ik, mijn bad en zoals je ziet Mia die zich overal graag mee bemoeit.

Mijn uitgebreide avond & pamper routine

❝Make yourself a priority once in a while. It’s not selfish, it’s necessary❞


Zelf ben ik zo een persoon die dit soort momentjes niet vaak doet, maar als ik het doe, doe ik het goed. Ik ga op dat moment all out en gebruik als ik daar zin in heb zelfs meerdere bad producten. Want waarom maar één bubble bar als je er twee kunt gebruiken? Ik vind het belangrijk om op dat moment optimaal van het moment te genieten en zorgt dat heel mijn omgeving daar in mee werkt. Zo gaan de grote lichten altijd uit en die ruil ik in voor kaarsjes en kleinere, gezellige lampen. Mijn telefoon doe ik op stil of soms helemaal uit. Ik zet mijn favoriete youtube kanaal op, zodat ik zeker weet dat ik minstens drie kwartier naar een video kan kijken. Na mijn uitgebreide skincare en een masker stap ik in het bad vól bubbels en hoef ik even helemaal niks.

 only thing I want to worry about is my tea getting cold

Voorafgaand van mijn hele proces -ja zo kan ik het wel noemen- is het tijd om dit keer voor thee te kiezen. Voor iedereen die mij ook maar een beetje kent kan dit als een hele shock komen. Geen koffie? Nee, in bad is koffie raar en dat vind ik er totaal niet bij horen. Ik zet een flinke mok thee. Mijn favoriete thee smaakjes zijn de winterse smaken dus dit is helemaal mijn seizoen. Het enige waar ik me op dit moment zorgen om wil maken, is om optijd in bad te zitten voordat mijn thee koud is.

Mijn uitgebreide avond & pamper routine ☾

Het masker dat ik gebruik in de video kun je hier bestellen. Als je de code maskrebecca invoert, krijg je 30% korting. Ondanks dat de video vrij kort is, kan ik je bijna garanderen dat deze nog meer tijd heeft gekost dan vele van mijn andere video’s. Constant je camera ergens anders plaatsen, uren bezig zijn met het juiste muziekje kiezen. Teksten en effecten toevoegen, wat een werk. Toch vind ik dit altijd de leukste video’s om te maken en bewerken en doe dit echt veel te weinig. Ik hoop dat jullie de video leuk vonden! Nog niet geabonneerd maar wil je me toch opweg helpen naar de 7000? Dan kun je je hier abonneren op mijn kanaal. It would mean the world to me! Wanneer is jouw laatste me-time moment geweest?

Liefs,
Rebecca

12 Reacties

 1. 19 september 2017 / 10:18

  Mooie video, heel mooi gemonteerd 🙂 ook leuk om jouw avond routine te zien!

 2. 19 september 2017 / 11:09

  Wat een heerlijke video! Hier heb ik meteen zin in! 🙂

 3. 19 september 2017 / 11:52

  Wat leuk om te zien! Ik ben dol op dit soort videos 🙂

 4. 19 september 2017 / 12:29

  Heerlijk, zo’n avond. Ik mis een bad soms wel een beetje! En ahhh zo lief dat Mia nieuwsgierig is.

 5. 19 september 2017 / 13:37

  Oooh wat fijn! Het is echt zo fijn en belangrijk om af en toe zo’n avondje voor jezelf in te plannen!

 6. 19 september 2017 / 14:41

  Leuke video Rebecca! fijne routine heb je. Het is goed om jezelf eens bovenaan te zetten

 7. Marie, Assistant Product Manager Kiehl's
  19 september 2017 / 14:57

  Hey,

  Super dat je blij bent ons product! & Heel toffe video!

  Geniet ervan!

  Vele Groetjes,
  Marie, Kiehl’s

 8. Marie, Assistant Product Manager Kiehl's
  19 september 2017 / 14:58

  Hey,

  Super dat je blij bent met ons product! & Heel toffe video!

  Geniet ervan!

  Groetjes,
  Het Kiehl’s team

 9. Marie, Assistant Product Manager Kiehl's
  19 september 2017 / 14:59

  Hey,

  Super dat je blij bent met ons product! & Heel toffe video.

  Geniet ervan!

  Groetjes,
  Het Kiehl’s Team

 10. 19 september 2017 / 19:02

  Leuke video Rebecca! Heerlijk ook, zo’n me-time avondje. En 2 uur in bad… lichtelijk jaloers.

 11. 25 september 2017 / 16:33

  Mooi filmpje! Leuk gemonteerd. 🙂 Ik heb het wel gekeken zonder geluid, dus mis mogelijk wel wat.
  Zou het trouwens kunnen dat je huid niet goed tegen dat masker kan? Vind je gezicht wel érg rood geworden.
  En jezus, al die comments op YouTube over dat je dit overdag gefilmd hebt… Is het niet logisch dat je dat doet zodat je nog wat degelijk licht hebt? Als mensen maar kunnen zeuren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video