SheIn shoplog met dé schattigste avocado pyjama!

SheIn shoplog met dé schattigste avocado pyjama!

Na een regenachtige dag kwam ik thuis van een pokke-eind fietsen. Eenmaal thuis zag ik dat er een pakketje voor mij was afgeleverd. Het was een pakketje met wat kledingstukken van Shein.com. Omdat ik toch heel graag de video op wilde nemen, besloot ik om gelijk de camera erbij te pakken. Ondanks het feit dat ik er waarschijnlijk verschrikkelijk uitzag, was ik iets te enthousiast om te wachten. Daar had ik echt helemaal geen zin in. Ik bestelde onder andere een pyjama en daar was ik zo zo zo benieuwd naar. Ook een paar shirtjes en verder zie je het allemaal wel in de video!

SheIn shoplog met dé schattigste avocado pyjama! ?

In de video is het al wel duidelijk dat ik over elk shirtje een heel andere mening heb. Ik wil het niet zo zeer miskopen noemen, maar echt geweldig is anders. Zo balen dat altijd alles zo doorschijnt. Toch vind ik het over het algemeen fijne aankopen en hoop ik dat jullie de mini winactie ook leuk vinden en daar ook zeker aan mee doen. Als je wilt abonneren kun je dat hier doen en mij daarmee opweg helpen naar de 7000 abonnees, yaay!

Liefs,
Rebecca

betreft een samenwerking

9 Reacties

 1. 23 september 2017 / 07:48

  Jammer dat een aantal items zo tegenvallen qua pasvorm of maat.. Die donkergroene fluwelen top is wel heel erg mooi!

 2. 23 september 2017 / 08:32

  Jammer van sommige items, maar die pyjama vind ik wel erg leuk

 3. 23 september 2017 / 09:33

  Wat balen van de witte top, hij zit inderdaad niet mooi! De pyjama is echt té schattig!! <3

 4. 23 september 2017 / 10:24

  Jammer zeg dat niet alles is wat je ervan verwacht had. Ik vind de groene top en je pyjama wel echt super tof!

 5. 23 september 2017 / 15:38

  Aaah, je nieuwe katje! Wat lief! En die pyjama is geniaal ja haha! Xx

 6. 24 september 2017 / 10:15

  Ik geef toe dat ik het hele filmpje even niet bekeken heb, maar ik wil toch even reageren op de quote op je shirt; ‘When you could just be quiet’. AMEN!

 7. 25 september 2017 / 20:33

  Wat een leuke shoplog!
  Jammer dat het witte shirtje zo tegenviel, hij zag er wel heel leuk uit maar inderdaad als je hem aan had viel hij wel heel erg tegen!
  OMG, maar ik word wel echt steeds afgeleid door de schattigheid met je leuke katjes! Ik ben echt verliefd haha!

  Leuk die pyama’s ook! Ik vind de roze denk het leukste, meestal ga ik voor korte broekjes maar een lange broek voor de herfstige periode met een kleedje ook wel een heerlijk vooruitzicht!
  Wat heb je weer een leuke video gemaakt 🙂

  Liefs, Nathalie

 8. 25 september 2017 / 22:27

  Jammer dat het een beetje tegen viel. Wel ontzettend cute en leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

My latest video