Foto’s waarin Mia de show steelt -of verpest-

Foto's waarin Mia de show steelt -of verpest-

Het is me de laatste tijd wel duidelijk. Jullie zijn net zo dol op Mia als dat ik dat ben. Mia komt in veel van mijn artikels voor, aangezien ik geaccepteerd heb dat ze nou eenmaal graag in de weg ligt. Het feit dat er ook nog eens leuk op gereageerd word maakt het nog minder erg. Toch word niet elke foto waar Mia op staat leuk, aangezien de juiste foto altijd flink wat moeite kost. Ze gaat er onder andere graag vandoor met mijn producten, vind het erg leuk om ergens in te bijten en wilt ook altijd precies daar liggen waar ik bezig ben. Dit zorgt vaak wel voor het enige frustratie, maar tegelijkertijd tovert ze wel een glimlach op mijn gezicht.

Foto’s waarin Mia de show steelt -of verpest-

Mia steelt de showVervelende poezen strekenL’Oréal Paris Paradise Extatic review blogPalm print & pink detail bikiniLoreal elvive kokos

Mia is mijn mooiste foto props

Misschien is het jullie opgevallen, misschien ook niet.. maar ik houd niet zo van mega drukke foto’s. Ik vind een fijne, rustige achtergrond veel beter bij mijn stijl passen dan kleurtjes en super veel losse items. Op z’n tijd vind ik het voor een flatlay dan wel weer leuk. Het kan dus voorkomen dat mijn foto’s een beetje leeg zijn, misschien vallen mijn foto’s voor sommige zelfs onder het begrip ‘saai’ maar dat moet dan maar. In de meeste gevallen vind ik Mia echt iets toevoegen op mijn foto’s en word ik zo blij wanneer ze zich er weer mee komt bemoeien. Ze is nou eenmaal ontzettend graag bij me en dat vind ik zelf ook heel fijn. Het maakt het bloggen en foto’s maken nog een stukje gezelliger. Toch gaat het niet altijd zo…

davidoff coolwater pacificdavidoff coolwater pacificdavidoff coolwater pacificCalvin Klein eternity summerlidl gezichtsmaskersRebecca Denise blog Rebecca Denise Briste korthaar eigenschap Foto's waarin Mia de show steelt

De niet zo mooie kant van de foto’s..

Zoals je ziet, zijn de foto’s waarin Mia zich mee bemoeit niet altijd even goed. Ze zit ontzettend graag in de weg en wilt vooral altijd alles even ruiken en het liefst ook aanraken of verplaatsen. Ja, soms haalt ze het bloed onder mijn nagels vandaan omdat ik echt even een dagje wil doorshooten, maar ik kan hier toch niet boos om worden? Dan kijkt ze me aan met die mooie oogjes en dan smelt ik gewoon helemaal weg. Wanneer dat koppie op de achtergrond van mijn foto’s staat vind ik echt dat het bij mijn blog hoort. Ze is nu écht onderdeel geworden van mijn foto’s. Ze zeggen dat je iets unieks moet hebben als blogger zijnde, nou.. ik heb Mia! Ik hoop dat jullie deze grote Mia spam niet erg vinden, hihi.

Liefs,
Rebecca

29 Reacties

 1. 22 september 2017 / 06:50

  Haha ik vind het leuke foto’s, ik herken het met mijn katten ook en soms vind ik het best een beetje vervelend

 2. 22 september 2017 / 07:04

  Haha, wat een geweldige foto’s! Mia weet inderdaad echt de show te stellen en vrolijkt heel wat van je foto’s nog iets extra op 🙂 Onze kat Beertje komt ook regelmatig even tussen mijn spullen liggen als ik foto’s maak voor mijn blog, maar meestal niet op zo’n fotogenieke manier, maar gewoon plat op mijn flatlay props 😉

 3. 22 september 2017 / 07:14

  Haha, Mia is zo’n schatje! Ik kan me voorstellen dat het soms frustrerend is als ze in de weg loopt, maar ik vind het wel grappige foto’s opleveren.

 4. 22 september 2017 / 07:43

  Haha wat een leuke foto’s zeg! Die foto met alleen haar start vind ik ook geweldig. Ik kan me net als Loes voorstellen dat het frustrerend kan zijn, maar gelukkig kan je er om lachen. 😉 Ze kan echt ondeugend kijken zeg, maar tegelijkertijd ook zo lief! 🙂

 5. 22 september 2017 / 10:06

  Hahahahha ge-wel-dig én toch ook wel herkenbaar! Toen Lady nog kitten was moest ze ook ov-er-al bij. En dan was het verplaatsen (lees: omtikken, onschuldig kijken en het gewoon nog net even iets harder weg schieten om er vervolgens als een kip zonder kop achteraan te rennen) haar grootste favoriete! Maar ik kan je vast vertellen; hoe groter ze worden hoe minder de uitdaging word en hoe saaier het maken van foto’s wordt, dus geniet er nog even van!

 6. 22 september 2017 / 10:58

  Ahh wat is Mila een schatje, ze vind het gewoon leuk om op de foto te gaan 😉

 7. 22 september 2017 / 11:14

  Hahaha jaaaa hier zaten we natuurlijk allemaal op te wachten, wat een te leuke foto’s! <3

 8. Daisy
  22 september 2017 / 11:15

  Nooit geweten dat ik dit artikel nodig zou hebben maar i did! Wat een schatje is het toch en ik hoop dat ze voor altijd vervelend blijft doen op je foto’s!

 9. 22 september 2017 / 11:17

  Ik snap best dat het soms frustrerend is als ze in de weg loopt, maar ze is een prachtig dier en daarnaast inderdaad wel een toevoeging op foto’s.

 10. 22 september 2017 / 11:44

  Nee, heerlijk! Ik hou van kattenspam!
  Wat een mooie kat is Mia. Jouw foto’s zijn allesbehalve saai, prachtig juist!
  Mijn katten lopen er ook altijd nieuwsgierig tussendoor en vaak probeer ik dan en leuke foto met kat te maken… Maar dan zit er altijd een vage beweging in, zo jammer.

 11. 22 september 2017 / 11:48

  Heerlijke foto’s hoor! Ik vind haar echt een beauty ??

 12. 22 september 2017 / 13:02

  Aw wat een super mooie kat! En de foto’s worden er alleen maar nog leuker en mooier van haha

 13. 22 september 2017 / 14:19

  Ze is zoooo mooi! <3 Echt een cutie. Ik snap wel dat het soms frustrerend kan zijn maar het geeft je foto's ook wel wat extra's!

 14. 22 september 2017 / 16:58

  Wat leuk dat je dit post, want het is ontzettend herkenbaar haha

 15. 22 september 2017 / 21:23

  Wat een super grappig artikel dit, heb het echt met een grote lach op mijn gezicht gelezen en bekeken?

  Liefs, Nathalie

 16. 22 september 2017 / 21:45

  Wat een prachtig beestje en ze mag wat mij betreft op elke foto 😉

 17. 23 september 2017 / 11:23

  Aaah! Super leuk dit! Zo’n mooie poes ook! Wel lastig inderdaad als ze je producten meeneemt of ermee gaat spelen ja haha. Lekker eigenwijs. Maar Mia op de foto’s is ook niet erg hoor!

 18. 23 september 2017 / 15:35

  Hahah love dit! En herkenbaar! Mijn kat wordt ook juist altijd heel nieuwsgierig als ik ergens foto’s aan het maken ben, omdat ik dan mijn aandacht ineens zo vol ergens anders op heb.. heerlijk. Xx

 19. 23 september 2017 / 20:26

  Zo cute hahaha, dit heb ik dus met mijn twee zoontjes. Die willen alles pakken en op iedere foto. Meestal maak ik er een paar met ze zodat ze tenminste weer verder gaan spelen en ik weer kan proberen om mijn foto game te verbeteren en er wat moois van te maken.

 20. 24 september 2017 / 10:13

  Haha, die foto’s zijn zo mooi dat je ze makkelijk had kunnen gebruiken in je gewone artikelen. Ik moet zeggen dat ik vooral die met de staart heel grappig vind, geeft net dat zweempje mysterie aan het geheel!

 21. 24 september 2017 / 11:46

  Ik vind het eigenlijk wel leuk, vooral die bovenste reeks zitten mooie foto’s tussen! 🙂

 22. 24 september 2017 / 15:49

  Haha zoveel liefde voor dit artikel <3 Ben nog steeds van mening dat je een Instagram account moet aanmaken voor Mia.

 23. 24 september 2017 / 17:06

  Haha! Ik vind dit echt een geweldig artikel! Wat een schatje is het.

  Liefs,
  Dascha

 24. 25 september 2017 / 09:12

  Aaaaah die foto’s, ik heb ze met een glimlach (en hartjesogen) zitten bekijken! Ik snap heel goed dat je Mia het liefst op de foto wil hebben, hihi. Ze is echt zo’n cutie, maar kan ook wel lachen om de ‘mislukte’ foto’s.

 25. 25 september 2017 / 10:26

  Wat grappig! Ik vind het toch, stuk-voor-stuk, hele mooie foto’s! Vooral die waar ze echt als achtergrond dient, heel bijzonder!
  Liefs Florentine

 26. 26 september 2017 / 19:45

  Hahahaha, die Mia ? En nu heb je er ook nog een 2de monster bij!
  Wel schattig hoor.

 27. 27 september 2017 / 08:32

  Hihi wat een schatje is het toch! Mijn kat komt gewoon bovenop mijn producten liggen die ik probeer te fotograferen, dus ik herken de struggle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video

Privacyvoorkeur centrum

Google analytics

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies van sociale media te bieden en om ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners op het gebied van sociale media, reclame en analyse, die deze mogelijk combineren met andere informatie die u aan hen hebt verstrekt of die zij hebben verzameld bij uw gebruik van hun diensten. U gaat akkoord met onze cookies als u deze website blijft gebruiken.

_gat,_ga,_gid
_gat,_ga,_gid